Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Konuyu tam anlayabilmek adına eşinizin sekreteri tam olarak ne yaptı da haketti o sözü..

Banin kalkınca yazdin ya işte))
Hey yarabbim cidden en basit konuyu bile anlamak istemeyince başarabiliyorsun bravo..
Seni başka portallarda konuşacak kadar ciddiye aldığımızı düşünüyor olman da seni mutlu ediyor bak..ilgiye nasıl da hasret kalmışsın üzüldüm senin için.Kendini bu kadar değersiz hissetmeme kim sebep olduysa onları bir an önce çıkart hayatından.Gercekten bunu senin iyiliğin için diyorum tartışmak için değil..

hukukta karşılıklı tahrik etme maddesi de var, beni tahrik etmeden kimseye bunları demiyorum, demedim de
Bana demediniz ayrıca ben hiç tahrik olmadım sizi de ettiğimi düşünmüyorum doğruları çok net yazdım ben yalan yok herkes her şeyi görebilir
Sekreter parçası diyerek siz tahrik ettiniz

ee dün o kadar cevap vermedim diye kudurdular şimdi de tek tek cevap verdim kimseden tık yok yazık banlanma korkusu böyle birşey sizler de çünkü

Ay passioncım kıyamam ya ben daha yeni gördüm alıntıyı. Her işim sen misin benim az sıranı bekle?
Biliyorum seni bekletmek kabul edilemez ama işim gücüm var benim. Yoksa seni neden görmezden geleyim ben? Sen gelince şenleniyor buralar o yüzden sen sık sık konu aç. Ama yazamazsam gönül koyma olur mu?

çok iyi niyet timsali gördüm seni ama sen kendi psikolojini bana yansıtıyorsun sanırım değersiz hissetme konusunda? çok şükür bana kendimi değersiz hissettirecek kişileri bir an bile hayatımda tutmayacak kadar iradeliyim ama bunu bence sen kendinde bir sorgula

olur cnm

Bana demediniz ayrıca ben hiç tahrik olmadım sizi de ettiğimi düşünmüyorum doğruları çok net yazdım ben yalan yok herkes her şeyi görebilir
Sekreter parçası diyerek siz tahrik ettiniz
ben baştan beri size demedim farkındaysanız genele konuştum kendi özelinizde algılamayın lütfen..

Konuyu tam anlayabilmek adına eşinizin sekreteri tam olarak ne yaptı da haketti o sözü..
ay siz böyle yok konuyu tam anlayabilmek için soruyorum vs vs deyip beni banlatınca arkamdan saydıranlardansınız bu yüzden hiçbir yazdığınızı dikkate almıyorum lütfen sizler de sorularımı boşa işgal etmeyiniz..

Senin boşanmanı neden isteyim ayol kendime mi alacağım? İlahi

Aradaki konularına denk gelmediysem haberim olmamıştır affet

Kızma ya valla seviyorum seni. Hiç mi sevgi görmedin hep mi ezdiler nedir senin bu hallerin? Cidden üzülüyorum bak. Keskin sirke küpüne zarar..

Ay iyilikten de anlamıyorsun yahu sen..
Sen kaybettin benim gibi bir insanı valla herkesler benim gibi dostu olsun ister hayatlarında..ben bulunmaz bir insanım.Degerimi bilmedin, sen kaybettin..şimdi derdine yan napalim

Ay iyilikten de anlamıyorsun yahu sen..
Sen kaybettin benim gibi bir insanı valla herkesler benim gibi dostu olsun ister hayatlarında..ben bulunmaz bir insanım.Degerimi bilmedin, sen kaybettin..şimdi derdine yan napalim
olsun tatlım ben insan kaybetmeye alışkınım bana koymaz.. ama gerçekten biraz sakin kafayla bir durup düşünün, sanal bir karakter için ben neden bu kadar geriliyorum ne gerek var diye.. selametle..

tamam canım seviyorsan uzaktan sev bak ne güzel aradaki konularıma da denk gelmemişsin hadi öptüm görüşmemek üzere

özgüven ayrıdır karşındakine ve hemcinsine güvenmek ayrıdır keşke sizde bu kavramlar arasındaki ayrımı bilseydiniz..
Özgüveni olan bir kadın böyle kendini ve eşinizi rezil etmez ben daha eşimin işyerinin tel numarasını bilmem benim aklıma bile gelmez sekreteriyle iş pişireceği ancak özgüvensiz insanlar eşleri hakkında böyle kurar dururlar kaldı ki güvenmediğiniz biriyle evliliği sürdürmeye çalışmak da özgüven eksikliğinden kaynaklanır malesef her an aldatacak endişesi böyle yapar insanı genel müdür hanım sekreteri okadar kıskanıyorsunuz ki sizden daha iyi olduğunun farkında olduğunuz için sekreter parçası diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz ama eşiniz için insanların işyerindeki pozisyonundan çok insani değerleri önemli olabilir belkide bunun farkındasınız çok yazık..

Tam aklımdan geçenleri yazmissiniz, üşendim yazmaya elinize sağlık

Bakın yine geçen seferki gibi oldu ben cevap yazarken siz banlanıverdiniz. O kadar hızlı banlanıyorsunuz ki cevabı yetiştiremiyorum sonra da arkanızdan konuştuğumu düşünüp beni üzüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…