- 21 Ekim 2014
- 37
- 8
- 13
- Konu Sahibi umutsuzkelebekkk
-
Seni onemsemeyen seni uzen bir adamla daha fazla zaman kaybetme kardesim.. Hayatin mahvolmadi senin hayatin dah yeni basliyor ve bunu guzel sekillendirmek senin elinde
canım ben 25 yaşındayım ve sen benim kardeşim yaşındasın bir cahillik yapıp evlenmişsin bunun için çok geç, ama annenle konuş ve onu ikna etmeye çalış gerekirse babandan özür dile ne bileyim benim arkadaşımda 17 yaşındayken kaçarak evlenmişti 4 yıl sonra boşandı babası kabul etti mecburen bi ailenle konuş kardeşim tekrar
Okuluma elimden geldigi kadar agirlik veriyorum ama evde böyle sorunlar oluncu cok zor oluyor, lisede son senem üniversteye hazirlaniyorum avukatlik okumak icin..
Yasiniz cok kucukmus basiniza gelenlerse cok buyuk...
Kimseyle gorusmemeniz,yasiniz ve surekli baskilanmanizdan dolayi ben ne yapacaginizi ve krizlerde nasil davranacaginizi kestiremiyorsunuz diye dusunuyorum.
Babaniza.gitmissiniz sizi almay gelmisler hemen donmussunuz.Biraz kalip kendinizi toparlayip kendi ailenizle bir goZden gecirme yapabilirdiniz.
Madem defol git diyor siZ de gidin aileniz kabulleniyor anladigim kadariyla.biraz rest cekin kafanizi toparlayin.Kendinizden bu kadar cok odün vermeyin
Okulunuzu mutlaka bitirip bir isin ucundan tutun.
Kucuk yasta baslayan iliskiler iliski degildir biter bitmezde evlilik olursa istisna durumlar haric genel sonuc bu oluyor 18 yasinda 1 senelik evlisin cok yazik evlenmesen olmuyormuydu neden yasitlarin gbi flort edemedin ve bna kalirsa o adamdan cok cekersin kalirsan
Adina okadar cok uzuldum ki resim seninse cokta guzelmissin ve sosyal bi kizdim diyorsun resmen seni alip soldurmus bbuadam bu yaslarin elinden gidecek seneler sonra senden geriye yillarini harcamis yipranmis bi kadin kalabilir oyuzden madem ki bi hata var cocukta yok dön bu zarardan cok kucuksun daha harcama kendini hayat tek kullanimlik malesef ne bidaha dunyaya geliyoruz nede nezaman olecegimizi biliyoruz icimden bi ses bu adama katlanmaya devam eedecegini soyluyo ama umarim oyle bisey yapmassin diyorum sadeceArtik bir hata yaptim, ve ne yapacagimi bilemiyorum. Esim cok zorladi evlenirsek hersey daha kolay olur hergun birbirimizi göruruz destekleriz dedi bana evlenmeden önce bambaska bir kisilik gösterdi simdi ise cok degisti.. Onun aileside annemleri cok aradi gelip tanisalim kizinizi istiyoruz diye..
Esiniz ne is yapio merak ettim.Bana sorarsaniz cocuk olmadan ayrilin derim aileniz kabul eidiyomus hemde okulunu bitirip meslegini eline alip kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin.eger bu iliskiye boyle devam edersen su an kucuksun ilerde cok pisman olursun
Rahat nefes almanın ne demek olduğunu anlayınca alışırsın anlarsın gereksiz olduğunu.Ailemle konusdum ablacim, onlar birsey demiyor. Ama sorun bende ben esiin yokluguna nasil alisacam nasil yapacam nasil edecem diye dusunuyorum, okadar cok alistimki varligina ne yapacagimi bilemiyorum. Ayrica okudugum üniverste bu sehirde olacak eger annemlere dönersem mecbur hergun buraya gelmek zorunda kalacam nasil yapip edicegimi bilemiyorum ki
Adina okadar cok uzuldum ki resim seninse cokta guzelmissin ve sosyal bi kizdim diyorsun resmen seni alip soldurmus bbuadam bu yaslarin elinden gidecek seneler sonra senden geriye yillarini harcamis yipranmis bi kadin kalabilir oyuzden madem ki bi hata var cocukta yok dön bu zarardan cok kucuksun daha harcama kendini hayat tek kullanimlik malesef ne bidaha dunyaya geliyoruz nede nezaman olecegimizi biliyoruz icimden bi ses bu adama katlanmaya devam eedecegini soyluyo ama umarim oyle bisey yapmassin diyorum sadece
Herkesin imrendiği aşk bu hale geliyorsa, bu size önemli bir hayat dersi olmuş demektir. 18 yaşında bir kız evet çocuk değildir ama, kendi 18 yaşımı düşünüyorum... Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Canimm benimm bencede babana donmelisin. Kocani karsina alip sorunlari anlatabilirim diyosan yap bunu. Bi degisim olucani sanmiyorum. Gitmek istiyorum dersen defol git der heralde, hep dedigi gibi. Sende topla esyalarini git. Cok pisman olucaktir, seni hic haketmemis. Daha cok gencsin onunde uzun bi omur var, insallah unutursun kolayca. Seni sevseydi sana deger verirdi, kendi gezip seni evde tek birakmazdi, ailesine karsi ezdirmezdi.
O zaman vaktiniz var hiç bir şeye geç kalmış değilsiniz, eşinizle iletişi tekrar kurmaya çalışın ona ve kendinize bir hatta birkaç fırsat daha verin, tam emin olmadan çocuk yapmayın. baktınız ki gideri var devam edin, ama baktınız ki sorunlarınız artarak devam ediyor o zaman evliliğinizi gözden geçirin tekrar, gerekirse farklı çözüm yolları üretin, danışmana falan gidin... Olmadı ayrılık yolları görülür zaten...Bende bunu anlamiyorum iste, nerden nereye geldigimi.. Kendimi cok cahil hissediyorum bu konuda, cok pismanim keske evlenmeseydim yapmasaydim diyorum kendime. Simdi bile okudugum yerde herkese bakarken aradaki farki göruyorum. Onlar flörtleri ile gezerken ben evli barkli bir kizim.. Nerde yanlis yaptigimi burdan anladim. Evli oldugum halde benimle iletisim kurmak isteyen erkekler cok oldu, ve simdi ise herseye cok pismanim..
Selam bayanlar, size biraz kendimden bahsetmek istiyorum ayni zamanda derdimi de anlatmak istiyorum umarim bana yardimci olursunuz.
18 yasindayim, (yakinda 19) yurtdisinda yasiyorum 4 sene önce esimle tanimistik ben hala cocuktum ama ilk sevgilimdi herseyimi ben onunla ogrendim sevmeyi, sevilmeyi herseyi onunla yasadim. Ailemin istemedigi halde yalvar yakar evlendik birbirimiz icin ölürdük ozamanlar. Herkes bizim askimizi konusurdu, hatta nisanliyken bile bütün arkadaslarim bizim iliskimze heveslenirdi.
Biz asaga yukari bir senedir evliyiz, ama cok buyuk bir sorun var. Esim cok degisti, ben ondan cok sogudum. Icimde ne sevgi ne saygi diye birsey kaldi. Eskisi gibi sevmek istiyorum ama olmuyor, ne yapsam ne etsem kendimi okadar cektim ki ondan. Esimin ailesi cok degisik bir aile, cocuklarina hersey yasaklayan herseylerine bir laf sokan, ve hala esim cocukmus gibi davranirlar. Bu benim cok zoruma gidiyor, kayinvalidem esimi arar sorar ne yedin ne yapti esin ne ictin süt ic oglum bal ye oglum falan. Bu beni cok etkiliyor, ayni zamanda bazen yemek yapamiyorum ögrenciyim ve okuldan bazen saat 17 de bile cikiyorum son senem ve bu yüzden elimden geleni yapmaya calisiyorum ki gelecegimde acik olsun diye. Bazen yemek yapmam kayinvalidem esimi arar niye yapmadi falan diye arkamdan konusur, esim bana bugune kadar hak vermedi beni ailesine karsi korumadi hep laf yedim herseyde kotu olan ben oldum esim hep sustu ailesini herkezden önceye aliyor oysa ben evlenmeden önce annemi babami karsima alip biz evlenecegiz ne dersiniz de demistim.. Ben elimden geleni yapmaya calisiyorum, ev isi olsun yemek olsun börekler cörekler yapiyorum okuldan erken ciktigim günler veya hafta sonu. Kac kez kayinvalideme göturdum hic biri yiyipde güzel olmus demediler ama önumdede atmadi. Esim beni hic önemsemiyor, aylik gelirimiz cok sukur iyi olduguna göre esim bana ne hediye ne supriz yapar, önceden boyle degildi tabi, ama cok degisti bana cok kotu kelimeler eder, hatta bazen buyuk tartismalarda esyalarini topla annenlere defol git der.
Anneme anlatinca sen cok cahilsin kizim falan fistan diyerek beni avutuyor ama artik dayanamiyorum. Cok zor bir deprasyon dönemi geciriyorum suan bu nedenle ehliyetimi bile alamadim bana doktor deli raporu almami istedi. Buda beni cok uzuyor. Bana kalsa ayrilmak istiyorum, ama annem kendin istedin bizden birsey bekleme diyor, babanla anlasamadigin icin hemen evlenmek istedin simdide geri dönmek istiyorsun diyor. Bana kalsa babamin evinede dönmem ama artik dayanamiyorum. Bu aksamda yine esimle küsüz ve yine agliya agliya uykuya dalacam.. Okadar cok sey varki hangisini anlatacagimi bilmiyorum ama sizden akil istiyorum yardim istiyorum.. Ne yapmaliyim? Gitmeli miyim? yoksa kalip bir sans daha mi vereyim? Lutfen bana cevap verin, cok zor bir durumdayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?