elitinizle, görümcenizle kayınvalidenizle alakalı problemlerinizden ötürü 3 ayrı konu açmışsınız.
keşke bunları tek konu halinde toplasaydınız.
sadece kayınvalidenizle ilgili olan konuyu okudum. bunu ise yarısına kadar okudum.
ama genel olarak fikrim;
eğer herkesle ayrı ayrı sorunlarınız varsa acaba sizde de alınganlık ya da bir hata olmuş olabilir mi?
ya da etrafınızdaki herkes gerçekten kötü mü?
eğer öyleyse Allah yardımcınız olsun ne diyim..
herkesin derdi kendine tabi ama ertafındaki o görgüsüz insanları madem en başından niye hayatına kattın..büyük konuşmıyım ama ben evleneceğim kişiye bir bütün olarak bakarım etrafı görgüsüz cahilse hayatıma katmam oyle biriyle evlenmem sonradan sizin gibi görgüsüzler diye ağlanacağıma en başından vazgeçerim...elti ayrı dert kaynana ayrı dert görümce ayrı dert..vay sizin halinize..ama ben tüm bunları okuyunca aslında sizin hiçte abartılacak bir derdiniz olduğunu düşünmüyorum ne biliyim sizin ailede sanki herkes kendi halindeymiş gibi geldi bana...kavga edip küsüp sonra barışıp ne biliyim baksanıza görümcenizle alışverişe bile çıkıyorsunuz demekki ortada bir problem yok:)))
maşallah arkadaşım senin etrafındakiler (kayinvalden, eltin, görümcen) hepsi kötü, hepsi senin dedikodunu yapiyor, seni sömürmeye çalışıyor
Aceba sende hiç hata yokmu? sen kanatsız bir melekmisin yoksa?
ne bilim bukadar insanın seninle ilgili problemi olduğuna göre bi düşünmek lazım hep başkaları kötü değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?