- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
en mantıklı cevaplardan birisi, teşekkürlerMuhtemelen senin şu sekreter parçası eşine iğneleyici bir şey dedi veya dalga geçti.. Eşinizde belli ki özel hayatının iş arkadaşları tarafından bilinmesinden yada ayrıntı verilmesinden rahatsız olmuş.
İşte keşke müdür olmak nerde nasıl konuşacağınızı size öğretseydi......benim değil konuyu açana göre yorum yapmak, kendi sorumda alakasız gördüğüm cevapları dahi okumaya vaktim olmuyor. dün de sorup durdular konuyu saptırmak için 'sekreter parçası ne demek de ne demek' diye, kaale bile almadım sonra kudurmuşlar yazıkk
konu açmışım ki son birkaç yılda toplam kaç konu açmışım siz daha iyi takip edersiniz ben en azından sormak istediklerimi soruyorum başka kadınların hayatlarını takip edip sürekli bel altı vurmuyorumMadem çok dolusunuz burada konu açmakla niye uğraşıyorsunuz sayın genel müdür! Bir sürü konu açmışsınız burada, şimdi gelip boş vaktiniz var diye millete laf ediyorsunuz! İnsan bu kadar mı kendiyle çelişir?
Kitap okumuyoruz hepımız kültürsüzüz.hahaha güzel ve kültürlü hanımların acaba burada ne işi var????Madem çok dolusunuz burada konu açmakla niye uğraşıyorsunuz sayın genel müdür! Bir sürü konu açmışsınız burada, şimdi gelip boş vaktiniz var diye millete laf ediyorsunuz! İnsan bu kadar mı kendiyle çelişir?
ee dün o kadar cevap vermedim diye kudurdular şimdi de tek tek cevap verdim kimseden tık yokİşte keşke müdür olmak nerde nasıl konuşacağınızı size öğretseydi......
Acı boş vaktınız yok ama maşallah hahahha tak tak konuyla alakalı olmayan her şeye cevap geliiyor.
Valla kudurmadık herkes de gülüyor banlanma korkusu değil edep ahlak uslub bilen kişilerizee dün o kadar cevap vermedim diye kudurdular şimdi de tek tek cevap verdim kimseden tık yokyazık banlanma korkusu böyle birşey sizler de çünkü
normal hayatta herkes tarafından sevilen, takdir gören, inançlı, mutlu huzurlu bir kadınım buna ister inanın ister inanmayın bir şu sitede insanlar tarafından bu şekilde adlandırıldım bu da gösteriyor ki problem bende değil sizin gibi karşıdaki insanı tanımadan tek birkaç cümlesiyle onu yargılayan, dar görüşlü, geniş perspektiften olaylara bakamayan insanlardaGördüğüm en hızlı ve yerinde banlanma
Sekreter parçası kelimesi aslında hayata bakış açınızı gösteriyor.Keşke sizde müdür olurken azıcık üslup,mütevazilik,hoşgörü eğitimleri alsaydınız.
işyerini aramamdan rahatsız olmadı aslında, rahatsız olduğu şey ondan şüphe etmem ve onu sorgulamam ben sana haberi o kadın mı verdi dedim, sekreter kadını ondan kıskandığım için böyle davranıyor
hani nerde gülüyorlar ancak arkadan konuşmayı bilenlerValla kudurmadık herkes de gülüyor banlanma korkusu değil edep ahlak uslub bilen kişileriz
aslında kadın benimle gayet kibar ve yardım eden bir üslupla konuştu o yüzden göz dağı vermeye çalışsaydım bu şekilde konuşmazdı diye düşünüyorumKıskançlık olayında takintilisiniz diye düşünüyorum.
Bence zaten işyerini aramanizin sebebi de sekreter hanıma göz dağı vermek gibi bir sey.
Hah sekreter parçası yazarak siz getirdiniz bu konuya valla arkanızdan konusulacak kadar haber degerınız yok. Ayrıca gecmiş konulardaki bazı insanlara yaptıgını hoş olmayan yorumlar konuyu bu hale getırmıs.herkes önce kendisine bakacak sonra ne yapıyorsa yapacakhani nerde gülüyorlar ancak arkadan konuşmayı bilenlerbenim burada prestij kaybı, banlanma gibi korkularım yok o yüzden umrumda değil açıkçası yorumlarınız ama konumla alakalı şeyler yazmadığınız için konuyu bu noktalara sizler getirdiniz
ne hazımsızlık yaşadın be bu sitede sanal sanal yaşadın yaşlandın hala insanların arkasından konuşmaktan vazgeçmemişsinsekreter parçası derken demek istediğin aslında ben koskoca genel müdürken iş arkadaşıma masa altından frikik veriyorsam o kimbilir ohoo mu?
kişi kendinden bilir işi yani...
eşin haklı...
ya istediğime istediğimi söylerim hak etmeyen kimseye tek laf etmedim, hazımsızlık yaşayanlara sadece haddini bildirdim. sekreter parçası konusunda da burada şu anda olduğu gibi pusuda bekleyen sinsi kadınlar bir laf etse de atlasak diye bekliyorlardı, malzemelerini bulmuş oldular. bazı insanlar kaosla beslenir, çünkü kendi fesatlıklarını ancak bu şekilde unutabilirler bunlar da onlardan..Hah sekreter parçası yazarak siz getirdiniz bu konuya valla arkanızdan konusulacak kadar haber degerınız yok. Ayrıca gecmiş konulardaki bazı insanlara yaptıgını hoş olmayan yorumlar konuyu bu hale getırmıs.herkes önce kendisine bakacak sonra ne yapıyorsa yapacak
Kız sen ban yedin de geri geldin,isteyerek mi cevap vermedin sankiee dün o kadar cevap vermedim diye kudurdular şimdi de tek tek cevap verdim kimseden tık yokyazık banlanma korkusu böyle birşey sizler de çünkü
Sekreter parçası diyerek siz konuyu buraya getirdiniz ama mikemmel bir kadın olarak hatanızı görmenize şaşırmamak lazım!konu açmışım ki son birkaç yılda toplam kaç konu açmışım siz daha iyi takip edersiniz ben en azından sormak istediklerimi soruyorum başka kadınların hayatlarını takip edip sürekli bel altı vurmuyorum
konuyla alakalı cevap yazan kişilere demedim bunun için size de cevabınızdan ötürü teşekkür ederim ayrıca emin olun o sekreter değil ki aklınıza gelebilecek en üst mevkide olan birisi olsun, hak eden kişiye hak ettiğini yüzüne daha fazlasını söylerim söylüyorum da şüpheniz olmasın bundan..Dün sadece konunuzla ilgili yorum yapmıştım siz de cevap vermissiniz. Eşinizle aranizin düzelmesine sevindim.
Simdi herkese arkadan konusuyor, dedikodu yapıyor damgası vuruyorsunuz ya bir şey merak ediyorum. Telefonla konuştuğunuz hanımın yüzüne sekreter parçası diyebilir misiniz?
neden tek bir cümleye takılıp tüm konuyu saptırmak? ben orada konuyu anlatmışım buradan kimseye bir hakaret etmemişim sonuçtaSekreter parçası diyerek siz konuyu buraya getirdiniz ama mikemmel bir kadın olarak hatanızı görmenize şaşırmamak lazım!
Genel müdürsünüz ama özgüven sıfır ne eşe güven var ne de çalıştığı yerdeki kadını kıskanmaktan kendinizi alamıyorsunuz bu ne kendine güvensizlik sekreteri aşağılayınca eşiniz size dahada bağlanmayacak hatta ben olsam tiksinirim karşımda biri böyle ifade kullanıyorsa kusura bakmayınben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?