[QUOTamsonn, post: 38766478, member: 371575"]Canım bak, olay senin kafanda biter. Sen milletin ne dediğine niye bakıyorsun ki. 19 yaşında üniversiteye gidip 23 ünde iyi bir kariyer sahibi mi oluyor herkes sanki? Erkenden mezun olsa bile adam akıllı bir işe başlamak için 2-3 sene kaybediyor insanlar. Aradaki farkı çok rahat kapatırsın.
Saçma sapan endişelerle hayatı erteleme. Şu anını iyi değerlendir, olmaz diye kafanda bariyerler çekme önüne. Genceciksin, sen istedikten sonra herşeyi başarırsın. Facebook da milleti takip etmeyi de bırak. O insanların iç dünyalarını göstermiyor. Gezerken çekilmiş 2 resim, yok arkadaşına sarılmış bir resim; sanırsın ki herkes hep gezmelerde, çevresi arkadaş dolu, tamamen dertsiz. Yok öyle bir dünya, sadece derdin fotosunu çeken pek olmuyor.
Kendine hedefler belirle,ama nefret ve kinle insanlar görsün diye de değil. Kendin için, mutlu bir gelecekte görmek istediğin sen için. O lise de bitiyor, üniversite de bitiyor...düzinelerce arkadaşım vardı benim...kim kimin hayatında kalıyor ki? max 3 iyi dost; o da işten güçten ayda yılda bir görüşücen işte...
Takma insanları bu kadar; kendi hayatına sıkı tutun, al iplerini eline.
Mümkünse yeniden liseye yazıl; açık öğretimden daha motive edici olur.
Ya keşke ben yeniden 19 olsamda, karşılığında şimdiye kadar hayatta tüm başardıklarımı paketleyip verirdim valla. Kendine gel.
[/QUOTE]
Bugun yeni bi güne basladim yeni bi hayat gülerek uyandım karar verdim basaracam kendim için yapicam