cok önemli acayip bi derdim var yardım edin lütfen(özelliklede psikkolog olanlar)

benimkide benzer ben cok sakin sessiz biriyimdir ama mesela cevremdekiler diyoki sana geliyolar bazen fazla konusuyorsun küfür ediyosun kavga ediyosun sizofrenmisin nesin diyolar. onu gectim kendime zarar veriyomusum 3 ay öncemi ne bileklerimi kesmisim kesmisim diyorum cunku hatırlamıyorum hatta bence ben kesmedim bi sorunum yokki ve hatırlamıyorum hastaneye kaldırmıslardı bende düsündümki normal bi unutkanlık soka falan girdim hafıza kaybı yasadım sandım herkes sok gecirdi cevremdekiler bilerek böyle yaptıgımı düsünüyor bi gariplik oldugunu seziyorum bazı seyler rüya gibi geliyo yani rüya gördüğümü düşünüyorum yoksa o rüyalar gerçek mi. simdi ben cok garip oldum bunları yazarken ağlıyorum

psikolojik değilde Özcan denizin evim sensin filmindeki gibi bir hastalık olabilir fahriye evcenle oynamışlardı geçmiş olsun

hangi hastaneye giittin bilmiyorum ama her hastane yeterli olamayabiliyor benim halam beyin kanaması geçiriyordu Ankaradaki koskoca gazi tıp üniv göremedi pehh Allah acil şifalar versin

baktım şimdi pick mi ne fakat nörolojiye gittim cıksaydı ıkardı herhalde bide konusmamda vs herhangi bozukluk yok
B12 yede baktırın.sanırım baktırmadınız unutkanlık yaşadığınıza göre.

Sorunun psikolog ve psikiyatr dan çok nörolojik gibi duruyor. Bence gerekli radyoloji kontrollerin yapılmalı. Mr, eeg gibi. Beyinde ki bazı merkezlerde bozukluk olabilir. Vakit kaybetme ilaç kullanman gerekebilir.

Ne zamandir var bu sorunun? Hastanede noroloji den bir randevu al bence emin olmak istiyorsan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bahcesehirde bi yer 2 kere gittik cok uzun zaman oldu bu durumdayım

hastalık mıdırr bilmiyorum ama bende de unutkanlık oluyor çoğu şeyi bilerek ve isteyerek unutuyorum tabi gündelik olayları değil ama yaşamamış olmayı dilediğim ama yaşamış olduğum acı veren olayları unutuyorum ama ben bunu bilinçli yapıyorum yani yapabiliyorum hafıza kontrolü denen birşey sanırım kendi kendime öyle düşünüyorum ama halimden de memnunum inşallah sizinkide hastalık değildir hafızanızı güçlendirecek etkinlikler yapabilirsiniz hemen psikiyatr ve haplara başvurmayın insan psikolojisinin yapamayacağı şey yokttur mesela bol bol kitap okuyun görebileceğiniz her yere not yazın ara sıra ezber yapın sürekli gittiğiniz güzergahları değiştirip farklı yollardan gidin

umarım öyle birşeydir önemli bişey değildir cünkü hiç birşey hatırlamıyorum hiçç
Nedense ben b12 eksikliği diye tahmin ediyorum.Belirtileri en başta unutkanlık,zihin karışıklığı,halisünasyon görme, parayona el ve ayaklarınızda karıncalara ve uyuşma,dengesizlik ağzın içinde tat alma yada yara çıkması,kabızlık,kilo kaybı belirtiler arasındadır.

daha 19 yasındayım ya olamaz önemli birşey cıkmasın lütfen:2:

Benim aklıma ilk bunama hastalığı geldi ama arkadaşlarıma farklı davranıyorum deyince çift kişilik mi acaba dedim? Biz yardımcı olamıyoruz ki canım sadece fikir veriyoruz. Senin yapacağın şey bir araştırma hastanesine başvurman.
Ben doktorun sana söylediği sözü çok saçma buldum. Bilimde herşeyin bir sebebi vardır. Nasıl basite indirgeyip bir şey yok diye gönderiyor?

İnşallah kötü bir şey değildir. Ama sabahtan öğlene kadar ki zaman diliminde yaptıklarını unutman azımsanacak bir unutkanlık değil. Bu sırf b12 eksikliğine dayandırılamaz.

Arkadaşlarından ve erkek arkadaşından bu konuda yardım iste. Seninle oldukları zaman dilimini videoya çeksinler. Tuhaflık görürsen anlarsın zaten onu da doktora izlet. Ne zamanlar ne kadar sürdüğü konusunda doktorun da bilgisi olur.

İnşallah büyütülecek bir durum değildir. Düzenli ilaç kullanımıyla geçer bence. Ben epilepsi hastasıyım her gün iki çeşit ilaç içiyorum. İçmezsem beynimde biriken elektrik nöbet olarak vuruyor. Daha bir saat önce sara nöbeti geçiren bir adam gördüm çok ağırdı kendi halime şükrettim diyebilirim. Yani beterin beteri var. Her ne olursa olsun moralini yüksek tut.

keşke bende öyle olsaydım ama hayır benimki çok çok farklı bilinçli değil üstelik farkında bile değilim ama artık cevremdekilerin baskısına dayanamıyorum haliste görmüyorum. cevremdekilere hatta bagzen kendime zarar veriyorum bi sabah uyanıyorum ellerimde kesik izleri annem ellerimi sarmıs bu ne diyorum korkuyorum sen yaptın diyorlar ben böyle seyler yapıcak insan degilim. artık süpheleniyorum herkesten bana bişeymi veriyolar noluyo ya

korkuyorum ama yapacagım

korkuyorum ama yapacagım

Korkabilirsin gayet normal ama üstüne git sonuçtan kaçma. Sorununu öğren tedavine başla. Derdi veren Allah dermanını da verir ama önce senin elinden geleni yapıp ne olduğunu öğrenmen lazım. İnşallah basit bir durumdur.

Merak ettim ben de. buraya da gelişmeleri yaz mutlaka.

yazıcam tesekkürler:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…