Kızım Türkiye şartlarında bir erkeğe gidip, seninle nişanlanacakken ben gittim eski sevgilimle yattım. Aslında ben onla ergenken de yatmıştım, hatta ilkim oydu. Ama tekrar istedi, ben hayır dedim ama sana söylemekle tehdit edince göze alamadım beraber oldum dediğin anda hımm tamam olan olmuş, seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyeceğini sanıyor musun sen?Yaptıklarımı anlatsam hiç mi affetme ihtimali olmaz :-(
Anlat anlat çok heyecanlı oluyo. Sonra naptın. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. Uşakkk çayımı getir
Sevgilim zaten daha önceki ilişkimi biliyo beni böyle kabul etti orda problem yok.neymiş bisikletten düşmüşüm dicekmişim falan salak salak yorumlar.bn en başta söyledim bakire olmadıgımıKızım Türkiye şartlarında bir erkeğe gidip, seninle nişanlanacakken ben gittim eski sevgilimle yattım. Aslında ben onla ergenken de yatmıştım, hatta ilkim oydu. Ama tekrar istedi, ben hayır dedim ama sana söylemekle tehdit edince göze alamadım beraber oldum dediğin anda hımm tamam olan olmuş, seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyeceğini sanıyor musun sen?
Bak o dediğin ne zaman olurdu biliyor musun? Seni tehdit ettiğinde yatmadan gidip anlatacaktın, ben 16 yaşımdayken hata yaptım, çocuktum. Ondan sonra hiç olmadı, artık seni seviyorum ama beni rahat bırakmıyor deseydin bir şansın olurdu. Ama aldatmışken affetmez, etse bile asla unutmaz hayatın mahvolur. Hep hatırlatır sana bu yaptığını. Ağzını açmaya hakkın olmaz, her hoşlanmadığın olayda susmak zorunda kalırsın ki ağzını açıp da zehri saçmasın diye.
Ay gec su magdur ayaklarini yaa.
Aniden karsisina cikmista büyüyü bozmuss pardon da kafana silah mi dayadi benimle yat diye?
Evlendikten sonra yine gidip ayni halti yerim diyosun bide dalga gecer gibi. Evlenmeyiver o zaman sende?
Öyle demedim eşimi kaybetmemk için yaparım dedimAaa evlenincede mi yatcakmis aman yarabbiiii
Kacirmisim orayı
E tamam o hakkını da kaybetmişsin daha ne bekliyorsun? Daha ne bekliyorsun ya, adamın tepesine çıkmışsın bilmem farkında mısın? Canına okuyorsun adamın bildiğin ve hala şımarık şımarık yok ötekini aklımdan çıkaramıyorum ben diyebiliyorsun. Bu nasıl bir rahatlık sendeki ya? Ben hala hayretle bakıyorum valla, bir de üzerine affetmesini bekliyorsun. Ya o adamdan hoşlanıyorum cümlesinin üzerine cidden hala affetmesini dileyebiliyor musun? Evet diyorsan benim sana diyecek başka lafım yok. Dağılın siz de kızlar bizlik bir şey yok.Sevgilim zaten daha önceki ilişkimi biliyo beni böyle kabul etti orda problem yok.neymiş bisikletten düşmüşüm dicekmişim falan salak salak yorumlar.bn en başta söyledim bakire olmadıgımı
Arkadasim evlenme o zaman gerek yok.Öyle demedim eşimi kaybetmemk için yaparım dedim
bakın ,durumuzunu erkek arkadaşınız kabullendiyse ve kendinizden eminseniz ikinci olayı bilmesine gerek yok anlatmayın ben seni aldattım denmez yapıldı bir hata, günah açıklanmaz,sorun şu ki seviyorsanız yapılır bunlar ama emin değilseniz yürütemem yapamam diye o zaman ayrılın ama diğerinden hayır yok ama şunuda söyleyeim böyle şeyleri kabullenen bir erkek zor bulunuyor ona göre kararınızı verinÖyle demedim eşimi kaybetmemk için yaparım dedim
Sevgilim zaten daha önceki ilişkimi biliyo beni böyle kabul etti orda problem yok.neymiş bisikletten düşmüşüm dicekmişim falan salak salak yorumlar.bn en başta söyledim bakire olmadıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?