Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Tühh güzelliğe gelemeden yedi banı...:)

Altınızda calisan insanlara çok üzüldüm bence kesinlikle bir sekreterle nasıl konuşulması gerektiğini ogrenmelisinz arkasndn sekreter parçası diorsaniz kimbilir kendisine nasıl hitap ediosnz

He Mune hemen el atmis kendisine))
Içinden Muneyede moderator parçası demiyorsa simdi bende birşey bilmiyorum ))

Mune de 3 5 nöbetindeymiş valla kötü oldu.
Caanım üst düzey yöneticimin kursağında kaldı. Daha bizi üye parçaları diye ezikleyecekti.

Valla konu sahibinin talihsiz tanımına hiç ben şaşırmadım. Kendisinin konu başlığını gördüğüm anda bir inci! bekliyordum..

Aynen dakika bir gol bir attı ortaya lafı gitti))
Neyseki Mune sadece onu banladı bu sefer ucundan döndük

aynı seyleri düsündüm tam diyordum hani bu konuda ortalığı karıstıracak bir sey yok baktım sonraki mesajda geldi sekret parcası kelimesi.

tamam simdi bir sonraki asamaya gecekcek dedim ardindan ben genel mudurume bagladı.

halbuki sırada ben guzelim siz kim oluyorsunuz hepiniz beni kıskanıyorsunuz vardı ama sagolsun moderatörümüz yetisti.

sekretere bu kadar detay niye veriliyor :)
Komik duruma düşmüştür adam.
Sarji bitebilir,cekmeyebilir.
normalde böyle yapmaz demek gereksiz.

Hemen yetişmeseydi biraz kendimizi bilirdik kötü oldu ya

Sekreter parçasıyla istediğim gibi konuşabilirim diyor ama o sekreter parçasını eşinden kıskanıyor. Eşin kendini savunmakta çok haklı ne diye ayrıntı verdin ki eşime bildirin aradığımı de kapat. Sen içten içe kıskanıyorsun bu 'sekreter parçasını' bayan genel müdür. Allah kocana da bünyende çalışan personellere de sabır versin banlanmak istemiyorum ve susuyorum. Genel müdürrrrrrrr.

Külliyen zaman kaybısın. Genel müdür parçası

Ben eşimi ilk ve son kez ne zaman iş yerinden aradım diye düşünüyorum, geçen yıl trafik kazası yapmıştım o zaman aradım. Açıkçası çok önemli bir durum olmadıkça kesinlikle eşlerin birbirini iş telefonundan aramasını doğru bulmuyorum. Ararsam da " acil bi durum var ulusamadim x' i arıyorum ben eşiyim iletebilir misiniz bana hemen ulaşsın"
Detay da vermem ve evet alakası olmayan insanlara detay verilmesinden ben de hoslanmam genelde annem yapardı sık sık uyarirdim yapma diye.
Eşiniz büyük bir tepki vermiş muhtemelen iş yerini aramayı gerektirmeyecek bir sebep olduğunu düşündüğü içindir

Durum açık.

Sekreteri bir sebepten kıskanmışsınız.

Eşinize ulaşamayınca şüphelenip özellikle sekreteri aramışsınız. (Bence işyerini aramakta sakınca yok ama sizin düşünceniz başka gibi.)

Sekreteri hazır aramışken eşinizin telefonlarınıza asla bakmamazlık etmediğini (yani eşiniz için ne kadar değerli ve öncelikli olduğunuzu) vurgulamaya çalışmışsınız. ( Ki eşiniz aslında konuşmanız uzun olduğu için değil bu çabanızı farkettiği için rahatsız olmuş.)

Sekreter parçası demenizin altında yatan sebep de kıskançlık sanırım. Tabi hangi gerekçeyle söylenirse söylensin kabul edilemez.

Bence sakin kafayla düşünce ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…