Çok mutsuzum

Evet bunu açıkça söylüyor zaten gürültüden kaçıyor ama ben çıldırmak üzereyim

Siz önce çocuklarınızın düzenini sağlayın bence.
Yatma saatleri şaşmasın özellikle.
Sonrasını yavaş yavaş yola koyarsınız.
Çocuklar için yardım almanızı öneririm.

maddi durumunuz iyiymiş
bir yardımcınız yok mu gündüz gelen?
ne yapıp edip çocuklara bir düzen sağlamak zorundasınız, hakikaten saat geç, neden ayaktalar?

eşiniz sizi çocuk gibi buluyormuş
aranızda yaş farkı mı var?

yani şu yazdıklarınızdan gözümde, genç bir kızla evlenmiş orta yaşlı, çapkın, zengin adam profili canlandı...

Aynı yaştayız.Merak ediyorum pek çok yaşıtın gibi hayatını yaşamak varken neden evlenip arka arkaya çocuk doğurdun?

Kocam çocuk gibi isteklerim olduğunu söylüyor demişsin,çocuksun çünkü.19 yaşında evlenmissin evlilik 2 çocuk büyümeye pek fırsatın olduğunu düşünmüyorum.

Kocan asla degismeyecek sen de biliyorsun.Aynı evin içinde belki de artan çocuk sayınla çıldırmadan yaşamaya çalışacaksın.

Kendine bunu yapma adamı düzeltmekle boşa zaman harcayacağına ayrıl hayatına bak.Daha çok gençsin ve inan hayat çok güzel.

7 yaş büyük benden sabah gelen yardımcım var ama çocuğum çok hareketli

disardayken aradiginizda telefonlarinizi aciyomu ?

Keşke o kadar kolay olsa bu söylediğiniz 2 çocukla

cocuklarinizi bir gece bir yere birakip annenize kv falan hadi bu gece birlikte cikip bir yemek yiyelim yada sinemaya gidelim demeyi deneyin
erkekler duzenli bir hayati olsun ister ama hep coluk cocuk cikayim istemez bazilari bu yontemi deneyin denemediyseniz tabi. hem sizede iyi gelir bunu cocuklariniza bi ihanet olarak onlarsiz bisey yapmak olarak dusunmeyin her evlilikte esler kendilerine bence ayda 1 de olsa basbasa zaman ayirmali

Benim büyük kızım 2 yaşında küçük kızım 6 aylık büyük kızım çok huysuz onu bırakmak pek mümkün deil

Benim büyük kızım 2 yaşında küçük kızım 6 aylık büyük kızım çok huysuz onu bırakmak pek mümkün deil
alistirin ayda sadece 1 2 saat
ayrica cok huysuz diyerek hayati onun etrafinda dondurmeyin bu cocugunuza zarar kardesini kiskaniyo olabilirmi ?

Evet fazlasıyla kıskanıyor
huysuzluguda bundan iste hayat hep onun etrafinda donmus birden hop baska bi cocuk cika gelmis.
bence yavas yavas alistirin emin olun disari cikip 1 2 saat nefes almak sizede iyi gelecek esinizede

Peki sizce bunu eşime nasıl söylemeliyim
yazdim ya mesela oglen ara bugun cocuklari anneme birakip birlikte biseyler yapalim mi de kabul ederse guzelce hazirlan sacini makyajini yap ve diswrdayken acaba cocuklar ne oldu sorusunu sorma merak edeceksin biliyorum ama bu 2 saati birbirinize ayirdiginizi dusunurken cocuklari ortaya atma

kiziniza dondugunuzde ona bi supriz yapacaginizi soyleyin sevdigi bir oyuncak veya cikolata gibi ufak bir seyler alirsaniz disari ciktiginizda supriz olacak fikri sizi beklemenizi kolaylastirabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…