Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Yanlışsın

Elinize sağlık aynen bunu düşündümde çok uzun geldi yazamadım:)))

Uzun uzadıya anlattiginizi nereden biliyor ?

Evet öyle açıklamaya yapmanıza gerek yokmuş, eşiniz bu konuda haklı.

Eşime ulaşamıyorum, beni arasın. Hepsi bu kadar olmalıydı.

haksızsınız.ölüm kalım meselesi yoksa zaten eşimi aramam öyle işyerinden falan.he aradıysam da x'i bağlar mısınız derim yeterli.zaten arayıp o bahsettiğiniz kadınla konuşan sizsiniz ne diye eşinize haber verdi diye onu kıskandınız ki.

Elinize sağlık aynen bunu düşündümde çok uzun geldi yazamadım:)))

Teşekkür ederim.

Yalnız bana sekreterin ayrıntılardan bahsetmesi de ilginç geldi. Daha doğrusu konu sahibi de buraya takılmış galiba diye düşünüyorum.

Yani, amirimin eşi arasa ve bu şekilde ayrıntılı anlatsa “Eşiniz size ulaşamamış, haber vermemi istedi.” der geçerim. Ancak samimi bir iş arkadaşımsa “kadıncağızı merakta bırakmışsın, normalde aramalarına hızlıca döndüğün için panik yapmış.” vs derdim belki. Tabi herkes benle aynı şekilde davranmak zorunda değil ve dediklerim söz konusu hanımefendinin yanlış bir niyeti ya da davranışı olduğu anlamına gelmez.

hayırdır Monaco prensesi falansınız sanırım sekreter parçası ne demek ya? gerçi monaco prensesi olsanız bu kadar ucuz ifadeler kullanmazdınız.

Bence adam karısının huyunu bildiği için direkt sormuştur ne dedin sekretere diye:)

benzerini annem yaptı
bende ona kızdım
şuan aynı durumu görünce
cevap vermek istedim
sizin yaptığınız yanlış
eşinizin özel sekreteri değilse fabrika yanıyor gibi kadına eşinize ulaştırmaya çalıştırtamazsınız

Kusura bakmayın da zaman zaman telefonlar ulaşılmaz olabilir işi olur toplantı olur kapatır ya da çekmez hemen endişelenmek ne alaka? çocuk mu eşiniz? hemen işyerini aramanız bana çok masum gelmedi endişelenmek değil de işyerinde mi diye kontrol etmek istediniz. O kadından niye hazmetmiyorsunuz anlamadım nereden tanıyorsunuz ayrıca kadına ne dediniz de konuyu uzattınız ne anlattınız eşiniz de kızmış eşinizin dediği gibi ulaşamadım ordaysa telefona alabilir miyim demeniz yeterliydi haksızsınız. Siz çaktırmadan yoklama çekmek istemişsiniz eşinizde bu numarayı yememiş

Sekreter parçası ne ya? Utanç verici ...

Acil bir durum değilse bir erkek iş yerinin aranmasından çok rahatsız olur. Kadınlar da olur evet ama erkekler daha fazla. Öncelikle bunu normalleştirmemeniz lazım. Telefonu açan kadın değil erkek sekreter de olsaydı eşiniz yine tepki verirdi bence. Benim eşim öyledir mesela. Uzatmasaydın demesinde bir şey yok bence adam haklı. Siz neden bu kadar aşırı tepki verdiniz, önemli olan bu

Sizin zaten böyle hep kendinizi yüksekler de görüp başkalarını küçümsemek gibi bir tavrınız var başka konulara yazdığınız yorumlar da öyle.
Ama daha nasıl saygılı olunacağı konusunda fikriniz yok.
Kitaplar bunu size öğretmedi sanırım.kadın kadının cidden kurdu sekreter parçası nedir?
Bence bir insana nasıl hitap etmesi gerektiğini bilmeyen bir insana laf anlatılmaz
Ha bu arada aşırı haksızsınız.

Bu ilk yaptığı hakaret de değil bir üyeye önceden sanıyorum ucube demiş
Bence direk üyelikten atılmalı bu yaştan sonra kime kimseye uslubu öğretemez.
Kitap okudugunu fazlasıyla okudugunu iddia ediyor sayın üyemiz ama kendini ifade etme yollarını pek öğrenememiş ya da kitap okumasına rağmen kelime haznesinde çoğunlukla hoş olmayan kelimeler var okuduğu kitapların neyle alakalı olduğunu aşırı merak ediyorum bu yüzden

sizin güveninizi kırmış sizde birsey oldugunu düşünüp bunu yapmissiniz cok acil bir durum yoksa onun birsey yaptığını düşünerek işyerini arayip.kontrol etmek istemissiniz zamaninda güveninizimi kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…