boyle durumlarda lafi uzatmak dolandirmak isi uzatir sakiz en dogrusu onun buldugu gibi bahaneler bul acik acik belli et esinede bize acikladigin nedenleri sirala gerekirse kayinvalidene herkez haddini bilmeli bak rahatsizligin varmis kimsenin kimseyi bu sekilde uzmeye hakki yok
görümcemle biz bir barışık bir küs bir hayat sürüyoruz...kadın 33 yaşında ama hala çocuk gibi abuk subuk şeyler küser.Biz biyere gitsek bizi neden çağırmadınız diye surat asar,küser,bana ne hamileyken ne hastayken bi hayrı olmadı ama benden hem yardım etmemi ona destek olmamı bekler.haftada 3 gün 3 çocuğunu kocasını alır bize yemeğe glir ma biz ona çaya bile gitmek istesek hep işi vardır (nedensenaniknanik)akşamın altısında kocamı aralar benim haberim yok tabiii mangal planları yapılır bizim ev müstakil bahçemiz var onlar sitede oturuyorlar yakamıyorlar ya benim başıma yıkılır bu işte.çarşıya gideriz bi tşörte saatlece bakar tezgahtarı sinir eder almadan çıkıp benide rezil eder.anlaştığımız saatte hiçbirzaman hazır olmaz saatlece onu beklememizi ister biz beklemeyincede kaynanama şikayet eder eşime kızılır sonra eşim onlara kızar .trajikomik bi durumumuz var yani...kafamçokkarıştı ha bu arada aşırı zenginler fakat çok cimri oldukları için kimde beleş varsa oraya yerleşirler..arka arkaya 4 gün bana akşam yemeğine geldiklerini bilirim sırf evde yemek yapmamak için.kaynanam çok alıştırmışhazıra onları .evde yemek yapmayınca haftada 3 günde bizde yedikleri için bide haftada 2 gün evine temizlikçi geldiği için evi tertemizdir övünür seni pis ilan eder laelaelaelaelae e tabii dağınık olurum vakit kalmıyoki görümce senin yarattığın pisliği toplamak içinnaniknanik öptm sizi
İnsan önce öyle düşünüyor ama ben de bu tarz şeyler yaşadığım için inanıyorum bu hanımcağıza. Maalesef her sülalede, her iş yerinde ,Her okulda ,her mahallede çıkar böyle bir tane numune çıkmaz diyen yok zannedersem..maşallah arkadaşım senin etrafındakiler (kayinvalden, eltin, görümcen) hepsi kötü, hepsi senin dedikodunu yapiyor, seni sömürmeye çalışıyor
Aceba sende hiç hata yokmu? sen kanatsız bir melekmisin yoksa?
ne bilim bukadar insanın seninle ilgili problemi olduğuna göre bi düşünmek lazım hep başkaları kötü değil ya
valla ne dıyeyım blendır bu görümcelerin hepsi karıstır kazan kaynasın...
yukardaki söze gerçekten kırıldıysan sende de var o zaman.herşeye alınan kırılan bir tipsin bence yukardaki söze kırılmak değil gülmek gerekir.Kötü niyetle yazılmış bir şey değil.Kendinizi de eleştirin.kırıldığınızda veya istemediğinizde direk görümcene,kaynanana, ve eltine söyle böylece sende onlarda hareketlerine dikkat ederler.etmiyolarsada direk ben bu kadar sık gelmenizi istemiyorum de o zaman.
Henüz böyle bir durum yok ama ileride ben de görümce olacağım,olmadığım halde kırıldım gerçekten bu sözüne.Benim de görümcem kötüdür konuşmam,hatta evliliğimin yıkılmasına doğru giden yolda annesi kadar onun da payı var.Ama herkesi aynı kefeye koymak yanlıştır.He bu sözlerimden ben dört dörtlük olurum kesin demiyorum ama iyi görümcelr de görmedim dersem yalan olur.Gerçekten iyisi iyi oluyor.Hatta gelinimiz için çok üzülüyorum diye bir başlık vardı ,başlık sahibi arkadaş da görümce ama iyisi anlattığı kadarıyla.
İyi örnekler de var elbette,kötüler çoğunlukta olmasına rağmen.
Güzelim beni tanımadan yaptığın yorum çok alakasız olmuş benimle.Ben zaten dediğin gibi direk yüzlerine söylediğim için söylediğinden daha açık sözlü olduğum için şuan babamlardayım,boşanmanın eşiğindeyim anlayacağın.Ha her zaman da dediğin gibi uyarılınca ,dikkat edilmiyor tam tersi iyice üstüne gelen insanlar da olabiliyor.Maksat yuva yıkmak olduktan sonra.
Ayrıca bende ne var onu anlamadım kötü görümcelik mi?Eğer öyle dediysen abilerimin kız arkadaşları bile yok bunu olduğu zaman gelinlerimiz karar versin bir zahmet.
Evet kırıldım benim neye kırılıp kırılmayacağıma da ben karar veririm beni eleştirebilirsin ama kelimelerini kullanırken beni tanımadığını da unutma.Sadece bir cümleyle anlayamazsın beni.
canım yazdıklarımı iyi okumamış vede anlamamış olmanı senin şu andaki ruh haline veriyorum.benim yazımda senin görümceliğin hakkında en ufak bir söylemim yok.
Babanın evinde olmana üzüldüm,gerçekten, demekki kocanda iş yokmuş,herkesi ayrı tutmayı becerememiş,anneyi,kardeşi fazla karıştırmayacaktı evliliğine,müdahale etmesi gerekirdi.kocan fırsat vermeseydi onlar asla karışamazdı evliliğinize
bu arada görümcenin işi gücü yokmu otursun evinde çoluğuyla kocasıyla ilgilensin,ara karıştıracağına.
valla ne dıyeyım uzuldum sımdı boyle bı polemık yaratmak nıyaetınde degıldım amacım kımseyı kırmak yada uzmek degıldı sadece arkadasın yazdıgı konuya objektıf cvp verdım.ıyılerde vardır muhakkak ama cogunlukta degıller sende yazmıssın bunu.ÜSTELİK İSTİSNALAR KAİDEİ BOZMUYO MALESEF.anladıgım kadarıyla bu aralar sorunların var alınganlıgını buna baglıyorum.kı normal.uzulme hersey yoluna gırer canım
Konuyu uzatmak istemiyorum canım.Evet haklısınız belki de durumumdan dolayı alınganlık yapmışımdır.İnşallah girecek her şey yoluna.
Sevgiler.
canım çok uzun olmasın diye ayrı açtım konuları..bide ben alıngan birideğilim sadece çevremde gerçekten görgü ve kültürden yoksun insanlar var maalesef ...zaten anlattıklarım yaptıklarından birkaçı çoğunu görmezden gelip 3 maymunu oynuyorum inan...çünkü hipogilisemi hastasıyım ve sinirlenmemem gerekiyor sadece sizlerle paylaşmak istedim..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?