Çok mutsuzum

Hobilerim vardı tabi ama artık hiç birini yapacak isteğim yok çok güzel tavsiyeler bunlar ama hiç bir şey yapmak mutlu etmiyor ki beni yinede zorluyorum kendimi mutlu olmasam da isteksizde olsam bir şeyler yapmaya umarım bir gün iyileşir ve her ne yapıyorsam isteyerek mutlu olarak yaparım

Belkide haplarını değiştirmen gerekiyordur
Tekrar bir psikayatri uzmanına görünsen
Belki ilaçlarını değiştirir

Yok eskiden de aynı şartlara sahiptim ama böyle değildim tabi hastalıktan sonra böyle oldum

Ara ara herkeste olan durum mutsuz olmak herseyinin olmasi ama mutlu olamaman bende yaşadım bu duyguyu tabiki sizin kadar ciddi deil. Ben bu durumda dua etmeyi seçtim bol bol dua ettim Rabbime sigindim ve namaz en onemliside. Bisey olsugunda mesela kimseye anlatamiyosun diyelim yada seni kimsenin anlamadigini düşünüyorsun namaz kil dua et Rabbinle dertles kimseye soluyemedigin seyleri ona soyle yardim iste yalvar agla inan bana cok iyi geliyor. Ayni yastayiz Umarim hersey istediğin gibi olur

Bence destek almalısın. Anlattığın kadarıyla iyi hayat standartların ve sosyal çevren de var. profesyonel birinden yardım alman senin için faydalı olacaktır.

İnşallah cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…