Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar bilinçli değildim ailemle tehtid eden biri vardı karşımda. Söylendiği kadar kolay olmuyor bu.
zaten en son raddede canımdan olacağımı anladığımda Ortalığı ayağa kaldırdım.
Valla söylendiği kadar kolay olabiliyor bazen. Ben yaşadım bu olayı, benim eski sevgilim sokak ortasında şiddet uygulayıp arabaya bindirmeye kalktı yani, yaşadığım için biliyorum ve bunun için konuşuyorum. Keşke biraz gözünüz açık olsaymış (bunu kötü anlamda söylemiyorum) ama iyiki daha kötü şeyler yaşanmadan şikayet etmişsiniz. Geçmişe bir sünger çekin ve tedavi olun derim.
Valla söylendiği kadar kolay olabiliyor bazen. Ben yaşadım bu olayı, benim eski sevgilim sokak ortasında şiddet uygulayıp arabaya bindirmeye kalktı yani, yaşadığım için biliyorum ve bunun için konuşuyorum. Keşke biraz gözünüz açık olsaymış (bunu kötü anlamda söylemiyorum) ama iyiki daha kötü şeyler yaşanmadan şikayet etmişsiniz. Geçmişe bir sünger çekin ve tedavi olun derim.
Konumu okumadınız sanırım terapi aldığımı yazdım. Ne alakası var hanim efendi tek bir anlık olay yokki ortada siddet uygulayıp arabaya bindirmek gibi bambaşka bir şehirde ailemle tehtid edildim. Bende bilirdim olay çıkarmayı olmadı. Ne güzel sizin gözünüz açıkmış