- 21 Ekim 2014
- 37
- 8
- 13
- Konu Sahibi umutsuzkelebekkk
-
Deli raporu öyle kolay alınıyosa bende alayım bi tane...Ne diyeceğimi bilemedim ,eşin kaç yaşında ?
Acikcasi hepsini okumadim, okuyamadim cok uzun geldi kusura bakma... Ama tek anladigim hani demissin ya esime cocuk gibi davraniyor da eger seninle yasitsa evet o daha cocuk sayilir.. O yuzden herseyine karismasi normal sayilabilir.. Rica etsem biraz ozet gecer misin esinle problemin ne tam anlamadim
Ya yasadigim ülkede ehliyet almak cok zor, bu yaz intihar etmeye kalkismisdim yazmayi unutmustum, gercekden hayattan sogudum kimseyle gorusmuyorum ailemden uzak yasiyorum ayda 1 kez goruyorum oda zorla esim ailemi istemiyor bize gidip gelmesinler diyor sende gitmeyeceksin kimseyle konusmayacaksin ben gezerim ben yaparim diyor. Bazen gece 3-4 kadar arkadaslari ile cafelerde geziyor evde yanliz kaliyorum.. Esim 24 yasinda..
Çok, çok erken evlendiğinizi söylememe gerek yok zaten.
Kayınvalidenizin sizi üzen sözlerine eşiniz bir tepki veriyor mu? Hak vermiyordur en azından diye düşünüyorum. Sürpriz vs. evlilikten sonra azalıyor zaten, bu konularda biraz beklentinizi azaltmak faydanıza olur.
Yalnız doktor ihtiyaç gördüyse lütfen bir psikiyatr ile görüşün.
Ahhhh be guzelim daha 18 yasindasin genceciksin gezip tozman arkadas edinmen insan taniman gereken zamanda yasadigin sikintiya bakYa yasadigim ülkede ehliyet almak cok zor, bu yaz intihar etmeye kalkismisdim yazmayi unutmustum, gercekden hayattan sogudum kimseyle gorusmuyorum ailemden uzak yasiyorum ayda 1 kez goruyorum oda zorla esim ailemi istemiyor bize gidip gelmesinler diyor sende gitmeyeceksin kimseyle konusmayacaksin ben gezerim ben yaparim diyor. Bazen gece 3-4 kadar arkadaslari ile cafelerde geziyor evde yanliz kaliyorum.. Esim 24 yasinda..
14 yasinda iliskiye basladigin sevgilinle evlendin, 18inde mutsuz gelincik oldun?
Ne kusuru sacmalama o yuzden demedim canim, yorgunum ve hastayim okumak zor geldi o yuzden..Kusuruma bakmayin, bende öyle dolmusum ki ne yazip yazmayacagimi bilemedim. Icimde okadar sey var ki hangisini anlatacagimi bilemiyorum bir senedir kimseyle konusamiyorum annemle hep konusuyorum ama kisiltili.
Esim annemlerin bana gelmesini istemiyor, benim onlara gitmemide istemiyor annemlerle mesafe olarak 90 km. ayda 1 kez goruyorum 3-4 saat ve okadar, annemler gelin bizde kal esin hep gece isinde falan diyor esim izin vermiyor. Herseyi yasakliyor kimseyle görusmuyorum butun arkadaslarimi arkami döndum evlendikden sonra esimin yuzunden kimseyle konusup muhattap olmami istemiyor.. Annesi bir sey derse onu yapan bir erkek turu esim, beni hic bir zaman korumaz hatta evimizdeki sorunlari ailesine anlatir..
Ahhhh be guzelim daha 18 yasindasin genceciksin gezip tozman arkadas edinmen insan taniman gereken zamanda yasadigin sikintiya bakailene bile zorla gidebiliyormussun.. İcim kotu oldu ya herseyi gec ailene gitmene bile karismasi beni deli ettin bak senden 12 yas buyugum ve aile diyorum baska da bise demiyorum... Herkesin kapisi kapanir da yuzune anne babanin kapisi hep aciktir.. Sakin buna karismasina izin verme ya verme
Kolay kolay kimseye demem bunu yemin ederim hic kolay degildir bu cunku ama evine don kuzum evine dööönnnnn....Evlenmeden önce okadar mutluydum ki.. Evlenmeden önce gezip tozan, disarda cok zaman geciren bir kizdim. Suan kendimi tam baska bir kisiliye sahip oldugumu dusunuyorum.. Cok denedim, ailemi görmek istiyorum diyorum defol git diyor, sonra ayaklarima kapaniyor. Ne yapacagimi gercekden bilmiyorumayrilsam mi ayrilmasam mi hep dua ediyorum Rabbim bana sabir versin diye. Hic kimse taniyamiyor artik beni, ne dostlarim ne ailem cok sessiz bir insan oldum hep icime kapattim butun dertlerimi..
Ne kusuru sacmalama o yuzden demedim canim, yorgunum ve hastayim okumak zor geldi o yuzden..
Her neyse kuzum cok kucuksun kiyamam sana ya icim gitti sen boyle yazdikca.. Sen daha annenin dizinin dibinde olman gereken yastasin esin senin ailenle gorusmene izin vermiyor o ne demek ya..bunu kendine yapma bu kadar kimsenin seni uzmesine izin verme lutfen ya
Ailenizle ilgili tutumunu da yeni gördüm.Evet biliyorum, ailem zaten hic istemdi onlar istemedigi halde yinede evlendim. Eger ben esime diyorsam ertesi gün esim annesine anlatir ama beni korumaz..
Kolay kolay kimseye demem bunu yemin ederim hic kolay degildir bu cunku ama evine don kuzum evine dööönnnnn....ahhh canim ahhh gec olmadan daha fazla mutsuzluklar yasamadan don annene babana...
son senenizse okulunuza ağırlık verin. oranın eğitim sistemini bilmiyorum, bizdeki liseye mi üniversiteye mi denk? gerçi 19 yaşındaymışsınız heralde high school falandır bilemedim, neyse... bence eğitim hayatınıza önem verin evli de kalsanız, boşansanız da. bir şekilde ayaklarınızın üzerinde durursanız baba evine de gitmek zorunda kalmazsınız. çok küçük bir yaşta evlenmişsiniz, keşke yapmasaymışsınız.
Seni onemsemeyen seni uzen bir adamla daha fazla zaman kaybetme kardesim.. Hayatin mahvolmadi senin hayatin dah yeni basliyor ve bunu guzel sekillendirmek senin elindeGecmis olsun.. Cok büyuk konusdum ben, hep derdim annemlere 25 yasinda evlenecem size bakacam sunu bunu yapacam diye.. Ailemde benden bunu beklemiyordu. Esim beni cok üzüyor, beni önemsemiyor.. Hayattimi maf ettigini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?