Cok mutsuzum..

Bana yardimci OLUN!!! LUTFEN :(

• Babanin evine geri dön

OY: 33 91,7%
  • Iliskinize bir sans ver

OY: 3 8,3%

• Ankete Katılan
    36
Cok
Cok uzuldum senin icin, birazda ilerdeki kendimi gordum sanki. Cok kiskanc bi sevgilim var, cok sey kisitlar. Simdilik cok ilgili deger veren sevdigini gosteren. Ama evlenince degisio bunlar, nolucak bizim bu halimiz

Cok

Cok uzuldum senin icin, birazda ilerdeki kendimi gordum sanki. Cok kiskanc bi sevgilim var, cok sey kisitlar. Simdilik cok ilgili deger veren sevdigini gosteren. Ama evlenince degisio bunlar, nolucak bizim bu halimiz

Benim esimde cok kiskanc hemde asiri bir sekilde. Biri baksa bana kizar, soyle giyin boyle giyin evlendikden sonrada daha kotu oldu benim icin Bak yazdiklarimda sana ders olsun ister 10 sene tanis ister 1 evlenince degisiyorlar, evlilik aski da bitiriyor sevgiyide.. Ben esimi cok sevmistim, onun icin yapmadigim kalmadi. Dusunsene butun gencligimi ona verdigimi, herseyi bir kenara birakip evlilik kervanini sectigimi.. Sirf onun icin yaptin simdi ise cok pismanim, hergun agliyorum uzuluyorum.. Yuzum gulmuyor artik

Anketin sonucuna göremi hareket edeceksiniz? Yani cogunluk bosan derse bosiycaksiniz, yoksa devam evli kalacaksiniz....Enteresan...
Ergen yasta ask sanip bi maceraya atmissiniz kendinizi, simdi artik karakteriniz oturuyor ve neyin ne oldugunu anliyorsunuz... Madem son seneniz okulunuzda, bitirin, iyi bi is sahibi olun, kendi ayaklariniz üzerinde durunca kendinize yeni bi hayat kurun kimseye muhtac olmadan.... Bu sürectede güclü kalabilmek icin, geleceginizi, güzel günleri hayal edin, plan program yapin ilerisi icin... Baska careniz yok gibi...yagmurdan kacarken doluya tutulmusunuz, dahada beter olmasin hayatiniz, düsünüp emin adimlar atin...

Cok tessekür ederim! Aslinda var, yorumlardada bir kisiye cevap yazmistim esim benim ailemi istemiyor, gidip gelmelerini benide onlara göstermiyor 1 senedir evliyim annem bana sadece 3 kere geldi ne bir cayimi icti nede baska bir sey Nazara geldik sanirim, cunku okadar sey okadar kisa zamanda degisti. Umarim bizimkiside duzelir yoksa bozulacak bu is benimde gencligim harcanmis olacak..

Off evlenmeden once seviyoda ondan kiskaniyo diye dusunuodun demi, ben oyle diyorum ama asiri kiskanc yani. Boyle kiskanclik gormedim ben evlendikten sonra degidir diye korkuyorum ...

Offff su kliseyide birakin, evlendikten sonra erkekler degisir yok ask biter, yok öyle bisey, sizler evlenmeden önce pembe gözlükleri cikartip gercek yüzünü görmüyorsunuz ondan sonra degisti ask bitti diyorsunuz...Gecin bunlari allah askina yaa...

Yazdiginiz yorum icin cok tessekur ederim, cok haklisiniz Dediklerinizi aklimda tutacam elbet..

Bugün üye oldum ve türkcem pek iyi olmadigi icin anketin ne oldugunu bilmiyordum ilk basta onun icin onu bir karisiklik oldu cok pardon daha yeni yeni ögreniyorum bu sitenin özelliklerini. Yazdiginiz yorum icin cok tessekur ederim bu arada, yazdiklarinizi aklimda tutacam :)

Off evlenmeden once seviyoda ondan kiskaniyo diye dusunuodun demi, ben oyle diyorum ama asiri kiskanc yani. Boyle kiskanclik gormedim ben evlendikten sonra degidir diye korkuyorum ...

Güzelim benim esimde cok kiskanc hemde cok! Tabi erkekden erkege degisiyor bazileri kiskanc olmayi birakiyor bazileri ise dahada abartiyor

Cok üzüldüm daha yasin cok kücük neredeyse 17 yasinda evlenmissin.. Bu genc yasinda okulunu okumak, gezmek, hayatin tadini cikarmak varken, sen evlilik gibi koca bir sorumlulugun altina girmissin..

Iste bazen büyüklerimizi dinlememiz onlarin tecrübelerini görmezden gelmememiz gerekiyor..

Daha yasin cok kücük ve önünde uzun bir hayat var. Eminim ailen ne olursa olsun arkanda duracaktir. Ayrilirsan okulunu bitirirsin gelecegin icin ugrasirsin. Kendini mutsuz bir evlilige mahkum etme..

Tabi verdigin kararin arkasinda durman gerekiyor. Bugün ayrilmak istiyorum diyip, yarin esimi cok özledim barisiyorum diyemezsin.. Iyi düsün ve kararini ona göre ver cnm. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah..

üzülme daha çok gençsin..
ve bu ilişki bozulursa asıl canı yanacak olan eşin..
yani çok ah vah eder ama geri getiremez..
sen gençsin güzelsin imkanların var..
boşansan o tuhaf ailesiyle onu kabul eden zor çıkar, çaıksa da arıza bi tip olur kesin..
ben de eşimle defalarca boşanma raddesine geldim ama eşim senden daha iyisini bulamam diyo her defasında..
seninki bu konuda hiç yorum yaptı mı?
eğer anası doldurduysa daha iyisini buluruz vs diye belki onun havasındadır..
eşinin seni kaybetme korkusu var mı?
mesela beni şimdiye kadar alıkoyan şey hep bu oldu..
yani eşime çok kızsam bile beni kaybedeceğini anlayınca tutuşmasını görünce geri adım attım..
yoksa rahat davransaydı çoktan boşanmıştım..

Canım benim en güzel yaşların, en deli dolu ve sen bunları böyle geçirmeyi haketmiyosun bu senin tercihin evet ama herkes hata yapabilir. Ailenle konuşup dönmelisin anne babanın kapısı evlada asla kapanmaz

Esim meslegini alali 3 sene oluyor araba mühendisi kendi firmasi var o yüzden hic evde olmuyor hep aksamlari evde oluyor. Ama su soru var aklimda esime nasil demeliyim? yani nasil anlatmam lazim ayrilmak istedigimi
Mutsuzum sana anlattım beni ciddiye almadım bu ilişkiye verecek emeğimde sabrımda kalmadı diyeceksin ve kendi hayatına bakacaksın genceciksin ..
Daha bu yaşta bunları yaşarsan ya sonran ne olucakk ..
Sen önemlisin kimsenin sana bunun aksini düşündürtmesine izin verme ..
Çok güzel bir hayat seni bekliyor ..
Emin ol ..

dön babanın evine be kızım...
Vallahi daha genceciksin ne evlenmesi
Bu çok büyük cahillik
Okulunu bitir , ayaklarının üstünde dur..
Şuan hayatında ki en önemli şey bu olsun ve muhakkak psikolojik bir destek al...

Çocuk değil misiniz çocuksunuz. Annesi ne yapsın gelin zaten çocuk o da oğlunu düşünüyor fazla abartıya kaçıyor olabilir ama siz de evlililiği çocuk oyuncağı gibi görmüşsünüz evlendiğiniz zaman eşinizin ailesiyle de evlendiğinizi onların karakterinin de önemli olduğunu düşünmemişsiniz ve o kadar sene çıktık deseniz de çocuk aklıyla evlilik için muhakeme yapacak bilinç oluşmamış ki henüz yani aceleniz neydi öyle yakında 19 olacak demeyle yaşınız büyümüyor 18 yaşında ve halen okuyorsunuz evli bir kadınsınız ne yazık ki siz bunu hazırlamışsınız. Gelirimiz iyi diyorsun nasıl iyi sen öğrencisin o da küçüktür herhalde çalışıyor mu ne yapıyor? ayrıca ehliyet olayını da anlamadım deli olduğunu nereden anlamış hocan arabayı sürememenden mi ne alaka deli raporu. Arkanızdan atlı kovalıyor gibi evlenin sonra da gelin şikayet edin. Ya devam edeceksin ya boşanacaksın ama biraz anlayışlı olmaya çalış rayına oturur zamanla madem aileni karşına aldın.

Evet bir cahillik yaptim biliyorum, ve cok pismanim. Evet sizin gözunuzde cocuk olabilirim, ama yasadiklarimdan sonra ne kendimi bir genc kiz nede bir cocuk hissediyorum acikcasi. Evet gelirimiz iyi esim 24 yasinda meslegini alip kendi firmasi var, araba teknoloji mühendisi kendisi. Yasadigim ülkede ehliyeti zor veriyorlar, piskolojik tedavi gördugum icinde vermek istemiyorlar, onun icin bir piskyatrden rapor istiyorlar sagligimla ilgili. Ben evlenmeden önce boyle degildim cok mutlu bir kizdim arkadas cevrem vardi herseyim vardi, ama kendim maf ettim bunu anladim.. 1 senedir böyle ugrasiyorum elimden geleni yapiyorum fakat olmuyor, cok denedim herseyi unutmayi yeni bir sayfayi acmakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…