- 12 Temmuz 2006
- 58.778
- 224.465
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kudurmak :)))))) geniş perspektifiniz itici ve ucuz kelimelerle dolu.Haklısınız sorun sizin olumsuz tarafınızı gören bunca insanda.normal hayatta herkes tarafından sevilen, takdir gören, inançlı, mutlu huzurlu bir kadınım buna ister inanın ister inanmayın bir şu sitede insanlar tarafından bu şekilde adlandırıldım bu da gösteriyor ki problem bende değil sizin gibi karşıdaki insanı tanımadan tek birkaç cümlesiyle onu yargılayan, dar görüşlü, geniş perspektiften olaylara bakamayan insanlarda
Pabucumun genel müdürüben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Sekreter parçası derken özellikle kolu, bacağı ya da gözü gibi bir uzvunu falan mı ima ettiniz? Mesela doktor parçası, öğretmen parçası falan da var mı? Siz ne parcasisiniz sorması ayıp.
Sağduyulu insanlar böyle insanlarla evlenmiyor . Genelde herkes kendi layığını buluyorAyrıca esiniz sagduyulu bir insansa sizin haksız yere kucumsediginiz kadına durduk yere taktıgınız icin size cıkısmıs olabilir.
Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
okYanlış anlamadıysam eşinizi arayıp ulaşamayınca iş yerini aradınız. Kiskandiginiz sekreter hanımla konuşup eşinizi sordunuz. Eşiniz size geri dönüş yaptığında da o kadın mi haber verdi diye tekrar kıskandınız. Allah esinize sabir versin. Siz de acil yardim alin.
Galiba haklısınızEşinde fazla tepki vermiş Merak ettiğin için sevinmesi lazım Bence peşine düşmelisin Bu erkekler gereksiz yere olayı büyütüyorsa kavga cıkarıyorsa suclarını bastırmak içindir
Evli, şimdi kavgaya devam ediyorum namus sadece kadına ait değil bu söylediğin boşanma sebebi diyorum bana diyor ki sen dedirttin ben aklıma pislik düşünce soktun demek istedim kadın demedim diyorSiz bana cevap yazmayın demiştiniz ama dayanamadım yine:)
Sekreter evli mi. Eşiniz cidden aklıma soktun mu dedi yüzünüze .. acaba aralarında birşey vardı da eşinize aradığınızı söylerken kızdımı.. belki eşiniz o yüzden bu kadar sinirlenmiştir.. inşallah yoktur yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?