Cok mutsuzum..

Bana yardimci OLUN!!! LUTFEN :(

• Babanin evine geri dön

OY: 33 91,7%
  • Iliskinize bir sans ver

OY: 3 8,3%

• Ankete Katılan
    36
canım ben 25 yaşındayım ve sen benim kardeşim yaşındasın bir cahillik yapıp evlenmişsin bunun için çok geç, ama annenle konuş ve onu ikna etmeye çalış gerekirse babandan özür dile ne bileyim benim arkadaşımda 17 yaşındayken kaçarak evlenmişti 4 yıl sonra boşandı babası kabul etti mecburen bi ailenle konuş kardeşim tekrar

Ailemle konusdum ablacim, onlar birsey demiyor. Ama sorun bende ben esiin yokluguna nasil alisacam nasil yapacam nasil edecem diye dusunuyorum, okadar cok alistimki varligina ne yapacagimi bilemiyorum. Ayrica okudugum üniverste bu sehirde olacak eger annemlere dönersem mecbur hergun buraya gelmek zorunda kalacam nasil yapip edicegimi bilemiyorum ki

Yasiniz cok kucukmus basiniza gelenlerse cok buyuk...

Kimseyle gorusmemeniz,yasiniz ve surekli baskilanmanizdan dolayi ben ne yapacaginizi ve krizlerde nasil davranacaginizi kestiremiyorsunuz diye dusunuyorum.

Babaniza.gitmissiniz sizi almay gelmisler hemen donmussunuz.Biraz kalip kendinizi toparlayip kendi ailenizle bir goZden gecirme yapabilirdiniz.

Madem defol git diyor siZ de gidin aileniz kabulleniyor anladigim kadariyla.biraz rest cekin kafanizi toparlayin.Kendinizden bu kadar cok odün vermeyin

Okulunuzu mutlaka bitirip bir isin ucundan tutun.

Aynen öyle, cok düzenli bir aileden geliyorum hayatimda böyle bir olayi görmedigim icin benim icin cok zor, tabi beterin beteri var biliyorum ama artik kaldiramiyorum..
Babamlara gittigim gün annem yoktu, o yüzden birsey yapamadim direnemedim kayinvademe hicbir zaman saygisizlik yapmadim hep babacim dedim sakin sakin konusdum karsi cikmadim ama ben cikmadikca ustume geldilder.

Kucuk yasta baslayan iliskiler iliski degildir biter bitmezde evlilik olursa istisna durumlar haric genel sonuc bu oluyor 18 yasinda 1 senelik evlisin cok yazik evlenmesen olmuyormuydu neden yasitlarin gbi flort edemedin ve bna kalirsa o adamdan cok cekersin kalirsan

Artik bir hata yaptim, ve ne yapacagimi bilemiyorum. Esim cok zorladi evlenirsek hersey daha kolay olur hergun birbirimizi göruruz destekleriz dedi bana evlenmeden önce bambaska bir kisilik gösterdi simdi ise cok degisti.. Onun aileside annemleri cok aradi gelip tanisalim kizinizi istiyoruz diye..

Esiniz ne is yapio merak ettim.Bana sorarsaniz cocuk olmadan ayrilin derim aileniz kabul eidiyomus hemde okulunu bitirip meslegini eline alip kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin.eger bu iliskiye boyle devam edersen su an kucuksun ilerde cok pisman olursun

Adina okadar cok uzuldum ki resim seninse cokta guzelmissin ve sosyal bi kizdim diyorsun resmen seni alip soldurmus bbuadam bu yaslarin elinden gidecek seneler sonra senden geriye yillarini harcamis yipranmis bi kadin kalabilir oyuzden madem ki bi hata var cocukta yok dön bu zarardan cok kucuksun daha harcama kendini hayat tek kullanimlik malesef ne bidaha dunyaya geliyoruz nede nezaman olecegimizi biliyoruz icimden bi ses bu adama katlanmaya devam eedecegini soyluyo ama umarim oyle bisey yapmassin diyorum sadece

Esim meslegini alali 3 sene oluyor araba mühendisi kendi firmasi var o yüzden hic evde olmuyor hep aksamlari evde oluyor. Ama su soru var aklimda esime nasil demeliyim? yani nasil anlatmam lazim ayrilmak istedigimi

sizden şans isteyen mi var ki vereceksiniz
şu kadınların kendi kendilerine hak etmeyenlere yaptığı sözde fedakarlıklara da bitiyorum

Rahat nefes almanın ne demek olduğunu anlayınca alışırsın anlarsın gereksiz olduğunu.
Babaevine dön derim ama bir yandan da tehlikeli bir şahıssa sana birşey yapar mı diye de tedirgin olurum.
Zor işin yazın mış erken evlenmişsin ama evlilik asla flörte benzemez evlilik gerçek flört masaldır.
O yüzden mantık her iş ve ilişkide önde olmalı.
Allah kurtarsın kuvvetli ol ve büyük akl başnda olan güvenilir birinin desteğini al derim.

Evet resimdeki benim cok tessekur ederim.. Evet cok sosyal bir insandim, arkadas cevrem coktu ama artik kimsede yok ne dertlesmek icin ne sosyal olmak icin. Kendimi okadar ice kapanik hissediyorum ki anlatamam kimseye anlat anlat icimde ki yük gitmiyor bunaldim hayattan herseyden sogudum gülmekten bile sogudum. Cok güler yüzlu bir kizdim ben, ama artik oda yok.. Cok yiprandim Bana kalsa ayrilmak istemiyorum, esimin eskisi gibi davranmasini istiyorum beni sevip saysin ailesine karsi beni ezdirmesin istiyorum

Canimm benimm bencede babana donmelisin. Kocani karsina alip sorunlari anlatabilirim diyosan yap bunu. Bi degisim olucani sanmiyorum. Gitmek istiyorum dersen defol git der heralde, hep dedigi gibi. Sende topla esyalarini git. Cok pisman olucaktir, seni hic haketmemis. Daha cok gencsin onunde uzun bi omur var, insallah unutursun kolayca. Seni sevseydi sana deger verirdi, kendi gezip seni evde tek birakmazdi, ailesine karsi ezdirmezdi.

Herkesin imrendiği aşk bu hale geliyorsa, bu size önemli bir hayat dersi olmuş demektir. 18 yaşında bir kız evet çocuk değildir ama, kendi 18 yaşımı düşünüyorum... Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Bende bunu anlamiyorum iste, nerden nereye geldigimi.. Kendimi cok cahil hissediyorum bu konuda, cok pismanim keske evlenmeseydim yapmasaydim diyorum kendime. Simdi bile okudugum yerde herkese bakarken aradaki farki göruyorum. Onlar flörtleri ile gezerken ben evli barkli bir kizim.. Nerde yanlis yaptigimi burdan anladim. Evli oldugum halde benimle iletisim kurmak isteyen erkekler cok oldu, ve simdi ise herseye cok pismanim..

Cok denedim, ama olmuyor iki üc gün degisip ertesi gün yine ayni oluyor, hepside annesinden kaynaklaniyor ben evde olmadigimda veya o is yerindeyken annesi arar ve saatlerce konusurlar anne kiz gibi herseyimizi anlatir annesine evde bir gizlimiz saklimiz yok! Biz daha balayinda gidemedik hep dedim esime maldivlere gitmek istiyorum diye tam söz verirken kayinvalidem bizden borc para istedi, (bu arada ozamanlar evleneli 3 ay olmustu) daha yeni evliydik evimde cok eksik vardi gezmek tozmak istiyorduk borc aldiklari parada az bir miktar olmadigi icin 15.000 tl civarinda bir miktardi bende dedim esime ver annenlere onlari ihtiyaci var diye.. Keske yapmasaydim keske yüz vermeseydim onlara hic hak etmediler

O zaman vaktiniz var hiç bir şeye geç kalmış değilsiniz, eşinizle iletişi tekrar kurmaya çalışın ona ve kendinize bir hatta birkaç fırsat daha verin, tam emin olmadan çocuk yapmayın. baktınız ki gideri var devam edin, ama baktınız ki sorunlarınız artarak devam ediyor o zaman evliliğinizi gözden geçirin tekrar, gerekirse farklı çözüm yolları üretin, danışmana falan gidin... Olmadı ayrılık yolları görülür zaten...
ama şunu belirtmeden geçemiycem siz diyorsunuz ya, yaşıtlarım flört ederken ben evlendim. bu açıdan bakarsanız yoluna girebilecek bişeyler varsa bile siz bunu göremezsiniz, kafanıza da bunu takmayın artık sonuçta o yaşıtlarınızda 23 den itibaren evlilik fikrine girecekler ve hatta evlenememe korkusu yaşayacaklar(burada da böyle konular zaman zaman açılıyor) yani kendinizi hemen evlendim hayatımı yaşayamadım moduna sokarsanız evliliğinizi de yok yere harcamış olursunuz, zaten bikaç yıl sonra evlenecektiniz öyle düşünün.

eşinin ailesini sana karşı üstün tutması ve defol git ifadesi dışında bi sorunu yok...
yani diğer benzer kabalıklar tüm erkeklerde olur..
aileler arası dengeyi zamanla kurabileceğine inanıyosan kurtarılabilir evliliğin..
nazara mı geldiniz ne..
kendi evliliğime benzettim..
sevgiliyken dillere destan bi aşkımız vardı, şuan benim de eşim ilgisiz..
ama onun dışındaki problemleri yavaş yavaş çözdüğümüz için evliliğimize zaman tanıyorum..
inşallah en kısa zamanda musmutlu olursunuz tatlım..
şimdilik bebek düşünme ve eşinle güzel diyalog kurarak iletişimini kuvvetlendir..
sonrasında inşallah sözünü geçirebileceğin bi kıvama gelirsiniz..
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…