Çok öfkeliyim lütfen yargılamayın..

manik_depresif99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
68
18
8
26
Hak etmedigim seyler yasiyorum. Ogrenci oldugum icin duzenli bir iste calisamiyorum. Cogu zaman tost yiyorum ama bu durumun benimle dogrudan ilgisi yok. Gercekten eger benimle ilgisi olsa zaten sikayet etmem. Ama dis sebeplerden oldugu icin ve bilincli sekilde bahanelerin arkasina siginan birinin sorumsuzlugna maruz kaldigim icin tum bu ofkem. Su an acim ve evde hicbir sey yok degil ama ornegin tereyagi alinmadi mesela eve. Ama bu sahis cogu gunler disarda yiyip geliyor beni canım yerine koyarak hep tokum ac hissetmiyorum diyor. Siz olsaniz ne hissederdiniz? Benim butcem olsa zateb eve katki yaparim. Hic yapmiyor da degilim faturalari ben oduyorum.

Öğrenci ve evli misiniz?

Ev arkadaşınız mi bunu yapan sevgiliniz mi ? Anlayamadım.
Sizin aç ya da tok olduğunuz umrunda değil mi ? Bunu hiç sormuyor sizi düşünmüyor diye mi öfkelendiniz
Yok hayir ablam. Dusunuyor aslinda ama bazi davranislari bana cok ters geliyor. Gidip konusup anlasabilecegim biri degil. Cok para harcamasinin sebebini bipolar olmasina bagliyor. Ben boyleyim diyor kisaca

Anneniz babanız nerede? Konu net değil ama anladığım kadarıyla ablanız tam zamanlı iste çalışıyor ve size bakmıyor diye yakınıyorsanız. Üzgünüm ama ablanız çalışıyor siz öğrencisiniz diye size bakmak zorunda değil. Bu durumda ancak burs arayabilirsiniz.

Şuan açlıktan dolayı sinirlisiniz. Sakin olun yemek yiyin ve tekrar düşünün

Diğer aile üyeleriniz size hiç mi destek olmuyor? Şahsi paranız olsa ya da bursunuz ona göre harcarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…