Çok mutsuzum

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
slm kızlar ben 23 yaşında 4 yıllık evli 2 küçük çocuğu plan bi kadınımbenim problemim şu benm kocam Benimle hiç ilgilenmiyor iletişim kopukluğu yaşıyoruz. Kocamın maddi durumu çok iyi ama çok fazla çalışıyor sabah erken çıkıyor onu görmüyorum bile bazen giderken akşam yemeğe mutlaka geliyor ama yemek ten sonra hep dışarı çıkıyor evde olduğu zaman hep uyuyor çok yorgun olduğunu söylüyor doğru düzgün bişey konuşamıyoruz bile çok üzülüyorum söyleyince kavga ediyoruz çok fazla şey beklediğimi düşünüyor ama oysaki sadece biraz ilgi bekliyorum bütün gün çocuklarla ilgilenmekten sinirlerim yıpranıyor hayatım boyunca böyle yaşayıp ölmek istemiyorum hiç bişey yaşamasan ölmek istemiyorum

Aksam yemekten sonra niye dışarı çıkıyor.zaten akşama kadar onu beklemissin.bir de geri gidiyor öyle mi.bu çok sinir bozucu.haklisin insan mutsuz olur başka ne hissedebilir ki

4 yillik evlilige 2 cocuk sigdirmis olmanizdan kaynaklandigini dusunuyorum. Zaten yeni evli sayilirsiniz 1,5 senesi hamilelik. Lohusalik vs derken hadi diyelim 2 yil.
Zamanla duzelir diyorum ben. Alin karsiniza konusun.

Kocamin maddi durumu cok iyi demissin. Yani sizde daha birlik olamamissiniz nasil desem sen ben var galiba evliliginizde.

Dogru cumle maddi durumumuz cok iyi olmaliydi.

Ayrintiya takildim belki...

Aksam yemekten sonra Nereye cikiyor is icin mi arkd ile gezmeye mi

Sizsiz zamanlarında ne yapıyor

Akşam çocukları bırakıp nasıl çıkıyor ki

Yapışmıyorlar mı

Bazı şeyleri erken yaşadıgınızdan kaynaklanıyor olabilir.19 yaşında evlendiniz sanırım hamilelik dönemlerinde eşlerle arada kopukluk oluyor sanırım genelde.4 senenin yarısı hamilelik yarısıda bebek bakmakla geçtiği içn fazla ilgilenmemiş olabilir misin acaba?Ya da eşin birden bu kadar sorumluluk almaya hazır degildi.Birbirinizi tam tanıyamadan sorumluluk aldıgınızdan usanmış da olabilir..2 bebekle seni garantilemiş olarak gördügnden böyle davranıyor olabilir.Konuşmak da fayda var umarım anlayışlı biridir.

Sen ben var evet çünkü bana öyle hissettiriyor biz olamıyoruz

Çok anlayışlı olduğunu söyleyemem nasıl konuşmalıyım ne demeliyim sizce
Sizsiz zamanlarında ne yapıyor

Akşam çocukları bırakıp nasıl çıkıyor ki

Yapışmıyorlar mı
yağışıolar ama umursamıo

Çok anlayışlı olduğunu söyleyemem nasıl konuşmalıyım ne demeliyim sizce
Şikayet eder gibi bir tavır sergiliyorsan bu ters tepebilir.Malesef erkekler daha da uzaklaşıyor bu durumda.Sessiz sakin güzel bir şekilde anlattıgında faydası olabilir belki.Kişiden kişiye degişebilr fakat.Mesela haklı oldugum zamanlar eşimle tartıştıgımda ters teper olay büyürdü.Sonra güzellikle sessizce anlattıgımda önce kızıp sonra haklısın demeye başladı.Söz gümüşse sükut altındır derler ya bu şekilde anlar belki eşin de.

Yapamıyorum o kadar çok sinirleniyorum ki kendime hakim olamıyorum hep kavga ediyoruzhiç alttan almıyor hep kendini haklı çıkarıyor devamlı çalıştığını yorulduğunu söylüyor çocukça şeyler istediğimi söylüyor

Akşama çalışan bir işyeri var ama gitmek zorunda değil çalışanları var ama yine de gidiyor

Hazırlanan sende onunla git al çocuklarida evde oturma sürekli çocuklarda insanın psikolojisini bozar şimdiden aşılıyorum eşime sende bakicaksiniz ben çocukla 7 24 duramam benimde tek başıma bişeyler yapmaya ihtiyacım var diye yardimlassaniz yada senide göturse goturmezmi

Ay ne tuhaf eşler var ya kadın sanki tek başınayyapıyo o çocuğu tek başına bakmak zorunda birakiliyo çok saçma valla bilemedim

Sanırım eşiniz evdeki gürültüden kaçıyor.
Bu saatte çocukların ayakta ne işi var ? Ve Sanırım sizin evinizde düzen yok. Şimdiye uyumuş olsalardı.Başbaşa bir kahve içeceğiniz sessiz bir yarım saatiniz olabilirdi mesela.

Sizinle konuşmuyor
Çocuğuyla ilgilenmiyor
Görevi sadece sizi para getirmekse boşanmış erkeklerde nafaka öderken aynısını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…