İlginç. Açıkçası pek inandırıcı gelmedi.
Kız en azından inansam derim ki birinden vazgeçeceksin. Ama gerçekten inanmadım.Kız ınansak ne olcak nasıl fıkır vercez neresınden tutsan elınde kalır sevgılını terket yazık adama Herşey ortaya çıkınca rezıl olmasın dıgerı zaten almış alcagını
Kız en azından inansam derim ki birinden vazgeçeceksin. Ama gerçekten inanmadım.
Kız ikisinden de vazgeçemiyor ya. Ondan diyorum birinden vazgeç diye. Ne nişanlısından vazgeciyor ne de şantajcısindan. Komedi ya. Geçmişinde ne varsa.İyide kımse kıza secım yap dememıskı bırı almıs alcagını gıtmıs
Kız ikisinden de vazgeçemiyor ya. Ondan diyorum birinden vazgeç diye. Ne nişanlısından vazgeciyor ne de şantajcısindan. Komedi ya. Geçmişinde ne varsa.
Bence de..Bence nısanlısından vazgecsın yaZık çocuga
Cok doğru allah uzak etsin böylelerinden hepimizin eşi ve kardeşleri , babamiz ...var böyle biri kardesim bile olsa evime dahi almam hersey beklenir ...o tarz erkeklerde hic sevgilisi olmayan bakire kiz arar evlenmek icin ve hic böyle şeyler yapmamış gibi konusur .rabbim ne günlere kaldık dünyanın civisi çıktı sen bizleri iyilerle karsilastir....Ne brkliyordun gizli gizli yat onunla nisanlini da kullan ogrenirse kacarsiniz ya da yalan soyler tekrar kandirirsin dememizi mi?! Kusura bakma bizim de erkek kardeslerimiz var senin gibi simariklar parmaginda oynatsin diye dogurmadi analarimiz!!!!
Amin canim.. düşünemiyorum boyle birine gorumce oldugumu.Cok doğru allah uzak etsin böylelerinden hepimizin eşi ve kardeşleri , babamiz ...var böyle biri kardesim bile olsa evime dahi almam hersey beklenir ...o tarz erkeklerde hic sevgilisi olmayan bakire kiz arar evlenmek icin ve hic böyle şeyler yapmamış gibi konusur .rabbim ne günlere kaldık dünyanın civisi çıktı sen bizleri iyilerle karsilastir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?