Cok mutsuzum... Mutlu olamiyorum..

Ben mutsuz olup düşmanlarimin mutlu olduğunu gördükçe daha çok bunalima giriyorum facebook tan takip ediyorum hergün bakıyorum ve kahroliyorum.

al işte baskalarının hayatını saydıgın surece kendı planlarını sıralayamazsın..monotonlaşırsın gıtgıde...
hayatın sıze sunduklarını degerlendırmeyı bılmenız gerek..

ay ne guzel yazmıssınız harıka ya sevınıyorum mutlu ınsanları guclu ınsanları gorunce..ben de sevmem oyle kendını salıverenı..

Neden?
Arkadaşınız, sevgiliniz, aileniz yok mu?
Hayat güzel aslında.
Sizi böyle yaşamaya iten sebepler olmalı.
Onlar neler?

Evet ailem yüzünden sonra çevremdeki insanlar okulu bıraktım hayattan soğudum[/QUOTE]

hayatınızda bir hedef ve amaç kalmamış okulu bırakınca.kendinize bir hedef belirleyin derim ve onu gerçekleştirene kadar da yılmadan çabalayın.bu hem sizi içinize kapanmanızı engelleyecek ve yeni bir çevre beraberinde elbette getirecektir.

okumak ıcın durumun zayıfsa bile bi süre calıs oku yıne..19 yasında lise coktan bıterdı ama neyse detaylı okumadıgım yerler olabılır..
suan yasım 26 ve ben işimi kurmam dısında üniversiteyi de yenı kazanmıs bır ınsanım..yasıtlarım mezun banane kı..okumanın yası yok..ustelık onlardan cok daha kucuk duruyorum cogundan..
hayata küsmek ıcın neden yok arkadasım..kendıne gelmeyı dene...
burda boyle saatlerce satırlarca çözum arıyacagına hayatını anlamlı seylerle doldur..
bak mıllete hangı kokuyu sursem ne gıysem falanca rımel nasıldır...vs vs
emın ol boyle seylere kafa yormak bıle senın gıbı bosluga dusmekten ıyıdır..
bı usttekı bı arkadasımız demıs ya silkelen dıye kıloluysan zayıfla gez dolaş falan guzel demıs..
kendıne ıyı bak...bak ama yanı bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demısler...sev kendını

Evet ailem yüzünden sonra çevremdeki insanlar okulu bıraktım hayattan soğudum

hayatınızda bir hedef ve amaç kalmamış okulu bırakınca.kendinize bir hedef belirleyin derim ve onu gerçekleştirene kadar da yılmadan çabalayın.bu hem sizi içinize kapanmanızı engelleyecek ve yeni bir çevre beraberinde elbette getirecektir.[/QUOTE]

Liseye başladım bitirip üniversite kazanmayi hedefliyorum ama bazen yaşadıklarım aklima geldikçe vazgeçiyorum olmaz diyorum bn kimim ki dediğim bile oluyor

Tek başına olmuyor ki arkanda birilerinin olmasi lazim değil mi herkesi hayal kırıklığına uğrattım hiccc gibi hissediyorum kendimi

Tek başına olmuyor ki arkanda birilerinin olmasi lazim değil mi herkesi hayal kırıklığına uğrattım hiccc gibi hissediyorum kendimi

öyle sey olmaz yasın kucuk daha hayal kırıklıgına ugratıp ta yanı telafısı olan seyler varsa hayatından sıfırdan basla herseye..sen teslım olursan hayat dunden razıdır senı kafese kapatmaya...
uç gitsin ya çırpın biraz

B

Beni kendime getir anlattigin gibi biri olmayı çok isterdim çok. Zayıfim mesela kendime güvenim yok mesala hiç.
ama neden senin canın bişeye mi çok sıkıldı sana noldu yaşadığın yermi küçük sen neye bukadar bunalıyosun canım nedir bukadar mutsuzluğun sebebi bu ne hal

Güçlü olmayı herseye rağmen gülmeyi beni ezenlerin bna muhtaç olmasını istiyorum burda bunu paylaşmak istedim çünku tavsiyelerinizi almak istedim çok güzel şeyler söylüyorsunuz bunları okudukca azimleniyorum

Ufacik
ama neden senin canın bişeye mi çok sıkıldı sana noldu yaşadığın yermi küçük sen neye bukadar bunalıyosun canım nedir bukadar mutsuzluğun sebebi bu ne hal

Ufacik konulara bile canımı sikarim ben kendi yasitlarim üniversite de ben ne haldeyim bi eksigimmi var diye dusunuyorum bazen isyan etmek istiyorum ama yapamıyorum yaşadığım yer küçük arkadaş çevrem yok olanlarda arkamdan vurdu hep

sen çok karısıksın..sorunlarını sırala bence..ailem dıyosun benı ezen muhtaç olsun dıyosun kin de var belli ki..
bence madem çözum arıyorsun en buyuk sorunundan kaynagından basla..
oturdugun yerden cok zor..hayatına kım zarar verıyorsa onları cıkar..baska yolu yok canım
fırsat buldukca kıtap oku.
kelıme haznen fıkırlerın bakısın vizyonun gelişmesi için çabala.
ınternette herkesle konusma bır de..o ınsanı geriletir..gunumuz gencliği sanal alemde takılıcam dıye gıttıkce cahıllıge gömülüyor..uyma onlara sakın

Liseye başladım bitirip üniversite kazanmayi hedefliyorum ama bazen yaşadıklarım aklima geldikçe vazgeçiyorum olmaz diyorum bn kimim ki dediğim bile oluyor[/QUOTE]

bir yerden başlamak lazım.ilk başta kendimizde belki o cesareti bulamayız ama yavaş yavaş kendimizde güvenin emareleri ortaya çıkacaktır çabaladıkça.elbette kolay değil ama hiç çaba ve emek göstermezsek de olduğumuz yerde saymaya devam ederiz

bak ınternette bile bunca kişi sana fıkır verıyorsa gercek yasamında da bırseyler kolay olmalı..o kolay yolu sen bulucaksın..sen kendıne yardım edemezsen kımse edemez zaten..

Ilk sorunum ailem canım beni bana çok iyi anlattın çok kar
Liseye başladım bitirip üniversite kazanmayi hedefliyorum ama bazen yaşadıklarım aklima geldikçe vazgeçiyorum olmaz diyorum bn kimim ki dediğim bile oluyor

bir yerden başlamak lazım.ilk başta kendimizde belki o cesareti bulamayız ama yavaş yavaş kendimizde güvenin emareleri ortaya çıkacaktır çabaladıkça.elbette kolay değil ama hiç çaba ve emek göstermezsek de olduğumuz yerde saymaya devam ederiz[/QUOTE]

Kolay Degil evet ben beni destekleyen birilerinin olmasını her zaman yanımda olmalarını ama ben biliyorum ki ailemin sevgisini kaybettim onlar benim herseyimdi ama yaptığım hata yüzündenn böyle oldu

ay ne guzel yazmıssınız harıka ya sevınıyorum mutlu ınsanları guclu ınsanları gorunce..ben de sevmem oyle kendını salıverenı..
:)) ama haksızmıyım hayat bize güzel güzellik bizde gençlik bizde sağlık bizde hiçbişe yapamazsam kendim için harika bi yemek yapar oturur tıka basa yerim yaaa herkes bi depresif herkes bi mutsuz olmaz öyle şey :)

Hayatta bir durusun hedefin olsun, hayati tiyatro izler gibi karsidan bakmak seni depresyona sokmus. Birilerine kendini kanitlamak zorunda degilsin hayata karsi dik ol uni okuyamadin diye eziklik duymak senin moralini sifirlamis. Bence uni sinavina gir duzgun meslegin olsun ve kitap oku.. Allaha yaslan dua et

süper..herkes depresif aynen..biz zorlaştırıyoruz hayatı..onun sundukları ıle mutlu olmayı denemek yerıne baska hayallere kapılıyoruz..yanı genelimiz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…