aklınız ve nasihatlerinize ihtiyacım var6 aylık bi sevgilim oldu çok sevdim sonra seninle anlaşamıyoruz diyip beni terketti ayrılmadan 2 gün önce sensiz yaşayamam diyen birisiydi ayrılalı 2 yıl oluyo ve ben hala bu durumu atlatamadım her yolu denedim çareler aradım ama olmadı akıl akıldan üstündür yardım edin bana lütfen (
ne yazıkki yokcanım onunla tekrar birleşme imkanınız var mı
canım hayatın bu hızlı akışında 2 yılı eski sevgiliye üzülerek harcayan biri beni çok şaşırttı doğrusu.elin çok boş galiba.ilk arkadaşın yazdıklarına katılıyorum bunları dene.
çalışıyor musun?çalışmıyorsan kafanı meşgul edecek bir iş bul,tüm gün beynini yorabileceğin bir iş olsun,akşamda yorgunluktan uyuyakalırsın,zaman geçtikçe de unutmaya başlarsın,düşünmemeye çalış,arkadaş çevreni genişlet,sürekli arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,bir hobi edin oyalayıcı,kafa yorucu bir şey olsun.kendinde değişiklikler yap,eski tarzını değiştir elinden geldiğince,yenilen yani kısaca.saydıklarımdan kendine uygun olanlarından bir tanesini(mümkün olursa hepsi de olur hatta süper olur) uygularsan kısa sürede unutacağına inanıyorum.aklına geldikçe de olumsuz taraflarını ya da seni üzdüğü zamanları hatırla bu da güzel yöntemdir.allaha emanet ol canım,inşallah kısa sürede top.plarlanırsın.
ayrıca neşeli filmler izle,romantik filmleri unut uzun bir süre,korku filmi de izleyebilirsin o da çok yararlı olur,duygusal şarkılardan uzak durmaya bak,klasik müzik ve jazz dinle en güzelidir.zamanla bakış açını bile değiştirir bu müzikler.
canım bütün bunlar yararlı olmadıysa profesyonel yardım almanı tavsiye edebilirim son olarak,bir psikoloğa gidersen o sana yardımcı olacaktır.çook teşekkür ederim. bunların birçoğunu denedim ama pek yararını görmedim ilk günkü kadar olmasada aklıma geliyo ve etkilemeye devam ediyo ben tamamen bu etkiden kurtulmak istiyorum.
canım bütün bunlar yararlı olmadıysa profesyonel yardım almanı tavsiye edebilirim son olarak,bir psikoloğa gidersen o sana yardımcı olacaktır.
allah allah? şaştım doğrusu,belki de sen unutmak istemiyorsun,yukarda bir arkadaşın dediği gibi msn,facebook,twitter gibi hesaplarını falan takip ediyorsan,onunla ilgili haberler almaya devam ediyorsan bu yüzden aklından çıkmıyordur.ben 6 yıl birlikte olduğum,nişanlandığım,nikahıma bir aydan az bir zaman kala ayrıldığım adamı 4 ay içinde tamamen hayatımdan çıkardım attım,şimdi gördüğümde içimde kıpırtı bile olmuyor 1 yıl oldu mesela.hiç sevmemişim hiç tanımamışım gibi caddede yanımdan geçen adama ne kadar nötrsem ona da o kadar nötrüm yani.sen galiba arkadaşın söylediği gibi saplantı haline getirmişsin.aklıma daha yararlı bir tavsiye gelmiyor doğrusu.allah yardımcın olsun ne diyeyim:26:onuda denedim yaklaşık bir yıl gittim faydası oldu ama tamamen silmiyo herşey bende bitiyo biliyorum ama uygulayamıyorum
galiba çok değer verip çok inandım onun hayal kırıklığı ve mutsuzluğunu yaşıyorum nası geçecek tamamen hiç bilmiyorum.2 yıl az bi zaman değil canım ya.geri birleşme imkanı yoksa kendine yazık ediyorsun.unutmak istemiyorsan unutulmaz.seni yarı yolda bırakan insana çok mu değer vermişsin ne:26:
allah allah? şaştım doğrusu,belki de sen unutmak istemiyorsun,yukarda bir arkadaşın dediği gibi msn,facebook,twitter gibi hesaplarını falan takip ediyorsan,onunla ilgili haberler almaya devam ediyorsan bu yüzden aklından çıkmıyordur.ben 6 yıl birlikte olduğum,nişanlandığım,nikahıma bir aydan az bir zaman kala ayrıldığım adamı 4 ay içinde tamamen hayatımdan çıkardım attım,şimdi gördüğümde içimde kıpırtı bile olmuyor 1 yıl oldu mesela.hiç sevmemişim hiç tanımamışım gibi caddede yanımdan geçen adama ne kadar nötrsem ona da o kadar nötrüm yani.sen galiba arkadaşın söylediği gibi saplantı haline getirmişsin.aklıma daha yararlı bir tavsiye gelmiyor doğrusu.allah yardımcın olsun ne diyeyim:26:
yok ne yazıkki tamamen bittiOnunla birleşme şansın yok mu?Yoksa hiç aradın mı,o ne dedi?2 koca yıl çok yokyaa..Hayatına yazık.
bacim saplanmissin allah kurtarsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?