Çok oldun Görümce

totomel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
153
1
0
İstanbul
görümcemle biz bir barışık bir küs bir hayat sürüyoruz...kadın 33 yaşında ama hala çocuk gibi abuk subuk şeyler küser.Biz biyere gitsek bizi neden çağırmadınız diye surat asar,küser,bana ne hamileyken ne hastayken bi hayrı olmadı ama benden hem yardım etmemi ona destek olmamı bekler.haftada 3 gün 3 çocuğunu kocasını alır bize yemeğe glir ma biz ona çaya bile gitmek istesek hep işi vardır (nedensenaniknanik)akşamın altısında kocamı aralar benim haberim yok tabiii mangal planları yapılır bizim ev müstakil bahçemiz var onlar sitede oturuyorlar yakamıyorlar ya benim başıma yıkılır bu işte.çarşıya gideriz bi tşörte saatlece bakar tezgahtarı sinir eder almadan çıkıp benide rezil eder.anlaştığımız saatte hiçbirzaman hazır olmaz saatlece onu beklememizi ister biz beklemeyincede kaynanama şikayet eder eşime kızılır sonra eşim onlara kızar .trajikomik bi durumumuz var yani...kafamçokkarıştı ha bu arada aşırı zenginler fakat çok cimri oldukları için kimde beleş varsa oraya yerleşirler..arka arkaya 4 gün bana akşam yemeğine geldiklerini bilirim sırf evde yemek yapmamak için.kaynanam çok alıştırmışhazıra onları .evde yemek yapmayınca haftada 3 günde bizde yedikleri için bide haftada 2 gün evine temizlikçi geldiği için evi tertemizdir övünür seni pis ilan eder laelaelaelaelae e tabii dağınık olurum vakit kalmıyoki görümce senin yarattığın pisliği toplamak içinnaniknanik öptm sizi

Peki görümcenın eşi ne dıyor bu duruma?

Benim görümcem ben çağırmadan yada haber vermeden çay içmeye bıle gelmez herhalde

cok tatlı anlatmıssın sonunu ya sımdı sen 1 gorumceyı anlattın ben sınir kupum oldum benım 5 gorumcem olacak galıba bende hergun bırını anlatacam canım benım ALLAH sana sabır saglık versınde bak gorumcene ıhmal etme sonracık kızar kaynana sıkayet eder bu gelın hep hasta yemeye gıdemıyorum dıyecokacimcoook

zenginler demişsiniz..eee nasıl zengin olacaklar tabii ki cimri olarak.değil mi?
sizde tavrınızı koyun,ararlarsa mangal diye bişi uydurun
sanırım ben yemek falanda koymazdım önlerine
böyleleri yüzsüz oluyorsa sen daha bir yüzsüz olacaksın yoksa başedemezsin

hayret ya görümcem yok ama olsaydı herhalde böyle olmadı diye düşünüyorum.
cnm sende yüz verme ya sende yüz buldukca geliyor.
birde eşinle konuş senden habersız niye çağirıyo asıl şuçlu eşin
ama bütün yüküde sen çekiyosun cnm
allah yardımcın olsun

elitinizle, görümcenizle kayınvalidenizle alakalı problemlerinizden ötürü 3 ayrı konu açmışsınız.
keşke bunları tek konu halinde toplasaydınız.

sadece kayınvalidenizle ilgili olan konuyu okudum. bunu ise yarısına kadar okudum.
ama genel olarak fikrim;
eğer herkesle ayrı ayrı sorunlarınız varsa acaba sizde de alınganlık ya da bir hata olmuş olabilir mi?
ya da etrafınızdaki herkes gerçekten kötü mü?
eğer öyleyse Allah yardımcınız olsun ne diyim..

canım taam yarım saattir senin kayınvalideni eltini ve görümceni okuyorum dayanılacak gibi değiller.Ya çok kötü bir ailenin içine düşmüşsün yada essmeralda nın dediği gibi alınganlık yapıyor olabilirmisin?Anlattıklarına bakılırsa alınganlık ötesi birşey bunlar gerçi arsızlık diz boyu...Allah sabır versin.

canım çok uzun olmasın diye ayrı açtım konuları..bide ben alıngan birideğilim sadece çevremde gerçekten görgü ve kültürden yoksun insanlar var maalesef ...zaten anlattıklarım yaptıklarından birkaçı çoğunu görmezden gelip 3 maymunu oynuyorum inan...çünkü hipogilisemi hastasıyım ve sinirlenmemem gerekiyor sadece sizlerle paylaşmak istedim..yerimseniben

maşallah arkadaşım senin etrafındakiler (kayinvalden, eltin, görümcen) hepsi kötü, hepsi senin dedikodunu yapiyor, seni sömürmeye çalışıyor
Aceba sende hiç hata yokmu? sen kanatsız bir melekmisin yoksa?
ne bilim bukadar insanın seninle ilgili problemi olduğuna göre bi düşünmek lazım hep başkaları kötü değil ya

herkesin derdi kendine tabi ama ertafındaki o görgüsüz insanları madem en başından niye hayatına kattın..büyük konuşmıyım ama ben evleneceğim kişiye bir bütün olarak bakarım etrafı görgüsüz cahilse hayatıma katmam oyle biriyle evlenmem sonradan sizin gibi görgüsüzler diye ağlanacağıma en başından vazgeçerim...elti ayrı dert kaynana ayrı dert görümce ayrı dert..vay sizin halinize..ama ben tüm bunları okuyunca aslında sizin hiçte abartılacak bir derdiniz olduğunu düşünmüyorum ne biliyim sizin ailede sanki herkes kendi halindeymiş gibi geldi bana...kavga edip küsüp sonra barışıp ne biliyim baksanıza görümcenizle alışverişe bile çıkıyorsunuz demekki ortada bir problem yok:)))

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 gerçekten traji komikti...

Ay....Kalbim kaskatı kesildi bunları okurken...CADIARZU
Bunlar çizgi film değil, di mi?sositososito

insan kimlere karışacağını bilmiyor walla...amanınnnn korktum bennnn....:1shok:delikafadulden

canım ben nişanlı kaldım 1,5 yıl bişey yoktu diyorum ya çok iyiydik evlendim birden uzaylı oldular... çevremdeki insanları beni sevdikleri için yanaşıyorlar sandım...tabiikide benimde hatalarım olmuştur 20 yaşında evlendim çocuk sayılırdım daha ama buda insanlara beni sömürme hakkını vermiyordur heralde...biz aynı mahallede büyüdük eşimle daha önceden tanıyordum ailesini ama içine girmeyince anlaşılmıyor işte...dışardan tanımayanlar kaynanama melek der milletin yanında kızım evladım yapıyor...ha bir barışık bir küs demissin ben barışmıyorum onlar biz küste olsak geldikleri için yada çarşıya çıkarken görümcem bende geleceğim diye peşimize takıldığı için konuşmak durumunda kalıyor insan..ben biraz içime atan bir tipim o an yüzüne söyleyip rahatlayamıyorum sonra kendimi yiyorum işte

söylediklerine katılıyorum tatlım ama insan kendi evindeki eşyanın yerini değiştirmek istedi diye evinden kovuluyorsa kızar.sormadığın halde eltin gelip ben bilmem kime aşık oldum boşanıcam deyip sonrada korkup kendi açığını kapamak için sen anlatmışsın gibi başkalarına anlatıyorsa kızar,yumuşak huylusun fazla cvap vermiyorsun diye görümcen 3 çocuğunu alıp senin evini aşevi gibi kullanıyorsa kızar,kaynanan en ufak bi istediği olmadığında senin için iki odadan çıkma derse kızar....hastalandıklarında öz kızları gelip bakmadı ben baktım yıllarca ama benim kızım ameliyat oldu geçmiş olsuna bile gelmediler,babam akciğer kanseri oldu ameliyat oldu günlerce hastanelerde süründük bırakın yardımcı olmayı geçmiş olsun bile demediler....ben bu kadar kötümüyüm yoksa onlardamı var bişey siz karar verin ben artık bişey demiyorum

boyle durumlarda lafi uzatmak dolandirmak isi uzatir sakiz en dogrusu onun buldugu gibi bahaneler bul acik acik belli et esinede bize acikladigin nedenleri sirala gerekirse kayinvalidene herkez haddini bilmeli bak rahatsizligin varmis kimsenin kimseyi bu sekilde uzmeye hakki yok

Biri sana bir haksizlik ettigi vakit onun hatasidir..bir daha ederse senin hatandir...

Bu kadar gicik oldugun bir insanla böyle SIK SIK görüsmene hic bir anlam veremedim...
Mecburiyetten falan deme bana...o nasil bir bahane uydurup sizi agirlamiyorsa sende uydur arkadasim...senin elin armutmu topluyor...

Herseyi sineye cekip sinir olmak marifet degil benim gözümde....yeri geldimi hakkini savunacaksin...

Koy mesafeni...ayda bir defa görüs..olsun bitsin....Esinide hic karistirma bu ise...iylikle güzellikle ver herkesin cevabini...

Sen böyle sesini cikarmadan bunlara taviz verirsen inanki bunun sonu gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…