cok mutsuzum :(

Kendi düzenini kurup çalışıp ailenden uzaklaşmadığın sürece senbu hayattan hayır göremezsin. Güçlü ol ve kendine bir hayat kur.Baska bisey seni kurtarmaz.

Tesekkur ederim yaziniz icin. Suan yuksek lisans egitimi yapabilecek enerjiyi kendimde hissetmiyorum. Lisan egitimimi zor bitirdim depresyon yuzunden. Ama ileride kendimi daha iyi hissettigim donemde mutlaka yapmak istedigim birsey. Diger secenek daha uygun olabilir ama kendimi yabanci hissetmek istemiyorum artik. Ve yasadigim sehir disinda maalesef benim gibi yabancilar az ve irkcilik yapmasalarda bakislarindan bile rahatsiz oluyorum.

Ben de izmir de ege de okuduğumdan çok iyi bilirim izmir i.Çiğlide iş bulabilirsin torbalı da olabilir fabrikaları araştır derim.Ev arkadaşı olarak üniversiteden birilerini bulabilirsin öğrenci bulmak kolaydır çünkü.İzmir yaşaması kolay bir şehir.Biraz daha para biriktir ve işini ayarlamadan gelme çünkü zorlanabilirsin.Yazışmalar yapabilirsin kurumlarla internetten bilgilerini al mail at cv yolla falan.Bu aileyle bir yere varılmaz,durumunu düzelt al anneni de gül gibi yaşarsın

İzmir ucuz yaşaması rahat bir şehir. Tek handikap iş bulma sorunu. İstanbul, Ankara gibi iş imkanı fazla değil. Mutlaka bulursun ama maaş çok yüksek olmaz. Ama ucuz bir şehir olduğu için yüksek maaş olmaması seni etkilemez. Aktiviteler, eğlence hayatı, yeme içme İstanbul'la kıyaslayınca ucuz. 1.000 tl'ye 2+1 süper evler bulursun. 4.000 tl maaş alsan gül gibi geçinirsin tek başına. Bütün sayfiye yerleri yakın, havası güzel, bayanlar için çok rahat bir şehir gece 3'te tek başına eve dönsen bir kişi laf atmaz peşine takılmaz burada. İzmir'e yerleşirsen bana mesaj at, yardımcı olmaya çalışırım iş konusunda.

İzmir İstanbul'dan çok daha rahat bir şehir. İnsanları yer gibi bakmıyor ama artık orası da göç aldığından değişime uğruyor. İşini ayarladıktan sonra ortama da ayak uydurursun. İşi garantiye almadan bu yola adım atma derim ama.

Allah yardimcin olsun canim ama turkiyede dikkatli ol :) yalniz bayan olmak zor Hele hele Turkiyede.
Bu yuzden de korkularim var aslinda basima kotu birsey gelmesinden, yalnizligimdan faydalanmalarindan cekiniyorum. Izmir'e bir kere tatile geldim ve bekledigimden daha yogun ve kalabalikti. Istanbul'u hic dusunmedim o yuzden. Umarim orada guzel bir hayat kurabilirim. Tek istegim guzel bir kariyer ve mutlu bir aile kurabilmek.

Gecmis olsun. Sizi cok iyi anliyorum. Herseyden once saglik. Acaba 15 gunlugune bir yere tatile gitmeniz mumkun mu?

Hakkında hayırlısı ne işe o olsun iyi dile iyi düşün iyi olsun inşallah.

Nerelisin,niye İzmir?kaç yalındasın?bir de görüştüğün firma güvenilir mi?izmir deyim ben.istersen özelde de konuşabiliriz.yardımcı olmak isterim.Karar vs aşamasında

Nerelisin,niye İzmir?kaç yalındasın?bir de görüştüğün firma güvenilir mi?izmir deyim ben.istersen özelde de konuşabiliriz.yardımcı olmak isterim.Karar vs aşamasında
Size ozelden yaziyorum simdi.

İnsan ısterse her seyın ustesınden gelır yeter kı amacı olsun. Ilk zorlukta yılmamalısın, kendıne sureklı gaz vermelısın. Etrafında bu tek deyıp salca olacak adamlar olacaktır o yuzden arkadaslıklarına da dıkkat edersen bence yaparsın. Zaten turkıyede tek yasayan cok ınsan var. Herkes kendı memleketınde calısma ımkanına sahıp degıl ekmegı nerdeyse orada yasıyor. Ayrıca soyle de yapabılırsın. Madem annenle baban sıkıntılı annenı yanında ıstıorsun o zaman annenle gel Hem boylelıkle baban da ozlemıs olur annenı sorunları azalır belkı dımı ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…