Çok mutsuzum :-(

Şimdi sen nişanlıni karşına Alıp eski sevhilimle tehdit zoruyla yattım desen nisanlinda sana hmm bende bakire olmadığını öğrendiğim günden beri eski sevgilimle yatıyorum dese naparsin
Vicdan azabın biter mi yoksa gururlu bi kadın gibi çekip gider misin ?

Ahlak yapın son derece yozlaşmış, ilk mesajını okudum tamam ama ardından yazdıkların, sen hala akıllanamamışsın. O nişanlından ayrılcaksın ilk işin bu. Sonra naparsan yap. Ne pişkinlik bu.

Neyse arkadaşlar bn sadece bi fikir almak istemiştim ayrılmalımıyım yoksa sevgilime herşeyi anlatıp kaderimemi razı olmalıyım diye..ama kimse bni anlamadı ne salaklıgım ne yalancılığım ne şınarıklıgım kaldı...

Kız ınansak ne olcak nasıl fıkır vercez neresınden tutsan elınde kalır sevgılını terket yazık adama Herşey ortaya çıkınca rezıl olmasın dıgerı zaten almış alcagını
Kız en azından inansam derim ki birinden vazgeçeceksin. Ama gerçekten inanmadım.

Ne brkliyordun gizli gizli yat onunla nisanlini da kullan ogrenirse kacarsiniz ya da yalan soyler tekrar kandirirsin dememizi mi?! Kusura bakma bizim de erkek kardeslerimiz var senin gibi simariklar parmaginda oynatsin diye dogurmadi analarimiz!!!!

Şu dünya da hiç birşey gizli kalmaz. Sevgilinle nisanlanip evlensen bile bigün ortaya çıkar hatta evlenmeden ortaya çıkar diğeri yumurtlar. O yüzden sevgilini düşünüyorsan demicem çünkü onu düşünmüyorsun. Kendini düşünüyorsan sevgilinden ayrıl yarın öbür gün daha beter ona rezil olmamak için. Hee bana kalırsa öbür çocukla görüşmeye devam edersen de bi hatanın üstüne yenisini eklemiş olursun seni tehdit ederek sana sahip olmaya çalışan bi adama nasıl guvenebilirsin bugün sana yapan yarın ?? Hayır anlamadığım memur kızsın akıllı başlı insansın bi tehditle insan kendini böyle bi duruma sokar mi ya , ruh halini bilemeyiz ama istedim de yaptım desen böyle tuhaf karsilamazdim hiç mi dusunemedin ben bu isi yaparsam sonra hiç peşimi bırakmaz bu diye. Yat kalk dua et de inşallah yarın öbür gün video benzeri birsey çıkmasın ortaya bu arada merak ettiğim bişey var geçmişte ne yaşadın da seni neyle tehdit etti o çocuk

Canım sen çok buyuk bir hata yapmissin
Iki sansin var; herseyi anlat ve
ya seni bırakır yada anlatma sen bırak ...
Bu şekilde kimse kabul etmez ama dogrusunu anlat eger seni seviyorsa sevgilin devam eder ama guveniyorsa eger guvenmiyorsa zaten bitmistir bu iş. Herkes kendi yoluna yani...sunuda diyim bir bayan en zor aninda bile böyle yapmaz sen nasıl yaptin kim olursa olsun ne tehditler olursa olsun namus herseydir.bundan sonra allah ıslah etsin! doğru yoldan ayrilmazsin insallh...

Ne brkliyordun gizli gizli yat onunla nisanlini da kullan ogrenirse kacarsiniz ya da yalan soyler tekrar kandirirsin dememizi mi?! Kusura bakma bizim de erkek kardeslerimiz var senin gibi simariklar parmaginda oynatsin diye dogurmadi analarimiz!!!!
Cok doğru allah uzak etsin böylelerinden hepimizin eşi ve kardeşleri , babamiz ...var böyle biri kardesim bile olsa evime dahi almam hersey beklenir ...o tarz erkeklerde hic sevgilisi olmayan bakire kiz arar evlenmek icin ve hic böyle şeyler yapmamış gibi konusur .rabbim ne günlere kaldık dünyanın civisi çıktı sen bizleri iyilerle karsilastir....

Amin canim.. düşünemiyorum boyle birine gorumce oldugumu.

Bnm sevgilim melek gibi bi adam.adam gibi adam..ama bn pisliğim iğrencin tekiyim .tamam mı tatmin oldunuz mu? Derdimi net bi şekilde ifade etmemiş olabilirim sözcüklere adam akıllı dökememiş olabilirim nolmuş ki ? Evet belkide hiç birinizin sahip olamadıgı bi erkeğe sahibim utangaçlığından kız arkadaşlarımın yüzüne bile bakmadan konuşan bakire olmadıgımı bildiği halde 3 yıldır helal olmayı bekleyen her nazımı kaprisimi çeken..şimdi böyle bi erkek olamaz diyede yalancı dersiniz bana..tek amacım içimi dökmekti ama duumadıgım hakaret kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…