- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Tühh güzelliğe gelemeden yedi banı...:)oltaya gelmeyin diye soyledim.
hep aynı hikaye. eski konularına bakarsaniz kadınların bam teline basan bir cumle. sonra karsı cikanlara kariyer ve guzellikten bahsetme en sonunda siz beni kiskaniyorsunuza getirme banlanma ve kapanış.
bak konu geldi bile coktan kariyere sırada guzellik var
Ee konu sahibi banlanmis ne güzel bizi ezikliyecekti daha bizde ona yazip ban yiyecektik bütün heyecanı yok ettiniz yazma seyim gittiHanımlar konuya yorum yapınız lütfen
Ee konu sahibi banlanmis ne güzel bizi ezikliyecekti daha bizde ona yazip ban yiyecektik bütün heyecanı yok ettiniz yazma seyim gitti
Altınızda calisan insanlara çok üzüldüm bence kesinlikle bir sekreterle nasıl konuşulması gerektiğini ogrenmelisinz arkasndn sekreter parçası diorsaniz kimbilir kendisine nasıl hitap ediosnzben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
He Mune hemen el atmis kendisine))Valla ya. Arada bir gelip burada deşarj olurdu kendisi. Erken gitti..
He Mune hemen el atmis kendisine))
Içinden Muneyede moderator parçası demiyorsa simdi bende birşey bilmiyorum ))
Aynen dakika bir gol bir attı ortaya lafı gitti))Mune de 3 5 nöbetindeymiş valla kötü oldu.
Caanım üst düzey yöneticimin kursağında kaldı. Daha bizi üye parçaları diye ezikleyecekti.
Valla konu sahibinin talihsiz tanımına hiç ben şaşırmadım. Kendisinin konu başlığını gördüğüm anda bir inci! bekliyordum..
Mune de 3 5 nöbetindeymiş valla kötü oldu.
Caanım üst düzey yöneticimin kursağında kaldı. Daha bizi üye parçaları diye ezikleyecekti.
Valla konu sahibinin talihsiz tanımına hiç ben şaşırmadım. Kendisinin konu başlığını gördüğüm anda bir inci! bekliyordum..
sekretere bu kadar detay niye veriliyor :)ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Aynen dakika bir gol bir attı ortaya lafı gitti))
Neyseki Mune sadece onu banladı bu sefer ucundan döndük
aynı seyleri düsündüm tam diyordum hani bu konuda ortalığı karıstıracak bir sey yok baktım sonraki mesajda geldi sekret parcası kelimesi.
tamam simdi bir sonraki asamaya gecekcek dedim ardindan ben genel mudurume bagladı.
halbuki sırada ben guzelim siz kim oluyorsunuz hepiniz beni kıskanıyorsunuz vardı ama sagolsun moderatörümüz yetisti.
Sekreter parçasıyla istediğim gibi konuşabilirim diyor ama o sekreter parçasını eşinden kıskanıyor. Eşin kendini savunmakta çok haklı ne diye ayrıntı verdin ki eşime bildirin aradığımı de kapat. Sen içten içe kıskanıyorsun bu 'sekreter parçasını' bayan genel müdür. Allah kocana da bünyende çalışan personellere de sabır versin banlanmak istemiyorum ve susuyorum. Genel müdürrrrrrrr.ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Külliyen zaman kaybısın. Genel müdür parçasıKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
Ben eşimi ilk ve son kez ne zaman iş yerinden aradım diye düşünüyorum, geçen yıl trafik kazası yapmıştım o zaman aradım. Açıkçası çok önemli bir durum olmadıkça kesinlikle eşlerin birbirini iş telefonundan aramasını doğru bulmuyorum. Ararsam da " acil bi durum var ulusamadim x' i arıyorum ben eşiyim iletebilir misiniz bana hemen ulaşsın"Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?