- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok normal bi şey yaşadığın inan bütün sevgililer en muhafazakarları bile bi şekilde o konulara geliyorlar. Bir tek senin yaptığın rezil utanç verici bir şey gibi hissetme. Annenin görmesi kötü olmuş ama bence ezilip büzülme annenin karşısında sen normal davrandıkça o da bi kaç güne unutur gider benceakla ihtiyacim var. dun ben uyurken annem telefonumu kurcalamis erkek arkadasimla mesajlasmalarimi okumus sey konularina da girmistik.. hepsini gormuscok utaniyorumm sok gecirdim ablam da biliyor artik
nasil bakarim yuzlerine :'(
canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok normal bi şey yaşadığın inan bütün sevgililer en muhafazakarları bile bi şekilde o konulara geliyorlar. Bir tek senin yaptığın rezil utanç verici bir şey gibi hissetme. Annenin görmesi kötü olmuş ama bence ezilip büzülme annenin karşısında sen normal davrandıkça o da bi kaç güne unutur gider bence
Şimdi herkes başlayacak “o senin özelin”
“nasıl bakar annen”
“annenle ciddi olarak konuş bir daha bakmasın”
“teline şifre koy”
Uzar gider buna benzer cümleler.
Ama nedense genelimizin annesi bakmıştır bu tür şeylerine. Amaç kişisel olarak değişir: kontrol, merak, çocuğunun iç dünyasını öğrenmek, onu korumak vs vs..
Amaçlar elbette kötü değildir. Ancak günümüzde çok iyi ailelerde bile yanlış arkadaştan dolayı bin bir şey olabiliyor. Aile iyi bir iletişimle bu tür kötü şeyleri minimuma indirse bile zaman zaman özel şeyleri çaktırmadan kontrol edebilir. Ben karşı değilim.
Kadının yaptığı hata diyelim.
Ya konu sahibi??
Yaşını bilmiyorum, yazdıklarının içeriğini de bilmiyorum ancak kiminle ne paylaşması gerektiği konusunda umarım yanlış bir şey yapmaz.
ben zaten hatamin farkindayim hem de cok. kendime de cok kiziyorum.
gerçekten çok kötü olmuş. ben birkaç güne kadar unutur diyenler gibi iyimser olamayacağım malesef. annenin unutacağını sanmıyorum. ve sen ne yapabilirsin onu da bilmiyorum. en iyisi annen konuyu açtığında özelime nasıl karışırsın gibi inatlaşmak yerine haklısın hata yaptım ben de üzgünüm de. aranız bozulmasın annenle bunun yüzünden. telefonuna da şuan için şifre koyma muhtemelen takipte olacak annen çünkü yine öyle yazışmalar var mı diye. şifre koyarsan birşeyleri gizlemeye çalıştığını anlar. ve mesajlarını düzenli olarak temizle en azından müstehcen olanları :)
Şu noktada yapacak bir şey. Yaşadıklarından ders alarak öğrendiğin bir dönemdesin muhtemelen.
Ben ünideyken özellikle rahmetli babamla çok güzel bir ilişkimiz vardı. Onun yüzüne bakarken ya da telefonda konuşurken bildiği zaman üzüleceği veya utanacağım şeyleri yapmamaya çalıştım. Allah ondan razı olsun ki hep de güvendi bana. Ben sadece bunu tavsiye edebilirim sana. Başkası istiyor diye senin istemediğin konuları konuşmak zorunda değilsin. Bu benim hayata bakış açım, kimse buna uyacak diye bir şey demediğimin önemle altını çizerim.
zamanla bıkacaktır konuşmaktan canım biraz sabretmen lazım. he he de geç en olmadı.hayatimda ilk kez o konulara girdim
zorla olmadi tabi ki ben de istekliydim ama pisman miyim evet :/ hataliyim konu kapansin unutalim dedim ama devam ediyor konusmaya
zorlama israr olmadi zaten oyle desem yalan olur ama bir daha asla yapmam ayni hatayi
zamanla bıkacaktır konuşmaktan canım biraz sabretmen lazım. he he de geç en olmadı.
Annen kim oluyor da telefonunu karıştırıyor.Hadsiz kadın!Kiminle ne konuştuğun,öpüştüğün,seviştiğin onu ne alakadar eder.
Aslında hata demek kişisel ve göreceli bir kavram.
Kaç yaşındasın?
muhtemelen öyle düşünüyordur. sen kendini annenin yerine koy sen ne düşünürdün. bu içinden çıkılabilecek bir durum değil ancak annenin inisiyatifine kalmış. o ne zaman isterse o zaman kapanacak belli ki.sen kendini çok yıpratmaadam öldürmedin sonuçta. annen sana ders vermeye çalışıyor şuan kendince.su an oyle yapiyorum ama masum olmadigimi dusunuyordur artik
anne ozur dilerim sen haklisin senden ozur dilerim dememi bekliyormus
19 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?