- 17 Temmuz 2017
- 238
- 808
- 53
- Konu Sahibi eskidengulerdi
-
gittim canım doktora tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı. Doktor bide rahim filmi çektir rahminede bakalım dedi ama çok acıtıyormuş. bide çok pahalı 800 tl . Maddi durum yok malesef canımÇok Üzüldüm. . Ben örnek vereyim size kendimden motive olun ben 1 düşük 1 kürtaj oldum 1 sene korundum 1 kere korunmadim hamile kaldım şu an kızım 1 yaşında siz uzun süredir korunmussunuz o yüzden yumurtlama zamanınızı takip edin bol bolRabbımin izniyle olur inş ama rahat kafayla doktorada gidebilirsin tahlil falan yaptır için rahat olsun bol bolca dua et
Ben kürtaj olduktan sonra arka arkaya babamı kayınpederimi eniştemi babaannemi kaybettim. Biraz sarsıldım. Eşimde hep bana daha zamanı var dedi bide işleri pek iyi değildi. Bu yüzden korunuyordu. En sonunda ben artık yeter dedim. Çocuğumu sevmek istiyorum dedim. Böylelikle oda artık tamam dedi6 yıl korunmuşsunuz zaten yeni denemeye başlamışsınız
bence kendini bu kadar streslendirme olacağı varsa da olmaz
ya bu kadar istiyorsaydın neden daha erken korunmayı bırakmadın ki?
gittim canım doktora tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı. Doktor bide rahim filmi çektir rahminede bakalım dedi ama çok acıtıyormuş. bide çok pahalı 800 tl . Maddi durum yok malesef canım
Allah rahmet etsin yakınlarına, zor bi dönemden geçmişsiniz. Tahliller temiz çıktıysa sabr edin ve dua ederek bekleyin. İlk çocukta kürtaj olunca çocuğun olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Ablam ilk 2 hamileliğinde biri düşük diğeri kütajla son boldu maalesef. Şimdi 2 yeğenim var biride yolda :))gittim canım doktora tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı. Doktor bide rahim filmi çektir rahminede bakalım dedi ama çok acıtıyormuş. bide çok pahalı 800 tl . Maddi durum yok malesef canım
Moral verdiğin için çok teşekkür ederim
Ben kürtaj olduktan sonra arka arkaya babamı kayınpederimi eniştemi babaannemi kaybettim. Biraz sarsıldım. Eşimde hep bana daha zamanı var dedi bide işleri pek iyi değildi. Bu yüzden kendisi korunuyordu. İlk bebeğim kazayla olmuştu.Bu kadar yanıp tutuşuyorken neden 6 yıl beklediniz :) Yumurta dondursaydınız keşke.Düşük sebebine bakıldı mı?Çok gereksiz ara vermişsiniz.Ki 4 ay nedir ki Düşükten sonra benim de 8 ay oluyor hala kalamadım ben de,daha uzun sure bekleyen ablalarımız ,arkadaşlarımız var hem.Tedavi olun takip yaptırım bari,yaptırdınız mı?
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın . Amin...Rica ederim. Ben iki yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorum, ama Allah bir türlü nasip etmedi bize. Basta bende senin gibi coook agliyordum, yer yer aglama krizleri geciriyordum adeta. her kelimeyi ima gibi algiliyorum. ama Allah herseye alistiriyor insani.. sadece dua et ve bekle.
Allah bağışlasın... Rabbim banada nasip etsin inşallahAllah rahmet etsin yakınlarına, zor bi dönemden geçmişsiniz. Tahliller temiz çıktıysa sabr edin ve dua ederek bekleyin. İlk çocukta kürtaj olunca çocuğun olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Ablam ilk 2 hamileliğinde biri düşük diğeri kütajla son boldu maalesef. Şimdi 2 yeğenim var biride yolda :))
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın . Amin...
Ayyy hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun ... Çok moral verdinizCanım hiç sıkma canını benim görümce bile 1 çocuk yaptı 7 yaşına gelince tekrar yapmak istedi 6 7 ay kalamadı düşün uzun süre korunmussunuz olur hiç sıkma çok şükür sağlıklısin benim bi arkadaşın da 1 yumurtası vardı oda iyi calismiyordu ilaçlarla hep kist cikiyordu. Şu an doğum yapacak düşün sen sagliklisim6sukret dua et ama rahat kafayla bol bolca ilişki hemen de ayağa kalkma bekle :)
Oncelikle Allah yardımcınız olsun.Her soylenene inanmayın.gorumcem 2 sene de üç kurtaj oldu.Veee 4.de normal hamile kaldı yani o onu söyledi bu şöyle söyledilere takilmayin.Önce Allah ol der ve sonra olur.Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Kazayla oldugu düşük olması anlamına gelmezdi ki ama biraz deneyip problem var mı yok mu araştırsaydınız yaşınız kaç bilmem ama birşeyler için geç olmasın diye dedim yumurta dondursaydınız diyeBen kürtaj olduktan sonra arka arkaya babamı kayınpederimi eniştemi babaannemi kaybettim. Biraz sarsıldım. Eşimde hep bana daha zamanı var dedi bide işleri pek iyi değildi. Bu yüzden kendisi korunuyordu. İlk bebeğim kazayla olmuştu.
kesinlikle katılıyorum. stres bu işin baş düşmanıben de endometriyosiz vardı, açık ameliyat oldum, asistan dr hamile kalamazsın dedi 6 ay sonra doğal yoldan hamileydim :) yani stres yapma hamile kalmak istiyorsan stres senin düşmanın
Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Yok ben kürtaj olduktan sonra arka arkaya babamı kayınpederimi eniştemi babaannemi kaybettim. Biraz sarsıldım. Eşimde hep bana daha zamanı var dedi bide işleri pek iyi değildi. Buda beni çok üzüyordu. Galiba haklısınız buda beni biraz üzüyordu.
Bir arkadaş 2 ya da 3 kürtajdan sonra 2 çocuğu oldu.Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Gerçekten miiii :) Ayyy çok sağolun motiveniz için :)Bir arkadaş 2 ya da 3 kürtajdan sonra 2 çocuğu oldu.
Bu kadar kötü şeylere inanmaya meyilli olmasak ne güzel olurdu.
Çok teşekkür ederim motiveniz için :)kesinlikle katılıyorum. stres bu işin baş düşmanı
kesinlikle yanlış bilgi. 1 değil 2 kere kürtaj olmak zorunda kalan, 1 düşük yapan arkadaşım var. tekrar hamile kaldığında ailesi hiçbir beklentiye girmedi yine bir şey olacak diye. gayet sağlıklı bir oğlu oldu. şimdi bir de kızı var. önemli olan kürtajın doğru yapılmış olması.
Allah rahmet eylesin.
üzülmemeye çalışın artık, gerçekten üzüntü stres çok etkiler bu işleri
eşiniz de kabul etmiş sonunda
biraz sabır ve moral...
Anladım canımKazayla oldugu düşük olması anlamına gelmezdi ki ama biraz deneyip problem var mı yok mu araştırsaydınız yaşınız kaç bilmem ama birşeyler için geç olmasın diye dedim yumurta dondursaydınız diye
Avatar altına besmeleyi uzun haliyle yazacak kadar da inançlısınız hem.Gerçekten miiii :) Ayyy çok sağolun motiveniz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?