Turk lirasi olarak 10,000 tl gibi bir birikimim var. Ve oraya tasinirsam ev arkadasi bulmayi dusunuyorum.Ailenin sorun yapmayacaksa doğru düşünüyorsun ama genç bir bayan olarak yapmak istediğin şey zor bi birikimin var mı kşmsem yok diyorsun ev bulup dayayım döşeyeyim diyene kadar nerde kalacaksın napacaksın..?? İyi düşün her türlü önleminş al sonra yoluna bak...
Turk lirasi olarak 10,000 tl gibi bir birikimim var. Ve oraya tasinirsam ev arkadasi bulmayi dusunuyorum.
Cok tesekkur ederim. Umarim sizin gibi insanlarla karsilastirir hayat beni.Canım benim ya okurken çok etkilendim ben de epeyi zorluk çektim büyürken maalesef. ..Ben Aydinda oturuyorum Izmir'le arası 1 saat ve İzmir harika bir yer
Emin ol bir haftada hayatın değişir hatta orada akrabalarimiz ahbablarimiz var seni direkt dahil ederiz onlara:)
Kaç kurtar ablam kendini o kesmekesten. ..
Merak Etme her halukarda daha iyi olursun
Özelden de yazabilirsin ablacim
Sevgiler. ..
Turk lirasi olarak 10,000 tl gibi bir birikimim var. Ve oraya tasinirsam ev arkadasi bulmayi dusunuyorum.
aaaayyyy burnumda tüttü geneeeCanım benim ya okurken çok etkilendim ben de epeyi zorluk çektim büyürken maalesef. ..Ben Aydinda oturuyorum Izmir'le arası 1 saat ve İzmir harika bir yer
Emin ol bir haftada hayatın değişir hatta orada akrabalarimiz ahbablarimiz var seni direkt dahil ederiz onlara:)
Kaç kurtar ablam kendini o kesmekesten. ..
Merak Etme her halukarda daha iyi olursun
Özelden de yazabilirsin ablacim
Sevgiler. ..
Insaat muhendisiyim burada is cok az. Girdigim yerlerde cok az ucret aldim. Daha onemli sebebi ise ben kendi yurdumu cok ozledim kendimi hic buraya ait hissetmedim. Turkiye'ye gelince de yabancilik hissedicem mutlaka biliyorum ama buradakinden daha iyi olacagini hissediyorum. Burada cok fazla kotu anim var ve nereye gitsem kotu anilarim aklima geliyor. Baska bir sehire gitmek yerine Turkiye'ye gelmeyi tercih ederim cunku kendimi yabanci hisssetmek istemiyorum artik. Ama dedigim gibi korkularim var yalniz basima bunalima girermiyim diyeTurkiye'ye donmeden once, neden yurt disinda ise girmediginizi sorabilir miyim?
Ayirimcilik mi yapiyorlar?
Bence once bulundugunuz yerde ise girin. Mumkunse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?