- Konu Sahibi umut_iklimi
-
sabrediyorum bakalım düzelcek mi diye çünkü gereçkten zortek başına bunu çekmek daha zor
kızlar yemin ederim ben kendim çalışyıorum ve kocamdan tek bi gün gerçekten ihtiyacım olmadan hiç bişi istemedim ve genelde de kendi parramla alırım yada ailem alır kendi bana bi doğum gnü pastası almadı nikah günümüzde bi çiçek bile almadısonrada bana böle yapıor hiç bişey anlamıyorum bugün akşam konuşmayı denicem bakalım :S
evet kızlar dün görümcemin doğumgünüydü bende ona baharatlık takımı ve pasta aldım gittim kutladık herşey yolundaydı sonra eşim 23.30da geldi ve gelir gelmez ne aldın dedi görüümcemde gösterdi hemen başladı yok niye böyle pahalı bişey almışım ben çok savurganmışım kredi kartımı kırıcakmışbuna benzer tonlarca şey söyledi bende dedim ki ben üzerime düşeni yaptım ayrıca senden para istemedim niye söleniyosun kendi paramla aldım dedim ayrıca savurganlık yapıp ne yapmışım dedim sen bana doğum günümde bi pasta bile almadın dedim .. i,şte tartıştık sabahta o uyuyodu bende görüşrüüz diyi evden çıkıp işe geldim çok mutsuuzm beni anlamıyor sizce bu durumda ne yapmalı sadece fikir almak için yazıyorum ve içimi dökmek için
kızlar yemin ederim ben kendim çalışyıorum ve kocamdan tek bi gün gerçekten ihtiyacım olmadan hiç bişi istemedim ve genelde de kendi parramla alırım yada ailem alır kendi bana bi doğum gnü pastası almadı nikah günümüzde bi çiçek bile almadısonrada bana böle yapıor hiç bişey anlamıyorum bugün akşam konuşmayı denicem bakalım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?