Sen ben var evet çünkü bana öyle hissettiriyor biz olamıyoruzKocamin maddi durumu cok iyi demissin. Yani sizde daha birlik olamamissiniz nasil desem sen ben var galiba evliliginizde.
Dogru cumle maddi durumumuz cok iyi olmaliydi.
Ayrintiya takildim belki...
Aksam yemekten sonra Nereye cikiyor is icin mi arkd ile gezmeye mi
Çok anlayışlı olduğunu söyleyemem nasıl konuşmalıyım ne demeliyim sizceBazı şeyleri erken yaşadıgınızdan kaynaklanıyor olabilir.19 yaşında evlendiniz sanırım hamilelik dönemlerinde eşlerle arada kopukluk oluyor sanırım genelde.4 senenin yarısı hamilelik yarısıda bebek bakmakla geçtiği içn fazla ilgilenmemiş olabilir misin acaba?Ya da eşin birden bu kadar sorumluluk almaya hazır degildi.Birbirinizi tam tanıyamadan sorumluluk aldıgınızdan usanmış da olabilir..2 bebekle seni garantilemiş olarak gördügnden böyle davranıyor olabilir.Konuşmak da fayda var umarım anlayışlı biridir.
yağışıolar ama umursamıoSizsiz zamanlarında ne yapıyor
Akşam çocukları bırakıp nasıl çıkıyor ki
Yapışmıyorlar mı
Çok fazlaçocuklar yaramaz mı,
Şikayet eder gibi bir tavır sergiliyorsan bu ters tepebilir.Malesef erkekler daha da uzaklaşıyor bu durumda.Sessiz sakin güzel bir şekilde anlattıgında faydası olabilir belki.Kişiden kişiye degişebilr fakat.Mesela haklı oldugum zamanlar eşimle tartıştıgımda ters teper olay büyürdü.Sonra güzellikle sessizce anlattıgımda önce kızıp sonra haklısın demeye başladı.Söz gümüşse sükut altındır derler ya bu şekilde anlar belki eşin de.Çok anlayışlı olduğunu söyleyemem nasıl konuşmalıyım ne demeliyim sizce
Yapamıyorum o kadar çok sinirleniyorum ki kendime hakim olamıyorum hep kavga ediyoruzhiç alttan almıyor hep kendini haklı çıkarıyor devamlı çalıştığını yorulduğunu söylüyor çocukça şeyler istediğimi söylüyorŞikayet eder gibi bir tavır sergiliyorsan bu ters tepebilir.Malesef erkekler daha da uzaklaşıyor bu durumda.Sessiz sakin güzel bir şekilde anlattıgında faydası olabilir belki.Kişiden kişiye degişebilr fakat.Mesela haklı oldugum zamanlar eşimle tartıştıgımda ters teper olay büyürdü.Sonra güzellikle sessizce anlattıgımda önce kızıp sonra haklısın demeye başladı.Söz gümüşse sükut altındır derler ya bu şekilde anlar belki eşin de.
Akşama çalışan bir işyeri var ama gitmek zorunda değil çalışanları var ama yine de gidiyorKocamin maddi durumu cok iyi demissin. Yani sizde daha birlik olamamissiniz nasil desem sen ben var galiba evliliginizde.
Dogru cumle maddi durumumuz cok iyi olmaliydi.
Ayrintiya takildim belki...
Aksam yemekten sonra Nereye cikiyor is icin mi arkd ile gezmeye mi
Hazırlanan sende onunla git al çocuklarida evde oturma sürekli çocuklarda insanın psikolojisini bozar şimdiden aşılıyorum eşime sende bakicaksiniz ben çocukla 7 24 duramam benimde tek başıma bişeyler yapmaya ihtiyacım var diye yardimlassaniz yada senide göturse goturmezmi[/QUOTE götürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?