ÇOK MUTSUZUM

Çok teşekkür ederim motiveniz için :)
İnanın sadece sizi motive etmek için degil hemde doğru oldugu için söyledim.Gorumcem hamile kalabiliyordu ama gebelik ilerlemiyordu.Ve ilk üç hamileliği kürtajla sonlandi.Hiç adet görmeden 1 ay sonra hamile kaldi ve oğlu 7 yaşında.Şöyle düşünün herkesin bedeni gebelik icin aynı anda hazır olmuyor

Neden 6yıl gibi uzun bir süre korundunuz?
Açıklamıştım ama tekrar açıklıyayım. Bende eşimde bu 6 yıl içinde hem babalarımızı hem babaannelerimizi , eşim amcasını bende eniştemi kaybettim.. Yani cenazelerden dolayı ikimizde bitik ve yorgunduk. o yüzden ... Eşimde çocuk erken diyordu :/

Haklısın galiba çok sağol anlattığın için ..

Haklısın galiba çok sağol anlattığın için ..
Rica ederim.Tum arkadaslar söylemiş inan'in stres çok büyük etken.Hiç bir problemim olmadığı halde 2 sene hamile kalamadim aklınıza gelebilicek. Bütün testleri yaptırdım temizdi.Asilama yapılacağı ay bıraktım stresi çünkü artık doğal yolla olmayacağına inanmıştım.Günlerim geçti aklıma herşey gelirdi hamile olabilicegim gelmezdi.Doktora gittim adet olmak için ilac istedim.Düşünün adet günüm geçmiş ama hamilelik aklımın ucundan geçmiyor.Doktor gebelik testi yapmadan veremeyeceğini söyledi.Ve hamile olduğumu öğrendim inanmam 1 saatimi aldı.Kısacası bebekler sürpriz yapmayı seviyor siz hazir olduğunuz zaman degil onlar isteyince geliyor

Bu kısmını okumamamisim demekki ...)))canini sıkma bk ne guzel hamile kalmissin. İNŞALLAH tez vakitte tekrar hamile kalirsin.sorunsuz kucağına alirsin

İnanın bunları okudukça stres bitiyor bende :) Çok mutlu oluyorum :)

Bir arkadasima doktoru sadece stresten cocugun olmuyor demisti.7 sene stresten cocugu olmamisti.Siz daha cok yeni korunmayi birakmissiniz zamanini bekliyordur hayirlisiyla olur inşallah.

ay 4-5 ay ne ki? çok kısa süre yani ümidi kesmek için. normal bence bu kadar sürmesi. benim ablam daha çok beklemişti. kürtajla korunma ile alakası yok. bazen denk gelmiyo işte. canını sıkma yahu. strese gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…