Cok mutsuzum..

Bana yardimci OLUN!!! LUTFEN :(

• Babanin evine geri dön

OY: 33 91,7%
  • Iliskinize bir sans ver

OY: 3 8,3%

• Ankete Katılan
    36
Daha cok gencsin ileride belki daha hayirli insanlarla tanisabilirsin hic bir adam kendini oldurmeye kalktığına değmez !!!! Buna bi son degil yeni bir başlangıç olarak bak ...

Yuvamin yikilmasini istemiyorum, okadar sene harcadim bu adam ile, senelerdir konusdum sevdim, ondan baskasini görmedi gözum. Herkes derdi bana sen bu adama nasil asik oldun, tipi falan yok sen daha iyilerine laiksin diye, ama askin gözu kör bu olsa gerek.. Esim hic o konuda birsey demedi bana malesef.. Kac kez kavga ettik, ben eger disari cikip hava almak istesem arkamdan gelir o yüzden beni kaybetmekden korkusu var diye dusunuyorum. Ama beni cok üzuyor, ara sirada iyi davraniyor ben ona anlattigimda isini bahane ediyor cok stressliyim falan diyor.. oysa ben hem okuyorum hem evime bakiyorum benim icinde zor ama eve yansitmiyorum..

İnsan neyse odur, değiştiremezsin..
şikayetlerin azalmaz, artar..
inşallah haksız çıkarım ama bence sürmez bu evlilik..
annenlere gitmeyeceksin ne demek ? kim ki o ? sen ona öyle diyebiliyomusun ?
bence birdaha o eve dönmemek üzere git annenlere

yansıt tatlım..
ben bu tek taraflı fedakarlıklara kıl oluyorum..
hayat müşterek, o yansıtıyosa sen de yansıt..
sen onu teselli ediyosan o da seni etsin..
erkek karısını anası gibi görüp her türlü nazını çektirmemeli.
öyle olunca bi kıymeti kalmıyo kadının..
biraz ağırdan sat kendini..
onun için paralanmadığını bilsin, seni cepte görmesin...

Evet biliyorum, ailem zaten hic istemdi onlar istemedigi halde yinede evlendim. Eger ben esime diyorsam ertesi gün esim annesine anlatir ama beni korumaz..
bu durumda baba evine elini kolunu sallayarak döneceksin ve baban sana kucak mı açacak..sence anketinin bir geçerliliği var mı kendi seçeneklerinizi yaşıyorsunuz..

bence de evine dön hata yaptım diyorsun ama kendine haksızlık ederek hatana devam ediyorsun yorumlarından edindiğim izlenimle sen bu adamı bırakamayacaksın bari çocuk yapmayın, erken yaşta anne olup sorumluluk yükleme üzerine...herşeye rağmen mutluluklar dilerim

Evlilik çoluk çocuğun eline düştü iyi mi! 14 yaşında tanıdığında adam 20 yaşındaymış. Pedofili falan herhalde, büyüyünce hevesi geçmiştir. İnsanı zorla konuşturuyorsunuz. İnsanlar herhalde yaşını konuşacaklar. Kalkıp sevdim evlendim bu kadar basit diyebiliyorsan sorunlarını çözmek de bir o kadar basit olabilir. Kolay gele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…