- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
YanlışsınKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
Elinize sağlık aynen bunu düşündümde çok uzun geldi yazamadım:)))Durum açık.
Sekreteri bir sebepten kıskanmışsınız.
Eşinize ulaşamayınca şüphelenip özellikle sekreteri aramışsınız. (Bence işyerini aramakta sakınca yok ama sizin düşünceniz başka gibi.)
Sekreteri hazır aramışken eşinizin telefonlarınıza asla bakmamazlık etmediğini (yani eşiniz için ne kadar değerli ve öncelikli olduğunuzu) vurgulamaya çalışmışsınız. ( Ki eşiniz aslında konuşmanız uzun olduğu için değil bu çabanızı farkettiği için rahatsız olmuş.)
Sekreter parçası demenizin altında yatan sebep de kıskançlık sanırım. Tabi hangi gerekçeyle söylenirse söylensin kabul edilemez.
Bence sakin kafayla düşünce ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.
ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Elinize sağlık aynen bunu düşündümde çok uzun geldi yazamadım:)))
hayırdır Monaco prensesi falansınız sanırım sekreter parçası ne demek ya? gerçi monaco prensesi olsanız bu kadar ucuz ifadeler kullanmazdınız.ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Bence adam karısının huyunu bildiği için direkt sormuştur ne dedin sekretere diye:)Teşekkür ederim.
Yalnız bana sekreterin ayrıntılardan bahsetmesi de ilginç geldi. Daha doğrusu konu sahibi de buraya takılmış galiba diye düşünüyorum.
Yani, amirimin eşi arasa ve bu şekilde ayrıntılı anlatsa “Eşiniz size ulaşamamış, haber vermemi istedi.” der geçerim. Ancak samimi bir iş arkadaşımsa “kadıncağızı merakta bırakmışsın, normalde aramalarına hızlıca döndüğün için panik yapmış.” vs derdim belki. Tabi herkes benle aynı şekilde davranmak zorunda değil ve dediklerim söz konusu hanımefendinin yanlış bir niyeti ya da davranışı olduğu anlamına gelmez.
Sekreter parçası ne ya? Utanç verici ...ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Bu ilk yaptığı hakaret de değil bir üyeye önceden sanıyorum ucube demişGördüğüm en hızlı ve yerinde banlanma
Sekreter parçası kelimesi aslında hayata bakış açınızı gösteriyor.Keşke sizde müdür olurken azıcık üslup,mütevazilik,hoşgörü eğitimleri alsaydınız.
sizin güveninizi kırmış sizde birsey oldugunu düşünüp bunu yapmissiniz cok acil bir durum yoksa onun birsey yaptığını düşünerek işyerini arayip.kontrol etmek istemissiniz zamaninda güveninizimi kırdıKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?