- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Luiciluici
-
Bundan bunu mu çıkardınız ?Sırf kadın diye, sırf cinsiyeti yüzünden masum olmayan birini melek göstermek fıtratım değil
Bu kk da çok oluyor bu
Kadınsa ama kötüyse sorf kadın diye pohpohlayanlar
Adına da "Kadın dayanışması" deniyor
Benim kitabında adaletin insanlığın namusun sadakatin cinsiyeti yoktur
Bundan bunu mu çıkardınız ?
Alaka kuramadım da..
Kastettiğim kadınlar burda birbirini yemeye devam etsin , diğer yandan bu mesele ayyuka çıkarsa eş üzülsün, kahrolsun, konu sahibi abla kendini kardeşi için mahvetmeye devam etsin, okulu donduracak kadar beyin tutulması yaşayan kız cezasını çeksin, hayatı kararsın. Eeee sonra?
Herşeyin odak noktası , kabahatın asıl sahibi beyfendiye hiç bişi olmadan hayatına kaldığı yerden devam etsin. Karısı olmasa, bu kız olmasa dışarda kadın çok. Nasıl olsa bu Adamın canını acıtacak bir durum da yok.
Burdaki meselenin kadın dayanışması ile alakası yok. Zira kabahati büyük olanın ortalıkta rahat rahat fink atması asıl mesele..
Bundan bunu mu çıkardınız ?
Alaka kuramadım da..
Kastettiğim kadınlar burda birbirini yemeye devam etsin , diğer yandan bu mesele ayyuka çıkarsa eş üzülsün, kahrolsun, konu sahibi abla kendini kardeşi için mahvetmeye devam etsin, okulu donduracak kadar beyin tutulması yaşayan kız cezasını çeksin, hayatı kararsın. Eeee sonra?
Herşeyin odak noktası , kabahatın asıl sahibi beyfendiye hiç bişi olmadan hayatına kaldığı yerden devam etsin. Karısı olmasa, bu kız olmasa dışarda kadın çok. Nasıl olsa bu Adamın canını acıtacak bir durum da yok.
Burdaki meselenin kadın dayanışması ile alakası yok. Zira kabahati büyük olanın ortalıkta rahat rahat fink atması asıl mesele..
Zorla evlendirilmiştir aslında hic sevmiyordur yataklar ayrı gönül bağı yok,sevişme hak getireKlasik. Kardeşinde inanmış mı? Kesin ayrı da yatıyolardır karısıyla
Zorla evlendirilmiştir aslında hic sevmiyordur yataklar ayrı gönül bağı yok,sevişme hak getire
Ben cidden anlamıyorum CatharsisBundan bunu mu çıkardınız ?
Alaka kuramadım da..
Ben cidden anlamıyorum Catharsis
Tamam evli kadına empati yapalım tabii ki düşünüyorum 40lı yaşlarının ortasında hayatını kocasına ve çocuklarına adamış bir kadın olduğumu ve iğrenç kocamın beni yarı yaşımda bir kızla aldattığını
Onurun gururum kalbim kırıldı
Bunları ille yazmamıza gerek var mı ama?
Örnekler falan etme bulma dünyası minvalinde ama bunlar boş laf. Temelde erkekler konusunda yanlış seçim yapan kadınlar hep bunu yapar.
Üstelik madem "metresler" aldatılır bu olaydaki evli kadın da mı bir vakit metresti?
Alakası yok hayatta herkes saçma hatta gerizekalıca tercihler yapabilir. Evli bir erkekle birlikte olmak ya da karaktersiz bir adamla evlenmek gibi.
Bir diğer sorun da hayatta hiçbir şey sadece siyah ya da sadece beyaz değildir. Büyün 2. Kadınlar ahlakaız yosmalar olmadığı gibi bütün 1. Kadınlar da mazlum zavallılar değillerdir.
Tamam evli kadına empati yapalım tabii ki düşünüyorum 40lı yaşlarının ortasında hayatını kocasına ve çocuklarına adamış bir kadın olduğumu ve iğrenç kocamın beni yarı yaşımda bir kızla aldattığını
Örnekler falan etme bulma dünyası minvalinde ama bunlar boş laf. Temelde erkekler konusunda yanlış seçim yapan kadınlar hep bunu yapar.
Üstelik madem "metresler" aldatılır bu olaydaki evli kadın da mı bir vakit metresti?
Alakası yok hayatta herkes saçma hatta gerizekalıca tercihler yapabilir. Evli bir erkekle birlikte olmak ya da karaktersiz bir adamla evlenmek gibi.
Bir diğer sorun da hayatta hiçbir şey sadece siyah ya da sadece beyaz değildir. Büyün 2. Kadınlar ahlaksız yosmalar olmadığı gibi bütün 1. Kadınlar da mazlum zavallılar değillerdir.
Sabah sabah guldurdun beni.Allah ta seni guldursunBir gece eve sarhoş gelmiştir
O gece para düşkünü adi karısı bunu kullanıp adamla beraber olmuştur
Var olan çocuklarda o gecenin ürünüdür
Sabah sabah guldurdun beni.Allah ta seni guldursun
Bir diğer sorun da hayatta hiçbir şey sadece siyah ya da sadece beyaz değildir. Büyün 2. Kadınlar ahlaksız yosmalar olmadığı gibi bütün 1. Kadınlar da mazlum zavallılar değillerdir.
özünde her hikaye kendi içinde değerlendirilmeli.. Çok haklısın. kadınları 1.2. Diye statülendirmek bile erkeğe göre verilmiş bir karar düşünsene.. Erkeğin birincisi ikincisisin diye konumlandırılıyorsun. Sen hiç 2. Erkek diye bir tabir duydun mu? Halbuki kadınlar hiç aldatmıyor mu?
Ben evli biri olarak şunu anlayabilirim. Eşim bir gün çıkar başkasına aşık olabilir.Sonuçta kalbinde ben yoksam istersen kendimi yırtayım var mı çözümü? Ancak beklentim kandırılmamak, ikiyüzlü davranmaması .. Gelip söyleyecek.Yok mu bu örnekler ? Var.
Ama onlardan çok ahlaksızlığından aldatan erkek var. Aldatma onun karakteri ile ilgili bir durum. Tam olarak senin bahsettiğin şu yanlış tercih meselesi adamlar işte bunlar. Asla iflah olmazlar.. Ancak bu canavarları da erkek egosunu skor güdüsü ile besleyen toplumumuz yaratıyor. Aslında burda suçlanan ikinci olarak nitelendirilen kadınlar değil tam olarak , bazen onlara bu Hakkı hoş gören birinciler de suçlu, onları yetiştiren aileler dahi suçlu olabilir. Paylaşılamayan erkek olacağını biliyor, bu işten zararlı çıkmayacağının farkında ve hamuru sorunlu.. Niye yapmasın?
Burda bahsedilen etme bulma olayını ise tamamen duygusal buluyorum ben. Bir tür inanç sanırım. Herkes kendini Nasıl iyi hissediyorsa öyle inansın.Saygı duyuyorum her türden inanca.. Ama sadece o kadar...
Aynen ben de deli oluyorum.adamin ne halt oldugu belli zaten.tabiki metrese laf soyliycez.adama sucsuz mu dedik...Amin :)
Napayım insanlar metresleri masum çıkarmak için artık napacaklarını şaşırdılar. Suçsuz ve ahlaklı görenler de var. İnsanın siniri zıplıyor sabah sanah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?