Çok mutsuzum :-(

Bide diyolarmis ya benim zarım baya gerideymis kolay kolay bozulmazmis diye. Demek kiiiii bu yüzden öyle diyorlar hıh

Yaptıklarımı anlatsam hiç mi affetme ihtimali olmaz :-(
Kızım Türkiye şartlarında bir erkeğe gidip, seninle nişanlanacakken ben gittim eski sevgilimle yattım. Aslında ben onla ergenken de yatmıştım, hatta ilkim oydu. Ama tekrar istedi, ben hayır dedim ama sana söylemekle tehdit edince göze alamadım beraber oldum dediğin anda hımm tamam olan olmuş, seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyeceğini sanıyor musun sen?
Bak o dediğin ne zaman olurdu biliyor musun? Seni tehdit ettiğinde yatmadan gidip anlatacaktın, ben 16 yaşımdayken hata yaptım, çocuktum. Ondan sonra hiç olmadı, artık seni seviyorum ama beni rahat bırakmıyor deseydin bir şansın olurdu. Ama aldatmışken affetmez, etse bile asla unutmaz hayatın mahvolur. Hep hatırlatır sana bu yaptığını. Ağzını açmaya hakkın olmaz, her hoşlanmadığın olayda susmak zorunda kalırsın ki ağzını açıp da zehri saçmasın diye.

Bir ornegini eski arkadasim diyebilecegim birinden duydum karsilikli iki tarafli dinledim cocuk kiza asik kiz birgun birine asik oluyor ve aldatiyor ve aldattigi adamla evleniyor mutlumu degilmi bilmiyorum gizlice eski erkek arkadasina msj yazdihi kulamgima calinmisti gelen gideni aratirmi.oldu bilemiyorum elbetteki aldatilan tarafin perisan oldugunu soylememe gerek yok sanirim gercekten seven bir erkek neden sevilmez bazen merak icerisindeyim aklima geldi paylasim istedim elbetteki sizi yargilayamam sadece uzuluyorum....eger nisanlanacaginiz kisiyi seviyorsaniz tevbe edip konuyu kimseyle paylasmadan ona konsantre olunuz ama yok sevmiyorum diyorsaniz yine tevbe edip hayatindan cikiniz o adamdan hayir gelecegini sanmiyorum ama gelir ve beni seviyor diyorsaniz onuda siz bilirsiniz karar sizin

geç bunları.. gercekten ayrılmak ısteseydın ayrılırdın
bahane etme sevgilini

senaryo öyle berbat ki.
nasıl bir geçmişin var ki adamın biri gelip bir tehditle her şeyi mahvedebiliyor. bu adam senin geçmişini nereden biliyor. elin adamının bildiği geçmişini nişanlın da biliyordur.
nişanlın senin bu geçmişini biliyorsa, zaten bu saatten sonra da kabul eder.
aa ama bu adama aşık oldun sen.
hayaller hayatlar.

Ay fake degilmiymis kizlar konu Yok tehditler yok tehditten iliskiye girdik filan. Bir nesil olarak cok fazla pembe dizi izledik, hep onlar yuzunden bunlar. Eee rosalinda haniim ayh sey pardon memur hanim asil sevgili ile cinsel cekim duyulan sevgiliyi ne zaman tanistiriyorsunuz?

Konunun gercekligine hic inanmadim ama tiye alirken de acep gercekse diye bir uzuluyorum. Gercekse ben senin yerinde olsam ikisini de cikaririm hayatimdan yalniz huzurlu devam ederim yoluma.

Bence sevgiline anlatmalisin. Affeder yani seviyor sonucta. Ama detaylari da anlatmayi unutma, merak eder belki.

Sevgilim zaten daha önceki ilişkimi biliyo beni böyle kabul etti orda problem yok.neymiş bisikletten düşmüşüm dicekmişim falan salak salak yorumlar.bn en başta söyledim bakire olmadıgımı

Ay gec su magdur ayaklarini yaa.
Aniden karsisina cikmista büyüyü bozmuss pardon da kafana silah mi dayadi benimle yat diye?
Evlendikten sonra yine gidip ayni halti yerim diyosun bide dalga gecer gibi. Evlenmeyiver o zaman sende?

Aaa evlenincede mi yatcakmis aman yarabbiiii
Kacirmisim orayı

İki seçenek var gülüm, ya fake sin ya da akraba evliliği olmuş :)

Bu kadar tutarsızlıgı başkta türlü açıklamak çok zor :)

Sevgilim zaten daha önceki ilişkimi biliyo beni böyle kabul etti orda problem yok.neymiş bisikletten düşmüşüm dicekmişim falan salak salak yorumlar.bn en başta söyledim bakire olmadıgımı
E tamam o hakkını da kaybetmişsin daha ne bekliyorsun? Daha ne bekliyorsun ya, adamın tepesine çıkmışsın bilmem farkında mısın? Canına okuyorsun adamın bildiğin ve hala şımarık şımarık yok ötekini aklımdan çıkaramıyorum ben diyebiliyorsun. Bu nasıl bir rahatlık sendeki ya? Ben hala hayretle bakıyorum valla, bir de üzerine affetmesini bekliyorsun. Ya o adamdan hoşlanıyorum cümlesinin üzerine cidden hala affetmesini dileyebiliyor musun? Evet diyorsan benim sana diyecek başka lafım yok. Dağılın siz de kızlar bizlik bir şey yok.

Öyle demedim eşimi kaybetmemk için yaparım dedim
Arkadasim evlenme o zaman gerek yok.
Gecenlerde bi konu vardi boyle adamin elinde acik fotograflari var diye tehdit ederek birlikte oluyomus coluklu cocuklu kadinla, bi omrum boyle mi gecicek diye agliyodu.
Oyle mi olmak istiyosun? Nasil hic bisey olmamis gibi kocanin,cocuklarinin yuzune bakicaksin?
Vicdan azabi oldurmez surundurur ayril gitsin

Öyle demedim eşimi kaybetmemk için yaparım dedim
bakın ,durumuzunu erkek arkadaşınız kabullendiyse ve kendinizden eminseniz ikinci olayı bilmesine gerek yok anlatmayın ben seni aldattım denmez yapıldı bir hata, günah açıklanmaz,sorun şu ki seviyorsanız yapılır bunlar ama emin değilseniz yürütemem yapamam diye o zaman ayrılın ama diğerinden hayır yok ama şunuda söyleyeim böyle şeyleri kabullenen bir erkek zor bulunuyor ona göre kararınızı verin

Bizler salak salak yorumlar yapıyoruz, sen çok akıllı olduğun için (güya) tehdit ile biriyle zevkin doruklarına çıkıp sonra adamdan hoşlanıyorum deyip sonra hayır ben sadece nişanlımı siviyırım dedin zannımca.

Aldattima kaar okudum gerisini midem almadi. Bide en sonunda nisanlim diz coktu önüme ağladı diyosun. Aynısını nişanlinin sana yaptigini düşün ve biraz utan bence. Utanmak mi? Ay pardon öl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…