ÇOK MUTSUZUM

Oncelikle Allah yardımcınız olsun.Her soylenene inanmayın.gorumcem 2 sene de üç kurtaj oldu.Veee 4.de normal hamile kaldı yani o onu söyledi bu şöyle söyledilere takilmayin.Önce Allah ol der ve sonra olur.
Çok teşekkür ederim motiveniz için :)

Aynen canım çok haklısın doktora gittim oda bunları söyledi :)

Avatar altına besmeleyi uzun haliyle yazacak kadar da inançlısınız hem.
Rabbim tez zamanda en sağlıklı ve hayırlısından nasip etsin inşallah.
Aminnnn inşallah Çok şükür rabbime inancım sonsuz. Ama her önüne gelen bebek yok mu daha diyo . Yoksa çocugun omuyo mu senin diyo üzülüyorum

Öncelikle kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalınmaz diye bir şey yok onu unutun bir kere. Zaten daha önce hamile kalmışsınız yanı kalabiliyorsunuz öyle düşünün. Birde daha 4 ay olmuş, 1 sene sonunda hamile kalınmazsa sorun olabilir diye bakılır, herkes hemen hamile kalacak diye bir kural yok. En son tavsiyem düzenli ilişki yani 2-3 günde olsun, o zaman yumurtayı kaçırmazsınız

Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Canım benim benim de ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla bitti ama bak şimdi kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum. O çoooook eski bi tabir.çıkar aklından o negatif düşünceyi
İster bu konuyu kafana tak ve hayatı kendine zindan et,istersen hiç takma gez toz eğlen.bu çocuk doğacağı günden önce veya sonra gelmeyecek.nefes alacağı gün belli nasılsa.sen sadece bu dönemde kendini yıpratırsan bebeğin olduğu zaman ona enerjin kalmaz bak benden söylemesi :)
Bu devirde herkes çocuk sahibi olmak için uğraşıyo.unutma yalnız değilsin.
Allah tez zamanda sağlıklı,gözünü kapattığında gördüğün bebekleri çifter çifter nasip etsin inşallah

Gerçekten mi :) Ama ben kürtaj oldum. İlk gebelikte kürtaj olunca birdaha hamile kalınmaz diyolar
Ben de ilk hamileliğimde kürtaj oldum, bebek kesede görünmediği için... şimdi 2 evladım var.

Soranlara 'düşünmüyoruz' diyip geçiştirin.. 'İstiyoruz ama olmuyor' derseniz can sıkıcı muamelelere maruz kalacaksınız..

4 ay 'bebeğimiz olmayacak mı' deyip üzülmek için çok çok kısa bi süre...

Kim demiş onu benim en yakın arkadasm ilk gebeliginde kürtaj olmak zorunda kaldı bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldı. Kafana takip sürekli düşününce de olmuyor akışına bırak her şeyin hayırlısı olsun.

Hiç moralı bozma. Ben zannediyordum ki korunmayı bırakınca hemen olacak. Bıraktık iki ay geçti yok beş ay geçti yok biz şokkabullendim önce, sonra etrafimdakiler patır patır doğurmaya baslayınca dank etti. İki sene böyle geçti bi dr a görünelim dedik dr pko demesin mi? Ha ağlarım şimdi kaç yıl daha bekleyeceğim diye. Tahlil için regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. o kısacık 10 günlük dönemde kesin olmayacak hastayim ben diye sartlandirmistim kendimi. Demem o ki önce kafan rahat olacak. olacak mi olmayacak mı diye düşünürken ister istemez geriliyorsun. Her şey olacağına varıyor sen üzüldüğünle kalıyorsun. Üzülme ne olur, kafanı rahatlat önce sonra güzel bi dr bul kendine gerçekten guvendigin. Allah tez zamanda gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin bu günler geçecek gülümseyerek hatırlayacaksın insallah

Canım benim öncelikle kayıpların için Allah sabır versin Ve çok geçmiş olsun 2 sene önce doğum yaptım ve doğumdan sonra hiç korunmadim bıraktım korunmayı yani 4 ay hiç birşey daha yeni birakmissin 6 yıl korunmussun yani 1 sene de olur önemli olan kafan rahat olsun surekli düşünüyorsan olmaz az kafani rahat bırak stres çok zararlı bende ikinci çocuk istiyorum Allah verirse inşaallah Rabbim gönlünden ne geciyorsa nasip etsin inşallah

Ben de ilk hamileliğimde kürtaj oldum, bebek kesede görünmediği için... şimdi 2 evladım var.

Aminnnnn inşallah Rabbim duysun sesinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…