Çok mutsuzum

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
208
-6
13
32
Arkadaşlar okadar mutsuzum ki.
1 bucuj senelık evlıyım okadar sorunlarım var ki boşanmam gerekıyor bılıyorum ama yapamıyorum yanı bı takıntı gbı bagımlılık gibi onsuz hayat dusunemıyorum suan ayrıyız kafayı yıcek gibiyim napmıyın ltfen bana yaardm edın ve o cok kotu bir ınsan

Psikolojik destek alın

Kötü bir insansa ayrılacaksınız tabi ki. Bağımlılık diyorsanız da terapi alacaksınız.

Derdinizi tam anlatmamışsınız ne yapmalıyım diye sormuşsunuz.
Çok kötü bir insan diye tanımladığınız kişiden tabiki ayrılın.

Tam olarak sıkıntılar nedir biraz bahsedebilir misiniz

Alında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
Bi yudum svgı ılgı gorme normal evlı olmak ıstedm koltukta yzanıp fılm ızlemek brlkte kahve cay ıcmek sohpet etmek sarılıp uyumak ıstedm benı sevsn benle ılglensın ıstedm hepsı buydu ama o bunlrı bana gordu hep benım canımı acıttı

Tam anlamıyla sıkıntılara girmedım cnkü cok asırı uzun anlat anlat bıtmez
Tam konuyu bilmediğimiz için çözüm üretme gibi bi şansımız yok maalesef. Sadece boşanmam lazım onu biliyorum dediğinize göre baya baya sorunlar var. Boşanın gitsin o zaman. Ayrıca mutsuz olduğunuz bi adamla durmayın bence. Hayat kısa

Şimdide 1 haftadır annemdyım bır kere bıle aramadı daha cok gezmeye gıdıcekmıs arkadsıyla bızden 8 saat uzak bıyere nasl bır ınsan bu ya

Nasıl kafamdan atıcam blmıyoum bana bunları yasatan bı ınsandan kurtulmam lazım o kesin ama nasıl yapıcam

Bunca şey yaşıyorsunuz ve hala bu adamla evlisiniz. Çoluk çocuk olmadan ayrıl gitsin. Verilmiş sadakam varmış dersin. Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi imtihan

Sen sürekli onun peşinde kos adamın umrunda olmazsın kumar alışkanlığı varsa asla düzelmiyor bunu kabul etmen lazım bence çocuk falan yokken ayrıl ben çocuğumla rezil oldum değişmedi üç yılın sonunda boşandık işte olan kadına oluyor

O kötü mü bilemem ama sizin psikolojik desteğe ihtiyacıniz var

Bunun farkında olup çözümü burda aramayın lütfen
Ben sadece dertlesmek ıcı yazdm ne yapmam gerek nasl davrnmam gerek fkr almak ıcı n yoksa burası doktor demedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…