ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Ustune gittikce daha cok baglanacaktir, agresif davranmayin, alttan alttan doldurun adama karsi. Seni sevse ne olursa olsun bosanirdi gibi, cevrenizden ornekler verin, x de aşık olmus hemen karisini bosamis vs. tek yol kardesinizi sevilmedigine ikna etmek.
Cunku o yaslarda gercekten, aski dunyadaki her seyin önünde goruyorlar, hayati masallardaki gibi iki kisi birbirini sevmis tum engelleri asmis ve sonsuza kadar mutlu yasamis tadinda algiliyorlar. Eger bu askin tek tarafli oldugunu gosterebilirseniz birden masal bozuluyor, gercek dunyaya dönüp ne yapiyorum ben diyebiliyorlar.
Aileye ya da adamin esine soylemek, isler iyice icinden cikilmaz hale gelirse en son care olmali...

Adamın evli oldugunu bile bile yapması çok yanlış nedense aldatan erkeklerin hepsi eşiyle boşanmak istiyordur karısı karaktersizdir parası için adamdan bosanmak istemez falan filan adamın ağzından çıkan sözle kardeşinizin hareket etmesi yanlış etme bulma dünyası arkadaşımın kız kardeşi evli bir adamla görüşuyordu beraber kaçmaya bile kalktılar aile müdahale etti sonra ne oldu adamın karsindan ah aldı sonra başkasıyla evlendi yedi yıl kocasından dayak yedi işkence gördü ve iki yıl önce boşandı bir oglu var o da kocasında kaldı hep bunu derim alma mazlum ahıni çıkar aheste aheste kendisi de derdi kadinin ahini aldım diye o yüzden kardesinizle konuşun bugün karısını aldatan yarın kardesinizi aldatır

Olay nasılda ilginç bir hale dönüşmüş?

Aldatan adamı suçlu bulanlar, kızkardeşi safii haksız bulanlar ve ortalıkta tartışanlar.

Öncelikle kızkardeşiniz beyefendinin (!) evli olduğunu öğrendiği andan itibaren onunla ilişkisini kesmiyorsa vizdanım önünde haksızdır.
Neden? Çünkü evlilik ister boşanma aşamasında olsun, ister 10.yılında, isterseniz adamla kadın evini ayırmış olsun; aldatan şahısa isim bulamam; bunu bilerek onunla devam eden kadında benim için yanlış yoldadır.

Ama burada bir parantez açıyorum; kızkardeşinizin haberi olmasaydı durum ve düşünceler farklı olurdu.

Benim bu konularda fikrim; bu olayların sebebi (evli adama aşık olmak durumu) birine ait olanın değerlenmesi ya da göremediği, görmediği ilgiyi evli, bekar demeden ona bu ilgiyi ilk gösteren kişiye bağlanması.

Yapılması gereken adamın(!) "mutlu" evlilik hayatı kızkardeşinize aks ettirilmeli.

Çünkü eminim evlilikleri en azından kadın için boşanma aşamasında görülmüyor ki dava açılmamış.

Burada bir çok kadın ne kadar tereddütte yaşasa, sonunda boşanamasa da aldatıldığında ilk düşündüğü şey ayrılmak oluyor.

Allah yardımcınız olsun.

Kardeşin küçük değil ve kendi bile isteye gidiyor çocuk olsa düşünemez diyecem de değil planlarını yapmıştır sonlarının olmaması vs vs metreslik yapmak istiyorsa yapar sizi dinlemez...

Nasil da masum gosterilmis kizkardes.21 yasindaymis ufalsinda cebime girsin. Benim gozumde adam kadar kizkardeste suclu.ve hicte kucuk degil kusura bakmayin.kim olursa olsun tepkim ayni olur.bir de utanmadan karisinin parasi icin ayrilmadigini soyluyosunuz.eger bu cumle olmasaydi kardesini dogru yola sevketmeye calisan bi abla olarak nitelendirebilirdim ama kusura bakmayin siz de hic masum degilsiniz bana gore.

Bundan bunu mu çıkardınız ?

Alaka kuramadım da..

Kastettiğim kadınlar burda birbirini yemeye devam etsin , diğer yandan bu mesele ayyuka çıkarsa eş üzülsün, kahrolsun, konu sahibi abla kendini kardeşi için mahvetmeye devam etsin, okulu donduracak kadar beyin tutulması yaşayan kız cezasını çeksin, hayatı kararsın. Eeee sonra?

Herşeyin odak noktası , kabahatın asıl sahibi beyfendiye hiç bişi olmadan hayatına kaldığı yerden devam etsin. Karısı olmasa, bu kız olmasa dışarda kadın çok. Nasıl olsa bu Adamın canını acıtacak bir durum da yok.

Burdaki meselenin kadın dayanışması ile alakası yok. Zira kabahati büyük olanın ortalıkta rahat rahat fink atması asıl mesele..

Adama yapabilecek ne varsa yapılsın
Karısı boşasın adamo
Nafakasını tazminatını alsın
Hatta bana kalsa bu küçük minik aşık kızkardeşle de uğraşsın

Başka napmalı? Adamı hadım mı etsin? Yoksa namus cinayeti mi işlesin? Adama en büyük ceza boşamak olur. Maalesef dışarıda böyle bir şerefsize kanacak çok kadın var. Ama boşanak/nafaka/tazminat dışında başka napılanilir sizce?

Ya da başka nir şey nasılsa yapılamaz diye metreslerde mi rahat bırakılmalı?

Adama zaten bir şey yapamıyoruz, en iyisi metresi de ellemeyelim diyemiyorum ben. Ya da adama zarara veremiyoruz en iyisi karısına da söylemeyelim diyemem.

Şimdi kardeşiniz küçük değil ama cahil
Fakat abla tarafından uyarılıp halen bunu devam ettiriyorsa cahillikte kalkar!
Artık kendini bile bile ateşe atar şuan baştan sona kardeşin haksız üstelik bir ailenin yıkımına neden oluyor
BUNU yapması iğrençlik ama innşallah pişman olur ve vazgeçer bu inadından
Sanırım maddi kısımdan kardeşinizi tatmin ediyor oda bu hevese kapılıp koca adamı dünyanın en iyi huylu ve en yakışıklı adamı olarak görüyor.Fakat ne yapıp ne edip sonu hüsranla bitiyor
Yuva yıkanın yuvası olmayacağını bilmiyor veya biliyor arsızlık yapıyor
Şİmdi o kadına yarında sıra ona ! allah şaşırtmasın ne diyeyim.....

Peki kız neyin cezasını çekecek.
Bu onun tercihi değil mi. Yani evli bir erkekle birlikte olan kendisi.
Okulunu donduran kendisi.
Eve hapsedilip baskılanmayı kabul eden kendisi.
Hayatını karartacak olan yine kendisi.
Magduriyet nerede?

Ben cidden anlamıyorum Catharsis
Tamam evli kadına empati yapalım tabii ki düşünüyorum 40lı yaşlarının ortasında hayatını kocasına ve çocuklarına adamış bir kadın olduğumu ve iğrenç kocamın beni yarı yaşımda bir kızla aldattığını
Onurun gururum kalbim kırıldı
Bunları ille yazmamıza gerek var mı ama?
Örnekler falan etme bulma dünyası minvalinde ama bunlar boş laf. Temelde erkekler konusunda yanlış seçim yapan kadınlar hep bunu yapar.
Üstelik madem "metresler" aldatılır bu olaydaki evli kadın da mı bir vakit metresti?
Alakası yok hayatta herkes saçma hatta gerizekalıca tercihler yapabilir. Evli bir erkekle birlikte olmak ya da karaktersiz bir adamla evlenmek gibi.
Bir diğer sorun da hayatta hiçbir şey sadece siyah ya da sadece beyaz değildir. Büyün 2. Kadınlar ahlaksız yosmalar olmadığı gibi bütün 1. Kadınlar da mazlum zavallılar değillerdir.

Bütün ikinci kadınlar ahlaksız yosmalardır benim gözümde
Yani neden ikinci kadın?
Aşk ?
Para ?
Aile baskısı ?
Gerizekalı olmak?
Adamın boşanma davasının tanışmadan açılmış olması?

Hangi gerekçe nüfus cüzdanında "bekar" yazmayan biriyle beraber olan kadını namuslu yapıyor gözünüzde, merak ettim. Bana lütfen şu şu şu senep yüzünden evli adamla beraber olan kadın ahlaklıdır der misiniz aydınlanmak için soruyorum. Bu arada dalga falan değil ciddi anlamda soruyorum.

Not: adam zaten şerefsiz her türlü. Adamı savunmuyorum

Konu garip bir noktaya doğru gidiyor.
Neredeyse evlenmeden önce aldatmayan erkek bulsaydın, hata sende denilecek.

İnsanlar seviyor, güveniyor ve evleniyor.
Kimi ilk yılında, kimi 5. yılında, kimi 30. yılında aldatılabiliyor.
Kimi de hiç aldatılmıyor.
Başımıza gelebilecekleri ön görebilsek bence de süper olurdu.

Sizler sanırım sadece bu konudaki kız kardeşi suçluyoruz zannediyorsunuz.
Biz diyoruz ki adamın suçluluğunu tartışmaya gerek yok, o zaten başrol.
Ama kız kardeş de eğer karsısındaki adamın evli oldugunu bildiği halde bu ilişkiye evet dediyse
o da en az erkek kadar hatalı.
Bu ahlaksızlığın ortagı.

Amin :)
Napayım insanlar metresleri masum çıkarmak için artık napacaklarını şaşırdılar. Suçsuz ve ahlaklı görenler de var. İnsanın siniri zıplıyor sabah sanah :)
Aynen ben de deli oluyorum.adamin ne halt oldugu belli zaten.tabiki metrese laf soyliycez.adama sucsuz mu dedik...

Bu konu konu kapanir benden soylemesi...

Konuda ki kız kardeş konu açıyor,

21 yaşında bekar bir kadınım.
Evli bir erkekle birlikteyim.
Onun için okulumu dondurdum, Ailemi üzdüm,
hepsini karşıma aldım.
Sevgilimin eşiyle arası iyi değil. Ayrılmak istiyor ama eşi maddi olarak ayrılmaya yanaşmıyor.

Birbirimizi seviyoruz.
Ama sevgilim de bu sebeple boşanmıyor.
Ne yapmalıyız.

Yorumun :
Yani şimdi adamın karısı çok hatalı.
Aldatabilecek potansiyelde bir adamla evlenmiş.
Sonuçta senin bu evlilikte herhangi bir yükümlülüğün yok.
Eşe sadakat sözü veren sevgilin. Ama sözünü tutmamış ve seninle aldatmış.
İstersen eşi arayıp durumdan bahset.
Sana teşekkür etsin.

Sonra ayrılsın, siz evlenin. Çünkü seni üzmeye hakları yok.

Error, error,error,error,error .................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…