Çok mutsuzum

Kendini boşu boşuna yıpratma. Aynı evde oturupta sıkıntı yaşamıyorum diyen çok nadir kişi çıkar. Bu yüzden yaşadıkların normal olmasada ,yaşıyor olman normal...Kendini yıpratmadan var gücünle iş ara kendine, hem işte olduğunda uzaklamış olursun hem de maddi olarak eline koz geçer, hatta beraber oturmak zorunda da kalmazsınız belki...Ama senin ne hissettiğinle ilgili mutlaka eşinden destek almalısın, bu kaynanaya onun için katlanmıyor musun, sana destek olmak zorunda. En kötüsü yaşadığın katlandığın şeyler karşılığında eşininde sana hak vermemesidir...Eğer böyle ise iş çığrından çıkmış ise sende çok sessiz kalma...Ama mutlaka çalışman lazım.
Allah yardımcın olsun.

Öncelikle gecmis olsun canim, Allah birdaha böyle aci yasatmasin insallah.:Saruboceq:

Rezil ediyor demekle neyi kast ettin anlamadim?

Ne yapiyor esin mesela?

Ayrica burdan konu acmak yerine kendine bir konu acabilirsin!

kayinvalideleri anlamakta gucluk cekiyorum. insan evladinin mutlu olmasini isterken bazi kaynanalar evlatlarinin mutlulugunu bozuyor...isin zor arkadasim Allah yardimcin olsun. elbet herseye bir cozum bulunur. esinin annesine biraz disini gostermesi gerek sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…