- 17 Kasım 2020
- 209
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
-
Hiç bizaman gormuyor benı hiç bi zmaan oynamıyorum dıyor ama kesın oynuyor daha 1 senelk evlıyız hıcmı dıkkatını cekmıyorum yanı anlamıyorumm ya yanıma bıle gelmıyor yuzume bıle bakmıyorSen sürekli onun peşinde kos adamın umrunda olmazsın kumar alışkanlığı varsa asla düzelmiyor bunu kabul etmen lazım bence çocuk falan yokken ayrıl ben çocuğumla rezil oldum değişmedi üç yılın sonunda boşandık işte olan kadına oluyor
Sorun sen değilsin sorun eşin duzelmeyecek ben yaşadım adamın ilgi alanı farklı sen ne yaparsan yap sana ilgi göstermeyecek kendini hasta edersin ben öyle oldum biraz ilgi sevgi göstersin diye yapmadığım kalmadı iyimi oldum değermi gördüm sanki benim şimdiki aklım olsa evliliğin ikinci gününde bırakırdım benim eşim maç kahvehane arkadaş anne bagimlisiydi gözü beni görmüyordu evde bir sohbeti bile çok gördüHiç bizaman gormuyor benı hiç bi zmaan oynamıyorum dıyor ama kesın oynuyor daha 1 senelk evlıyız hıcmı dıkkatını cekmıyorum yanı anlamıyorumm ya yanıma bıle gelmıyor yuzume bıle bakmıyor
Mesela nasıl kotu bır ınsan ????Ne yapıyorArkadaşlar okadar mutsuzum ki.
1 bucuj senelık evlıyım okadar sorunlarım var ki boşanmam gerekıyor bılıyorum ama yapamıyorum yanı bı takıntı gbı bagımlılık gibi onsuz hayat dusunemıyorum suan ayrıyız kafayı yıcek gibiyim napmıyın ltfen bana yaardm edın ve o cok kotu bir ınsan
Psikolog.Arkadaşlar okadar mutsuzum ki.
1 bucuj senelık evlıyım okadar sorunlarım var ki boşanmam gerekıyor bılıyorum ama yapamıyorum yanı bı takıntı gbı bagımlılık gibi onsuz hayat dusunemıyorum suan ayrıyız kafayı yıcek gibiyim napmıyın ltfen bana yaardm edın ve o cok kotu bir ınsan
Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten lütfen dedim farkındaysanız çünkü buradan gelen yorumlar sizi daha çok yıpratıp üzmekten başka bir işe yaramayacak biliyorum. Zaten 1 haftadır ayrısınız ve adam sizi aramıyormuş, sizce bu sağlıklı bir evlilik mi? Tartışmada siktir diyen adamdan hala seviyorum diye bahsediyorsunuz. Ben de benzer bir evliliği bitirdim ve hayatımda aldığım en mantıklı karardı. Lütfen önce kendinizi düşünün. Bu karakterdeki kişiler değişmez.Ben sadece dertlesmek ıcı yazdm ne yapmam gerek nasl davrnmam gerek fkr almak ıcı n yoksa burası doktor demedım
Sevgililik süreciniz nasıldı? En baştan bellidir aslında bu gibi durumlar. Evlenmeden önce etraflıca düşünme şansınız oldu mu?Şimdide 1 haftadır annemdyım bır kere bıle aramadı daha cok gezmeye gıdıcekmıs arkadsıyla bızden 8 saat uzak bıyere nasl bır ınsan bu ya
Gelmesin kardeşim gelmesin bu sevgi değil kendinize bunu yapmayınAlında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
Bi yudum svgı ılgı gorme normal evlı olmak ıstedm koltukta yzanıp fılm ızlemek brlkte kahve cay ıcmek sohpet etmek sarılıp uyumak ıstedm benı sevsn benle ılglensın ıstedm hepsı buydu ama o bunlrı bana gordu hep benım canımı acıttı
Muhtemelen yapmayacaksınız ama normal bir durum değil bu ..doktora gidin terapi görün .Çevrenizde aklı başında sizi yonlendirecek kimse yok muAlında bakarsanız sorun şu kendısı benımle hıc bır zaman ılgılenmıyor eve geldıgı gbı hemen blgısayarı alıyor yuzume bıle bakmıyor gece yatarkende telefnu alıyor arkasını donup telefonla oynuyor gece yarılarına kadr ona yalvarıyorum gel uyuyalım dıye yanıma bıle gelmoyor kumar oynuyor eve bakmıyor bana kıfırler hakaretler ılgsızlk saygısızlık boyle ınsanı nasl sevıyorsn dıyceksnız ama malesef sevgım bıtmıyo ıste bıtmıyo. Gecen gün arkadasımın aannesıne benı soyelyerek bana karılık yapmıyor temızlk yapmıyor borcların hepsını ben oduyorum gbı seyler soylemıss cok zoruma hıttto zaten her kavgada benı annemın evıne sıktr edıyorr bende en sonun cektım annemn evıne heldm ama bı yanım hala gelıcekmı acab dıyor cok salagım nabıcm blmıyorum.
Bi yudum svgı ılgı gorme normal evlı olmak ıstedm koltukta yzanıp fılm ızlemek brlkte kahve cay ıcmek sohpet etmek sarılıp uyumak ıstedm benı sevsn benle ılglensın ıstedm hepsı buydu ama o bunlrı bana gordu hep benım canımı acıttı
Bağımlılıkların kökü anne ile ilişkiye dayanır. Geçmişte anneniz sevmedi mi sizi? Güvenli bağlanmayı sağlayamadınız mı? Bu konularda destek alın o zaman bağımlılığınız azalacaktır. Önce duyguyu doyurun.Arkadaşlar okadar mutsuzum ki.
Mesela gecen gun gıyınıp suslendım bana dedı ne gıymısın yıne gelınlıklerını kalk ustunu gıyde bana yemek hazırlaSorun sen değilsin sorun eşin duzelmeyecek ben yaşadım adamın ilgi alanı farklı sen ne yaparsan yap sana ilgi göstermeyecek kendini hasta edersin ben öyle oldum biraz ilgi sevgi göstersin diye yapmadığım kalmadı iyimi oldum değermi gördüm sanki benim şimdiki aklım olsa evliliğin ikinci gününde bırakırdım benim eşim maç kahvehane arkadaş anne bagimlisiydi gözü beni görmüyordu evde bir sohbeti bile çok gördü
Dalga gecmeye devam edin siz inşallah basınıxa gelmez tek diyecegım bu sizeDiğer konularada yazdım. Cidden öz saygısı olmayan , sorunlu olan , takıntılı olan kimse evlenmesin. Seneler evvel bir film izlemiştim , test yapıyorlar ve öyle evlendiriyorlardı. Keşke virüsler falan gerçek olacağına bunun gerçeği olsa.
Siz çocuk yapın bence. Sakın boşanmayın. Yüzünüze bakmasa da kocanız var kiiiiiçal kekeeee…
Herkes herseyı anlatıyo bende neyın ne oldugunu goruyorum gormuycek gbı deglki ama harakete gecemıyorumMuhtemelen yapmayacaksınız ama normal bir durum değil bu ..doktora gidin terapi görün .Çevrenizde aklı başında sizi yonlendirecek kimse yok mu
Anlattın yukardaMesela nasıl kotu bır ınsan ????Ne yapıyor
Bi konunuzu okusanıza ?Dalga gecmeye devam edin siz inşallah basınıxa gelmez tek diyecegım bu size
Bu sekılde konusmana ne gerek var ben sıze rahatsılıgımı soyluyorum hala afferm sev dıyosun ben zaten neyn ne oldgnu goruyorum dıyorumm dımı ama ıyı okumadsn galıba sizin gibler yuzunden derdımızıdr yazamıycazAfferimm sanaa sev sakın boşanma bi arkadaşın başka konuya yazdığı gibi altından yapılmış galiba. İki arada çocuk yapıp sonra da “çocuğumnan da ilgilenmiyor kendimden geçtimmmm(((“ yazılacak 2023’ü bulmaz diyorum (bunu okuyunca hoşuna da gider şimdi)
Sikayet edıcem tabıkı affern sana sen boyle devam dıycek halim yok benım hayatımı mafedıyor tabıkıde yapma etme dıycegım tabbıkıfr ılgı ısteyecegm daha 1 senelık evlıım oynama dıyecegm tbıkısize tepki sebebi şu: siz sadece şikayet ediyorsunuz.
kocam şöyle kötü, bunları yapıyor, kumar oynuyor, vs. siz sadece burda yazıp sinir stres atıyorsunuz.1 yıllık evlilik hayatınız var, ne yapayım diyorsunuz. burda herkes yazmış size. dr a gidin, avukata gidin yazılmış.
siz de yanlış birşeyler olduğunun farkındasınız ama harekete geçmiyorsunuz. burda dr yazdık diye dr a gidecek değilsiniz . bizler de bunun farkındayız .
ayrıca burda tonla konu açıldı, kocanız siz istediniz diye değişmez, boşanma korkusuna değişmesi çok çok zor ki hele kumar bağımlısı. kendi istemedikten sonra değişmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?