- 17 Temmuz 2022
- 68
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi manik_depresif99
-
Öğrenci ve evli misiniz?Hak etmedigim seyler yasiyorum. Ogrenci oldugum icin duzenli bir iste calisamiyorum. Cogu zaman tost yiyorum ama bu durumun benimle dogrudan ilgisi yok. Gercekten eger benimle ilgisi olsa zaten sikayet etmem. Ama dis sebeplerden oldugu icin ve bilincli sekilde bahanelerin arkasina siginan birinin sorumsuzlugna maruz kaldigim icin tum bu ofkem. Su an acim ve evde hicbir sey yok degil ama ornegin tereyagi alinmadi mesela eve. Ama bu sahis cogu gunler disarda yiyip geliyor beni canım yerine koyarak hep tokum ac hissetmiyorum diyor. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Benim butcem olsa zateb eve katki yaparim. Hic yapmiyor da degilim faturalari ben oduyorum.
Hayir bahsettigim kisi ablam.Öğrenci ve evli misiniz?
Hayir ablamla yasiyorumKim bunu yapan babaniz veya anneniz mi?
Eve niye ablanız alışveriş yapıyor? Anne babanız yok mu? İkiniz mi yaşıyorsunuz? Almayı unuttu mu?Hayir bahsettigim kisi ablam.
Destek olmayın sizde yemek yapıyorsanız yapmayın madem herkes kendine müslüman yaşıyor sizde öyle yapın :) Bu eşinizde olsa böyle olmalı :)Öğrenci ve evli misiniz?
Yok hayir ablam. Dusunuyor aslinda ama bazi davranislari bana cok ters geliyor. Gidip konusup anlasabilecegim biri degil. Cok para harcamasinin sebebini bipolar olmasina bagliyor. Ben boyleyim diyor kisacaEv arkadaşınız mi bunu yapan sevgiliniz mi ? Anlayamadım.
Sizin aç ya da tok olduğunuz umrunda değil mi ? Bunu hiç sormuyor sizi düşünmüyor diye mi öfkelendiniz
Ailem destek olmaya calisiyor ama ben onlara yuklenmek istemiyorum. Ablamsa hep para koparma derdinde ailemden. Birazcik bir sey soylesem ablama git anne babana agla derAileniz destek olmuyor mu? İlgilenmiyorlar mi? Onlara soyleseniz yardim etmezler mi?
o Kadar karmasik bir konu ki bir senedir ablamla yasiyorum. Mesele tereyag degil tabi kiTereyağ yok diye mi açsın?
Mevcuttakilerle bir şeyler yapıp yesen?
Şuan açlıktan dolayı sinirlisiniz. Sakin olun yemek yiyin ve tekrar düşününHak etmedigim seyler yasiyorum. Ogrenci oldugum icin duzenli bir iste calisamiyorum. Cogu zaman tost yiyorum ama bu durumun benimle dogrudan ilgisi yok. Gercekten eger benimle ilgisi olsa zaten sikayet etmem. Ama dis sebeplerden oldugu icin ve bilincli sekilde bahanelerin arkasina siginan birinin sorumsuzlugna maruz kaldigim icin tum bu ofkem. Su an acim ve evde hicbir sey yok degil ama ornegin tereyagi alinmadi mesela eve. Ama bu sahis cogu gunler disarda yiyip geliyor beni canım yerine koyarak hep tokum ac hissetmiyorum diyor. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Benim butcem olsa zateb eve katki yaparim. Hic yapmiyor da degilim faturalari ben oduyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?