Çok mutsuzum

Tamam tesekkur ederım

Tabiki dogru duzgn ılgı sevgı gormedıgım ıcın hep ona adadım kendımı 15 yasımdan berı

8 deneden berı beraberız bız sevgılıylende kavgalarımız olurdu ama ne yalanı vardı ne kumarı vardı ılgısızlıgde yoktu benle bulusmak ıcın can atardı
Neden böyle olmuş olabilir bi tahmininiz var mı? İnsan aynı evde yaşamadan bilemiyor gerçekten.

Çocuk yok en azından ayrılın gitsin. O istediklerinizi yine yaşarsınız sizi seven bir adamla.

Siz simdi bu adami seviyorsunuz ya,

sevgiliyken de sorunlariniz yokmus.

E bosanin, sevgili olun madem.
En azindan ananizin evine gonderilmezsiniz surekli, bir de kumar vs sebebi ile evinize haciz gelmez, aksam benimle ilgilenmiyor derdiniz olmaz,
bence cok mantikli boyle yapin.

Mesela gecen gun gıyınıp suslendım bana dedı ne gıymısın yıne gelınlıklerını kalk ustunu gıyde bana yemek hazırla
Ben seni asla eleştirmem düşenin halinden düşen anlar ben yaşadım boşandım hala çekiyorum bende suslendim eşimi görmek için iş yerine gittim dugunemi gidiyorsun dedi düzelmiyor böyle adamlar yapma bence esinle konuşmalisin bence onu bu şekilde kabul etmeyecegini soyle kabul etmezse herkes kendi yoluna de

Bir evlilik tek tarafın sevgisiyle yürümez. Adam size değer vermiyor. Bunun da çaresi yok.

Ay komikmisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…