Cok mutsuzum... Mutlu olamiyorum..

Tekrar dan ailemin sevgisini kazanmak ailemle eskisi gibi olmak istiyorum ama çok geç artık tabi

19 yasında cok sey yapan arkadaslarım var bırak 19u bır ablamız var mesela yası 34 falan ama belediye tiyatrosuna girdi..cocuklara anımasyona gıdıyor..tamam belki günlük 50 tl ama evde oturmaktan ıyıdır..
kımısı var ufak tefek seyler yapıp satıyor, bı cok ornek ya..
herseye care vardır...saglık varsa..saglıgın var mı..gencsın de..daha ne isteyesın kı..silkelen

Tekrar dan ailemin sevgisini kazanmak ailemle eskisi gibi olmak istiyorum ama çok geç artık tabi

sen aslında dökülmek istıyorsun da yuklenme bu kadar kendıne..
sucladıkca gunah kecısı gıbı hıssedersın..ailene gelınce, kazanırsın kafana koyduktan sonra emın ol

sen aslında dökülmek istıyorsun da yuklenme bu kadar kendıne..
sucladıkca gunah kecısı gıbı hıssedersın..ailene gelınce, kazanırsın kafana koyduktan sonra emın ol

Üniversite okumak için geç değil mi lise 2 yil sonra bitecek o zaman 21 yaşında olacam psikiyatri ye gitmeyi bile düşündum o zaman da çevremdeki insanlar deli dedi bıraktım bi seans gittim sadece

Üniversite okumak için geç değil mi lise 2 yil sonra bitecek o zaman 21 yaşında olacam psikiyatri ye gitmeyi bile düşündum o zaman da çevremdeki insanlar deli dedi bıraktım bi seans gittim sadece

ben 26 yasında basladım dıyorum kız ne dıyor ya....napıyorsan yap canım evet gec , cok yaslanmıssın sen teyze derler sana aman gıtme töbe töbeee :S
pskıyatriye ınsanlar rahatlamak ıcın gıderler deli demişlermiş....ha burda destek almak ha doktorda..aynı sey...akıllı konus bıraz rica edıyorum

ben 26 yasında basladım dıyorum kız ne dıyor ya....napıyorsan yap canım evet gec , cok yaslanmıssın sen teyze derler sana aman gıtme töbe töbeee :S

Çevremdeki insanların dediklerini duysaydin canım veyahhutta sana denilseydi eminim sende gec derdin

vursun aman çokda umrumuzda salla yaa ben böyle şeyleri takmam mesela millet önemli değil ama üniversite konusunada gelirsek o konu bu moralle halledilmez bunu bil çünkü sen kendini başarısız saymışsın bi kere sen işne bak tatlım lise okurken bi yandanda üniversite hazırlık için bi kursa yazıl bu vakti boş geçirme kazanamıycam diye sakın korkma çünkü puanlar çok düşük artık

Uniye 60aylik ve ustu almiyorlar canim :)bu unide yas meselesi cok sacma evli cocuklu kelli felli bir suru insan gidiyor uniye 21 yas cok kucuk bile merak etme sen gelecegine yazik etme

Teşekkür ederim tavsiye leriniz için üniversite ye gidicem ne olur sa olsun Rabbime dua edicem.

Teşekkür ederim tavsiye leriniz için üniversite ye gidicem ne olur sa olsun Rabbime dua edicem.
oh beeeeee ha şöyle tabi dualarını et ama gidemesende önemli değil üniversite dünyanın sonu hiç değil bunu bil başarırsın inşallah kalk bi mısır patlat bi film izle şimdide keyfin yerine gelsin öneririm bi film istersen :)))

Uyusam iyi olacak yarın herseye yenidenn başlamak için :) kimseyi takmayacm bundan sonra ne derlerse desinler .

Yaşım 19 açık lise okuyorum bi sosyal hayatım yok hayattan zevk alamıyorum
liseyi dışarıdan değil de örgün okusaydın mutlu olurdun.arkadaşların olurdu,hayat enerjin olurdu..bu en güzel yaşlarda eve kapanmakta ne .kurslara yazılıp yeni insanlarla tanışın,hergün çıkıp düzenli yürüyüşler yapın..insanlara bakın ne kadar neşeli bir çoğu,özellikle yaşıtlarınız.onlara bakıp bir silkinip kendinize gelin

ben depresyondayken böyle hissetmiştim
depresyon halinde olabilirsin dışarı çıkmak lazım yalnız avare avare dolaşmaksa bile dışarı çıkıp bir dolaşmak gerekiyor
gün ışığı meyveler komedi filmleri arkadaşlarınla sohbet etmek bana iyi gelmişti

ve benyapmayın r bence allahın gonlune hos gıtmezz bunca kotu olay yasayan arkadslar var detlerr var burada bır okuyun ve yasamanın keyfıne varınce bır mezarlık ve hastahane zıyaretı yapında nefes alamın boş seylere takmanın anlamsız oldugunu goreceksınızz

Yasinin ve genetik yapimin getirdigi durumlar var...mutsuzlugu benimsemek icin uygun bir yastasin..bazi insanlar farkinda olmadan mutsuzlugu sever ama belki sen mutsuzlugu sevmedigin halde mutsuzsundur o da var tabi..vesselam bahsettigin durumlar hafif bir depresyon belirtisi ama bugun her 10 kisiden 8 I depresyonda yasiyor zaten..korkulacak bir sey yok..bunlar gelip gecici seyler..daha onunde kocaman bir hayat var..5-10 yil sonra hayal meyal hatirlayacgn durumlarin icindesin..bunu boyle dusun ki inan boyle tecrubeyle sabit..spor yap ( mutluluk hormonunu arttirir) cikolata,badem,ceviz,findik,muz ye ( bunlarda seratonini arttirir) imkanlarin dahilinde tabi...mutsuz muzikler ve filmler izleme..gune neseli muziklerle basla..sevdigin seyleri yap..asla gunu yatakta gecirme...takil gitsin ..yasamana bak :)

Benim günüm hep yatakta geçiyor elimde telefon başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…