yazdim ya mesela oglen ara bugun cocuklari anneme birakip birlikte biseyler yapalim mi de kabul ederse guzelce hazirlan sacini makyajini yap ve diswrdayken acaba cocuklar ne oldu sorusunu sorma merak edeceksin biliyorum ama bu 2 saati birbirinize ayirdiginizi dusunurken cocuklari ortaya atma
normal bisey bulamamaniz siz evde cocuklarla bogusmaktan sanirim sosyal hayat ölmüs bugun ne yaptin dese ne yaptigin belli e kendi isyerinde konusup desarj olup geliyo konusmaya ihtiyaci yok belli birlikte sosyal aktivite bulmaniz yapmaniz lazim
normal bisey bulamamaniz siz evde cocuklarla bogusmaktan sanirim sosyal hayat ölmüs bugun ne yaptin dese ne yaptigin belli e kendi isyerinde konusup desarj olup geliyo konusmaya ihtiyaci yok belli birlikte sosyal aktivite bulmaniz yapmaniz lazim
anlaticaksin anlayana kadar gerejirse defalarca sana cocuklarina bskmasi gereken bir robot gibi davranamaz disari cikmayi kabul etmezse eger ayni seyi sen ona yap ben güne gidiyorum kizlarla toplanicam cocuklar sende bugun de ve bunu yap o cocuklar sadece senin degil erkegin tek gorevi eve ekmek getirmek degil