Hayat bir şekilde devam etmek zorunda evli değilim ama ev üstünde ev olmayacağını bildiğimden az çok seni anlıyorum peki eşin onu göndermiyor annesi hiçmi bişey demiyor madem kızına yarısını gönderebiliyor biraz gitsin onda kalsın sende 1 ay kafanı dinlersin gene size yarısını göndersin sonra gelsin yani kesin bir çözüm değil belki ama rahatlarsın bunları eşine söyledinmi?
kızının huzuru kaçmasın diye ona gidince 1 yada 2 hafta kalıyor
evet eşimdede çok suçlar var ama çıkarcılıkla suçlayamam çaresizlikle suçlarım ama tabi başka konularda çok suçu var mesela annesine sus diyemiyor karışma diyemiyor bu konularda çok suçlu ama inan kaynanamı tanısaydın yada yaşadıklarımı bilseydin kaynananda suç göremedim diyemezdin daha üç gün önce kocamla olan tartışmamda gelip bana bağrın çağıran bir kadın kocamla hiç bir özel bırakmayan bir kadın elinde olsa gelip aramızda yatacak bir kadın bizim cinsel hayatımıza bile karışan bir kadın siz düşünü artık gerisini
Canim ne gibi sorunlariniz var kaynananla bahsetsene biraz?
Ona göre yorum yapariz bizde..
Biliyormusun güzelim Allah onu ele avuca düşürmesin o zamn görür anyayı konyayı çevremde de senin yaşadığın bir olay olmuştu kadın yapmadığını bırakmadı kendi eviydi oğlu çalışıyordu annesi bırakmadı gelin el mahkum mecbur katlandı hiçbir çocuğu sahip çıkmadı gene gelin baktı ama o kadını yatakda görmen lazım utana sıkıla sen Allah'a dua et cnm elbet yüzüne bakıcak bunların bir sınav olduğunu düşün elbette zor ama üstesinden geliceksin sonra mutlu olursun inş.lah güzelim
ya ben bu kayınvalideleri anlamıorum Allah herşeyin hayırlısını versin kayınvalide deyince aynı zamandada anne oluolar kendileri bir anne evladının huzurunu bozarmı mutsuzluk verirmi daha aksine onların mutluluğuyla mutlu olmalıdır ama tabi bunun aksi bi çok örnekler var allah yardımcın olsun arkadaşım tek yapabileceğin şey Allaha bol bol dua edip eşinin işlerinin düzelmesini ve kendin içinde düzgün bir iş bulup çalışmayı dilemelisin ki kayınvalidene muhtaç olmayasınız umarın herşey gönlünce olsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?