Valla yine az demiş annen açıkçası. En azından ülke standartları dahilinde konuşuyoruz. Ya da şöyle düşün. Anne babanın birlikte olduğunu bilirsin ama görünce kötü hissedersin kendini. O da zamanla bunu tahmin eder ama asla kondurmaz. Bununla yüzleşince sonuçlar kötü olabilir. O yüzden annen az tepki vermiş dedim.anne ozur dilerim sen haklisin senden ozur dilerim dememi bekliyormus
19 yasindayim
Şey konularını konuşuldumu mesajlar uyumadan hemen önce silinir.Böyle acemilik olur mu yahu?
biraz kendime geliyim gidip ozur diliycem umarim gercekten unutabilirannenin istediği buysa bence özür dile gitsin.
zamanla illaki normale döner her şey.ömrünün sonuna kadar bunu kafana kakamaz yabiraz kendime geliyim gidip ozur diliycem umarim gercekten unutabilir
saygisizlik tabi cok sinirlendim nasil okur konusmalarimi ozelimi ya of
şimdi kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bu konuşmalar sevgililer arasında illa bi kere olsun geçer. bizden önceki neslin bunu anlaması beklenenemez.özel hayata mudahale etmek saygısızlık. ama yaşın küçükse bu şekilde tepki vermiştir.senin biraz ortamın yumuşamasını beklenmen lazım arrtık
yasim 19
su an sakin ozur diledim ama bu kadar kolay kapancagini sanmiyorum mevzunun
öyle tahmin ediyorum.ama yavaş yavaş alışır unutulur tabi zamanla
Ee ummadığın taş baş yararmış bunuda Annene kanıtlamış oldunorasi oyle ama benden boyle bir sey dahi beklemezdi
Ee ummadığın taş baş yararmış bunuda Annene kanıtlamış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?