Cok mutsuzum..

Bana yardimci OLUN!!! LUTFEN :(

• Babanin evine geri dön

OY: 33 91,7%
  • Iliskinize bir sans ver

OY: 3 8,3%

• Ankete Katılan
    36

umutsuzkelebekkk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
37
8
13
Selam bayanlar, size biraz kendimden bahsetmek istiyorum ayni zamanda derdimi de anlatmak istiyorum umarim bana yardimci olursunuz.

18 yasindayim, (yakinda 19) yurtdisinda yasiyorum 4 sene önce esimle tanimistik ben hala cocuktum ama ilk sevgilimdi herseyimi ben onunla ogrendim sevmeyi, sevilmeyi herseyi onunla yasadim. Ailemin istemedigi halde yalvar yakar evlendik birbirimiz icin ölürdük ozamanlar. Herkes bizim askimizi konusurdu, hatta nisanliyken bile bütün arkadaslarim bizim iliskimze heveslenirdi.

Biz asaga yukari bir senedir evliyiz, ama cok buyuk bir sorun var. Esim cok degisti, ben ondan cok sogudum. Icimde ne sevgi ne saygi diye birsey kaldi. Eskisi gibi sevmek istiyorum ama olmuyor, ne yapsam ne etsem kendimi okadar cektim ki ondan. Esimin ailesi cok degisik bir aile, cocuklarina hersey yasaklayan herseylerine bir laf sokan, ve hala esim cocukmus gibi davranirlar. Bu benim cok zoruma gidiyor, kayinvalidem esimi arar sorar ne yedin ne yapti esin ne ictin süt ic oglum bal ye oglum falan. Bu beni cok etkiliyor, ayni zamanda bazen yemek yapamiyorum ögrenciyim ve okuldan bazen saat 17 de bile cikiyorum son senem ve bu yüzden elimden geleni yapmaya calisiyorum ki gelecegimde acik olsun diye. Bazen yemek yapmam kayinvalidem esimi arar niye yapmadi falan diye arkamdan konusur, esim bana bugune kadar hak vermedi beni ailesine karsi korumadi hep laf yedim herseyde kotu olan ben oldum esim hep sustu ailesini herkezden önceye aliyor oysa ben evlenmeden önce annemi babami karsima alip biz evlenecegiz ne dersiniz de demistim.. Ben elimden geleni yapmaya calisiyorum, ev isi olsun yemek olsun börekler cörekler yapiyorum okuldan erken ciktigim günler veya hafta sonu. Kac kez kayinvalideme göturdum hic biri yiyipde güzel olmus demediler ama önumdede atmadi. Esim beni hic önemsemiyor, aylik gelirimiz cok sukur iyi olduguna göre esim bana ne hediye ne supriz yapar, önceden boyle degildi tabi, ama cok degisti bana cok kotu kelimeler eder, hatta bazen buyuk tartismalarda esyalarini topla annenlere defol git der.

Anneme anlatinca sen cok cahilsin kizim falan fistan diyerek beni avutuyor ama artik dayanamiyorum. Cok zor bir deprasyon dönemi geciriyorum suan bu nedenle ehliyetimi bile alamadim bana doktor deli raporu almami istedi. Buda beni cok uzuyor. Bana kalsa ayrilmak istiyorum, ama annem kendin istedin bizden birsey bekleme diyor, babanla anlasamadigin icin hemen evlenmek istedin simdide geri dönmek istiyorsun diyor. Bana kalsa babamin evinede dönmem ama artik dayanamiyorum. Bu aksamda yine esimle küsüz ve yine agliya agliya uykuya dalacam.. Okadar cok sey varki hangisini anlatacagimi bilmiyorum ama sizden akil istiyorum yardim istiyorum.. Ne yapmaliyim? Gitmeli miyim? yoksa kalip bir sans daha mi vereyim? Lutfen bana cevap verin, cok zor bir durumdayim..

Acikcasi hepsini okumadim, okuyamadim cok uzun geldi kusura bakma... Ama tek anladigim hani demissin ya esime cocuk gibi davraniyor da eger seninle yasitsa evet o daha cocuk sayilir.. O yuzden herseyine karismasi normal sayilabilir.. Rica etsem biraz ozet gecer misin esinle problemin ne tam anlamadim

Deli raporu öyle kolay alınıyosa bende alayım bi tane...Ne diyeceğimi bilemedim ,eşin kaç yaşında ?

Ya yasadigim ülkede ehliyet almak cok zor, bu yaz intihar etmeye kalkismisdim yazmayi unutmustum, gercekden hayattan sogudum kimseyle gorusmuyorum ailemden uzak yasiyorum ayda 1 kez goruyorum oda zorla esim ailemi istemiyor bize gidip gelmesinler diyor sende gitmeyeceksin kimseyle konusmayacaksin ben gezerim ben yaparim diyor. Bazen gece 3-4 kadar arkadaslari ile cafelerde geziyor evde yanliz kaliyorum.. Esim 24 yasinda..

Çok, çok erken evlendiğinizi söylememe gerek yok zaten.

Kayınvalidenizin sizi üzen sözlerine eşiniz bir tepki veriyor mu? Hak vermiyordur en azından diye düşünüyorum. Sürpriz vs. evlilikten sonra azalıyor zaten, bu konularda biraz beklentinizi azaltmak faydanıza olur.

Yalnız doktor ihtiyaç gördüyse lütfen bir psikiyatr ile görüşün.

Kusuruma bakmayin, bende öyle dolmusum ki ne yazip yazmayacagimi bilemedim. Icimde okadar sey var ki hangisini anlatacagimi bilemiyorum bir senedir kimseyle konusamiyorum annemle hep konusuyorum ama kisiltili.

Esim annemlerin bana gelmesini istemiyor, benim onlara gitmemide istemiyor annemlerle mesafe olarak 90 km. ayda 1 kez goruyorum 3-4 saat ve okadar, annemler gelin bizde kal esin hep gece isinde falan diyor esim izin vermiyor. Herseyi yasakliyor kimseyle görusmuyorum butun arkadaslarimi arkami döndum evlendikden sonra esimin yuzunden kimseyle konusup muhattap olmami istemiyor.. Annesi bir sey derse onu yapan bir erkek turu esim, beni hic bir zaman korumaz hatta evimizdeki sorunlari ailesine anlatir..

Yazık ...Bence son bir kez konuş ama göz korkutma olmasın bu ..Eğer adam düzelmiyorsa ,babana bir daha onları üzmeyeceğine söz ver git babanın evine..İntihar etmek falan bunlar çok saçma şeyler ,çıkar aklından..Senden büyük kızkardeşim var Allah korusun ...Yaşın küçük,belli ki ağır gelmiş .O yüzden baktın iyice zorlandın bırak...Okulunu bitir ..

Reactions: mbz

Evet biliyorum, ailem zaten hic istemdi onlar istemedigi halde yinede evlendim. Eger ben esime diyorsam ertesi gün esim annesine anlatir ama beni korumaz..

Ahhhh be guzelim daha 18 yasindasin genceciksin gezip tozman arkadas edinmen insan taniman gereken zamanda yasadigin sikintiya bak ailene bile zorla gidebiliyormussun.. İcim kotu oldu ya herseyi gec ailene gitmene bile karismasi beni deli ettin bak senden 12 yas buyugum ve aile diyorum baska da bise demiyorum... Herkesin kapisi kapanir da yuzune anne babanin kapisi hep aciktir.. Sakin buna karismasina izin verme ya verme

Ne kusuru sacmalama o yuzden demedim canim, yorgunum ve hastayim okumak zor geldi o yuzden..
Her neyse kuzum cok kucuksun kiyamam sana ya icim gitti sen boyle yazdikca.. Sen daha annenin dizinin dibinde olman gereken yastasin esin senin ailenle gorusmene izin vermiyor o ne demek ya.. bunu kendine yapma bu kadar kimsenin seni uzmesine izin verme lutfen ya

Evlenmeden önce okadar mutluydum ki.. Evlenmeden önce gezip tozan, disarda cok zaman geciren bir kizdim. Suan kendimi tam baska bir kisiliye sahip oldugumu dusunuyorum.. Cok denedim, ailemi görmek istiyorum diyorum defol git diyor, sonra ayaklarima kapaniyor. Ne yapacagimi gercekden bilmiyorum ayrilsam mi ayrilmasam mi hep dua ediyorum Rabbim bana sabir versin diye. Hic kimse taniyamiyor artik beni, ne dostlarim ne ailem cok sessiz bir insan oldum hep icime kapattim butun dertlerimi..

Kolay kolay kimseye demem bunu yemin ederim hic kolay degildir bu cunku ama evine don kuzum evine dööönnnnn.... ahhh canim ahhh gec olmadan daha fazla mutsuzluklar yasamadan don annene babana...

Gecmis olsun.. Cok büyuk konusdum ben, hep derdim annemlere 25 yasinda evlenecem size bakacam sunu bunu yapacam diye.. Ailemde benden bunu beklemiyordu. Esim beni cok üzüyor, beni önemsemiyor.. Hayattimi maf ettigini dusunuyorum

son senenizse okulunuza ağırlık verin. oranın eğitim sistemini bilmiyorum, bizdeki liseye mi üniversiteye mi denk? gerçi 19 yaşındaymışsınız heralde high school falandır bilemedim, neyse... bence eğitim hayatınıza önem verin evli de kalsanız, boşansanız da. bir şekilde ayaklarınızın üzerinde durursanız baba evine de gitmek zorunda kalmazsınız. çok küçük bir yaşta evlenmişsiniz, keşke yapmasaymışsınız.

Evet biliyorum, ailem zaten hic istemdi onlar istemedigi halde yinede evlendim. Eger ben esime diyorsam ertesi gün esim annesine anlatir ama beni korumaz..
Ailenizle ilgili tutumunu da yeni gördüm.

Peki şöyle düşünelim: Boşandınız diyelim. Aileniz sizi kabul ederse de hep bir laf sokma olacak muhtemelen. İstemeyebilirler de. Çalışacak, kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek durumda olacak mısınız mezun olduğunuzda?

Şu intiharı da bir kenara bırakın. Benim annemin evlendiği yaşa 11 yılınız var daha, kendinize avans verdiniz bu zamanı sayın.

Kolay kolay kimseye demem bunu yemin ederim hic kolay degildir bu cunku ama evine don kuzum evine dööönnnnn.... ahhh canim ahhh gec olmadan daha fazla mutsuzluklar yasamadan don annene babana...

2 ay önce bir büyük tartisma olusmustu, annem turkiyedeydi bende esyalarimi toplayip baba evine donmustum babam bana bir soz bile etmedi sen mutsuzsan geri dön dedi ayni gece kapi caldi esimin babasi gelmis beni almaya babam cok sessiz bir insan pek birsey soylemez burda kalsin iki uc gun dedi kendini toparlasin dedi ama kayinvadem gel kizim gidiyoruz dedi bende yine gittim.. ((

Okuluma elimden geldigi kadar agirlik veriyorum ama evde böyle sorunlar oluncu cok zor oluyor, lisede son senem üniversteye hazirlaniyorum avukatlik okumak icin..

Gecmis olsun.. Cok büyuk konusdum ben, hep derdim annemlere 25 yasinda evlenecem size bakacam sunu bunu yapacam diye.. Ailemde benden bunu beklemiyordu. Esim beni cok üzüyor, beni önemsemiyor.. Hayattimi maf ettigini dusunuyorum
Seni onemsemeyen seni uzen bir adamla daha fazla zaman kaybetme kardesim.. Hayatin mahvolmadi senin hayatin dah yeni basliyor ve bunu guzel sekillendirmek senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…