- 17 Temmuz 2017
- 238
- 808
- 53
- Konu Sahibi eskidengulerdi
-
Çok teşekkür ederim motiveniz için :)Oncelikle Allah yardımcınız olsun.Her soylenene inanmayın.gorumcem 2 sene de üç kurtaj oldu.Veee 4.de normal hamile kaldı yani o onu söyledi bu şöyle söyledilere takilmayin.Önce Allah ol der ve sonra olur.
Aynen canım çok haklısın doktora gittim oda bunları söyledi :)Daha 4 aydir korunmuyormussunuz.. doktora gitsen doktor tedaviye baslamaz bildigim kadariyle 1yili doldurmaniz gerekiyor asilama ve ya hsg ( rahim filmi ) icin. Cok kisa. Hergun cinsel iliskiye girmeyin 2gunde spermler daha cok aktif ve hizli oluyorlar. Yani 1gun birliktelik yasayin digrr gun yasamayin. Canim birde iliskiden sonra sakin yattigin yerden kalkma. Ayaklarin yukariya dogru kalsin yani spermler rahime dogru gitsin.. ayaklarin yukarida 30dk bekle. Bunlari dene her iliski sonrasi. Acik konustum ama doktora gtsende ayni seyleri soylicek kusuruma bakmayin simdilik.
Aminnnn inşallahAvatar altına besmeleyi uzun haliyle yazacak kadar da inançlısınız hem.
Rabbim tez zamanda en sağlıklı ve hayırlısından nasip etsin inşallah.
Gittim canım herşeyim temiz çıktı.doktora gittin mi canım.
Canım benim benim de ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla bitti ama bak şimdi kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum. O çoooook eski bi tabir.çıkar aklından o negatif düşünceyiGerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah o zaman canımGittim canım herşeyim temiz çıktı.
Kim demiş onu benim en yakın arkadasm ilk gebeliginde kürtaj olmak zorunda kaldı bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldı. Kafana takip sürekli düşününce de olmuyor akışına bırak her şeyin hayırlısı olsun.Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Hiç moralı bozma. Ben zannediyordum ki korunmayı bırakınca hemen olacak. Bıraktık iki ay geçti yok beş ay geçti yok biz şokKaç gündür o kadar canım sıkkın ki.... Eşime, çevremdekilere belli etmek istemesemde dün akşam en sonunda dayanamadım ve saldım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim neyim olduğunu sordu bende çocuk sahibi olamayacakmıyız biz dedim.... Ben 6 yıl önce kürtaj oldum. 6 yıl boyunca eşim korundu. Ama 4-5 aydır artık korunmadığımız halde hamile kalamadım. Bir arkadaşım 3 aylık evli dün hamile olduğunu söyledi. Ve sonuna ekledi Allah sizede en kısa zamanda çocuk versin.... İşte bunu duymaktan çok zoruma gidiyo...Hamile kalmak evlat sahibi olmak istiyorum Psikolojim çok bozuldu
Biz korunmadıgımız halde.ilk kızım 9 ay sonra olmuştu kafana takma olur inş 1 seneye kadar.sonra korunma yöntemleri ararsın.Moral verdiğin için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim motiveniz için :)Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Ben de ilk hamileliğimde kürtaj oldum, bebek kesede görünmediği için... şimdi 2 evladım var.
İnşallah <3Biz korunmadıgımız halde.ilk kızım 9 ay sonra olmuştu kafana takma olur inş 1 seneye kadar.sonra korunma yöntemleri ararsın.
Çok teşekkür ederim motiveniz için :)Öncelikle kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalınmaz diye bir şey yok onu unutun bir kere. Zaten daha önce hamile kalmışsınız yanı kalabiliyorsunuz öyle düşünün. Birde daha 4 ay olmuş, 1 sene sonunda hamile kalınmazsa sorun olabilir diye bakılır, herkes hemen hamile kalacak diye bir kural yok. En son tavsiyem düzenli ilişki yani 2-3 günde olsun, o zaman yumurtayı kaçırmazsınız
Aminnnnn inşallah Rabbim duysun sesiniziCanım benim benim de ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla bitti ama bak şimdi kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum. O çoooook eski bi tabir.çıkar aklından o negatif düşünceyi
İster bu konuyu kafana tak ve hayatı kendine zindan et,istersen hiç takma gez toz eğlen.bu çocuk doğacağı günden önce veya sonra gelmeyecek.nefes alacağı gün belli nasılsa.sen sadece bu dönemde kendini yıpratırsan bebeğin olduğu zaman ona enerjin kalmaz bak benden söylemesi :)
Bu devirde herkes çocuk sahibi olmak için uğraşıyo.unutma yalnız değilsin.
Allah tez zamanda sağlıklı,gözünü kapattığında gördüğün bebekleri çifter çifter nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım İnşallahRabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?