Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Evli, şimdi kavgaya devam ediyorum namus sadece kadına ait değil bu söylediğin boşanma sebebi diyorum bana diyor ki sen dedirttin ben aklıma pislik düşünce soktun demek istedim kadın demedim diyor
Hem kavga edip hem de buraya mı yazıyorsunuz gerçekten 10 parmağınızda 10 marifet varmış:) aklına gelen pislik düşüncede kadın yokmuymuş yani.. nasıl bir pislik düşünceymiş peki o.. eşinizde üst düzeyse bence bir dahaki sefere bir alt düzeyden deneyin şansınızı:)

Eşim üst düzey değil ondan anlaşamıyoruz zaten aynı dili konuşamıyoruz evet şu anda da çok fena kavga ediyorum pislik düşünce benim ona attığım iftiraymış ne demek istiyorsa kendisini bile ifade etmekten aciz, bu gece yeterince ezikledim onu çünkü zaten çok çelişkili bir karakteri var maalesef ..

Çocuğunuz ne kadarlık peki..

Zamane kadınların çoğunluğu kocalarından şüphe etmeleri, zaten bundan dolayı evlilik kurumu zarar görüyor

Daha 1 yaşında.. şimdi ağzına sçmaya devam ediyorum diyor ki o kadınla adımı sen çıkarttın?!?
Nasıl 1 yaşında ben eşinizle ilgili konularınızı bakarken geçen senenin tarihiyle çocuğumuz yok yazdığınızı okumuştum.. sonra bu konuda çocuğumuz var deyince yeni doğduğunu falan düşündüm hatta farkettiyseniz ne kadarlık diye sordum.. kusura bakmayın eşinize diyorsunuz da sizde kendinizle çelişiyorsunuz..

1 yaşını ağustos ayında dolduracak, burada tüm hayatımı paylaşmıyorum ki.. eşimle bu akşam kavga etme sebebim çelişkili karakteri bir gün ak dediğine öbür gün kara diyebiliyor oluşu bu yüzden ona bunları yüzüne yüzüne söyledim zaten.. sizce aklıma sen soktun, adımızı çıkarttın vs laflarından ötürü nasıl bir yol almalıyım bulunmaz hint kumaşı değil ciddi ciddi terkedebilirim onu yeter artık çocuk herşey demek değil..

Herkes sormuş cevap vermemişsiniz ama bende deneyeyim şansımı sekreter parçası derken tam olarak ne demek istediniz..
Ben sorma ihtiyacı hissetmedim.Anladığım kadarıyla konu sahibesi sekreterden daha büyük bir parça olduğunu anlatmaya çalışmış.

Ben sorma ihtiyacı hissetmedim.Anladığım kadarıyla konu sahibesi sekreterden daha büyük bir parça olduğunu anlatmaya çalışmış.
Katiliyorum kadindan bi yaraniz var herhalde kusura bakmayin ama siz kadini kiskaniyorsunuz bir sey sezmissiniz belli esinizde imanizi anlamis.Esim sahipli demek icin uzatmissiniz gibi konuyu hic boyle yapmazdi falan demeniz.Esiniz hakli ulasamadim deyip kapatsaydiniz hem sekreter parcasi ile muhatap olmazdiniz fazla.Ayip ya

Tam sekreter parçası yazmanıza sinirlenecektim ki sizin önceki konularınızı hatırladım, gerçekten bir psikoloğa ihtiyacınız var. Zira fazla egoist ve insanları ezici bir tavıra sahipsiniz, bunu da sürekli mutsuz oluşunuza yoruyorum.

Sizin adınıza çok üzüldüm böyle yaşamak zor olmalı.
Bu kadar egoyu iyi kaldiriyorsunuz

Aşağıdaki mesajınızda geçen sene 29 temmuzda çocuk yok demişsiniz.. şimdide ağustosta 1 yaşına girecek diyorsunuz.. ben tam olarak anlayamadım çocuk karnınızdayken mi yok dediniz.. yoksa 1 ayda hamile kalıp hemen doğurdunuz mı.. öyleyse sizi ayakta alkışlıyorum gerçekten eşiniz sizin gibi becerikli bir kadının kıymetini bilememiş valla bu devirde kim kime 1 ayda çocuk doğurmuş.. bizim gibi 9 ayda doğuran kadınları küçümsemeniz normalmiş yani bu arada eski mesajlarınıza baktımda gayette hayatınızı burda paylaşmışsınız yani.. sorunuza gelince terkedin de bu çelişkilerden ikiniz de kurtulun bari ne diyeyim:)

Eklentiler

• 20190630_055436.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 53
ya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diye geçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba

Sekreter hanım size yardım etmiş. Siz ulaşamadım demek yerine uzatmışsınız. Sojra kocanıza o kadın mı dediniz size insani yardımda bulunan sekreter için?? Çok ayıp gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…