- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Kötü bir insansa ayrılacaksınız tabi ki. Bağımlılık diyorsanız da terapi alacaksınız.Arkadaşlar okadar mutsuzum ki.
1 bucuj senelık evlıyım okadar sorunlarım var ki boşanmam gerekıyor bılıyorum ama yapamıyorum yanı bı takıntı gbı bagımlılık gibi onsuz hayat dusunemıyorum suan ayrıyız kafayı yıcek gibiyim napmıyın ltfen bana yaardm edın ve o cok kotu bir ınsan
Tam olarak sıkıntılar nedir biraz bahsedebilir misinizArkadaşlar okadar mutsuzum ki.
1 bucuj senelık evlıyım okadar sorunlarım var ki boşanmam gerekıyor bılıyorum ama yapamıyorum yanı bı takıntı gbı bagımlılık gibi onsuz hayat dusunemıyorum suan ayrıyız kafayı yıcek gibiyim napmıyın ltfen bana yaardm edın ve o cok kotu bir ınsan
Tam anlamıyla sıkıntılara girmedım cnkü cok asırı uzun anlat anlat bıtmezTam olarak sıkıntılar nedir biraz bahsedebilir misiniz
Tam konuyu bilmediğimiz için çözüm üretme gibi bi şansımız yok maalesef. Sadece boşanmam lazım onu biliyorum dediğinize göre baya baya sorunlar var. Boşanın gitsin o zaman. Ayrıca mutsuz olduğunuz bi adamla durmayın bence. Hayat kısaTam anlamıyla sıkıntılara girmedım cnkü cok asırı uzun anlat anlat bıtmez
Şimdide 1 haftadır annemdyım bır kere bıle aramadı daha cok gezmeye gıdıcekmıs arkadsıyla bızden 8 saat uzak bıyere nasl bır ınsan bu yaAlında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
Bi yudum svgı ılgı gorme normal evlı olmak ıstedm koltukta yzanıp fılm ızlemek brlkte kahve cay ıcmek sohpet etmek sarılıp uyumak ıstedm benı sevsn benle ılglensın ıstedm hepsı buydu ama o bunlrı bana gordu hep benım canımı acıttı
Nasıl kafamdan atıcam blmıyoum bana bunları yasatan bı ınsandan kurtulmam lazım o kesin ama nasıl yapıcamTam konuyu bilmediğimiz için çözüm üretme gibi bi şansımız yok maalesef. Sadece boşanmam lazım onu biliyorum dediğinize göre baya baya sorunlar var. Boşanın gitsin o zaman. Ayrıca mutsuz olduğunuz bi adamla durmayın bence. Hayat kısa
Uzun uzun yazdm sorunlarıNasıl kafamdan atıcam blmıyoum bana bunları yasatan bı ınsandan kurtulmam lazım o kesin ama nasıl yapıcam
Bunca şey yaşıyorsunuz ve hala bu adamla evlisiniz. Çoluk çocuk olmadan ayrıl gitsin. Verilmiş sadakam varmış dersin. Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi imtihanAlında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
Bi yudum svgı ılgı gorme normal evlı olmak ıstedm koltukta yzanıp fılm ızlemek brlkte kahve cay ıcmek sohpet etmek sarılıp uyumak ıstedm benı sevsn benle ılglensın ıstedm hepsı buydu ama o bunlrı bana gordu hep benım canımı acıttı
Amın ınsallah allahım buyuk napmm gerektıogını elbet bulmam gerekıyorBunca şey yaşıyorsunuz ve hala bu adamla evlisiniz. Çoluk çocuk olmadan ayrıl gitsin. Verilmiş sadakam varmış dersin. Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi imtihan
Şimdide 1 haftadır annemdyım bır kere bıle aramadı daha cok gezmeye gıdıcekmıs arkadsıyla bızden 8 saat uzak bıyere nasl bır ınsan bu ya
Sen sürekli onun peşinde kos adamın umrunda olmazsın kumar alışkanlığı varsa asla düzelmiyor bunu kabul etmen lazım bence çocuk falan yokken ayrıl ben çocuğumla rezil oldum değişmedi üç yılın sonunda boşandık işte olan kadına oluyorAlında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
O kötü mü bilemem ama sizin psikolojik desteğe ihtiyacıniz varArkadaşlar okadar mutsuzum ki.
Dimi bendızlıgın tadını cıkarıyor nasl olsa ıstemıyor kı benıNeden arasın? Adam kafasını dinliyor işte. Seviyormuşsunuz madem siz söyleyin nesini sevdiyseniz artık öyle bir insan
benım zaten ıyıce pskolojım bozuldu kiO kötü mü bilemem ama sizin psikolojik desteğe ihtiyacıniz var
Bunun farkında olup çözümü burda aramayın lütfenbenım zaten ıyıce pskolojım bozuldu ki
Sen sürekli onun peşinde kos adamın umrunda olmazsın kumar alışkanlığı varsa asla düzelmiyor bunu kabul etmen lazım bence çocuk falan yokken ayrıl ben çocuğumla rezil oldum değişmedi üç yılın sonunda boşandık işte olan kadına oluyorOynamıyorum dıyo ben emınım kac kere yaka
Ben sadece dertlesmek ıcı yazdm ne yapmam gerek nasl davrnmam gerek fkr almak ıcı n yoksa burası doktor demedımBunun farkında olup çözümü burda aramayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?