ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

yaşı 21 sanırım ve küçük değil.. 2. kadın olmayı kendıne yakıştıryorsa devam etsın
insan da azcık da olsa gurur olmalı.
ailene söylemen bır seyı degıstırmez, aksine ailen üzülür ve ortalık karısır.
herkes kendı tercıhlerınden sorumludur.. zamanla '' ne aptalmışım'' dıyecek ama iş işten geçmiş olacak.

ben adamın eşine üzüldüm.. yazık kadına aynı yatagı paylaştıgı adam, adam cıkmadı..
insanları hiç anlamamısımdır, sanırım bazılarına göre aldatmak terk etmekten daha kolay!

Kesin olur. Adam eve hapsetti onu. Resmen konum atıyo kardeşm burdayım şurdayım diye. Burnunu çıkartamıyo ki çok sosyal bir kızdı. Üniversiteli hala da öyle ama okulunu bile dondurdu

Canim bu kadarı sözle olacak bisey degil. Adam kardesini hırpalamis olabilir. Korkuyor gibi geldi bana. Bu kadari sahiplenilmenin hoşa gitmesyle alakali degil bana kalirsa. Durumunuz iyi degilse cok pahali hediyeler de aynı etkiyi yaratabilir tabi.

Erkekler yumuşak geçiş yapmayı sever. Hizmetini yapan biri lazım. Kardeşiniz olmasa belki boşanmayı düşünmez bile. Ayrıca ne demek eşi maddi açıdan ona bağlandı. Siz bu tarafını görüyorsunuz. İki insan evli olunca her yönden birbirlerine bağlı oluyorlar. Belki ilk evlendiklerinde hiç paraları yoktu birlikte başardılar. Şimdi kardeşiniz yapılı yuvaya yerleşecek. Biz burda çok okuyoruz Ada'm üç yıldır karısını aldatıyor, ama bakıyorsunuz eşi de hamile. Karı koca arasındakileri kimse bilemez. Ancak kardeşiniz Ada'mın anlattıklarına inanmak istiyordur. Siz yabancı bir kadın için kocasının parasına bağlı derseniz, başkaları da kardeşiniz için aynı şeyi söyleyebilir. Uzak dursun evli Ada'mdan. İstediği kadar bahane üretsin, etik açıdan çok yanlış yapıyor.

aynen bu ztn. birbirlerini kulaniyorlar okadar

Şunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama kardeşini ikna etmek için önce destekler gibi rol yap ve adamla tanışmak istedigini söyle. Madem ciddisiniz arkanızdayım tarzı gidersen sana daha çok bağlanır kardeşin. Ondan sonra da alttan alttan kardeşini tatlı dille adama karşı doldur ki sogusun. Allah yardımcın olsun sırf senin için fikrimi söyledim yoksa kusura bakma kardeşine yağmurlu günde 1 damla su vermem.

Üniversitedeyken en yakın arkadasım evli bir erkekle görüşüyordu. Adam çok zengindi( arkadaşım 1 kuruşunu bile yemedi o ayrı) aşıktı adama. Adam bütün Parasını karısına verip, arkadaşımla evlenseydi kabul ederdi yani. Ayrıca adamın güya karısıyla arası bozuktu. Adam evinde bile kalmıyormuş.o kadar dil döktüm hakaret ettim vazgeçmedi. Benden gizli konuşmaya devam etti. Sonra adamın karısıyla ilgili Facebook'tan araştırma yaptık. Bi de ne Görelim kadın hamile. Karnı burnunda. Yılbaşı tatilinde Uludağ'a gitmişler, kutlamalar falan. Kadın Kocasının kucağında oturmuş. Şükür arkadasım o gün vazgeçti. Ve hala çok pişman, nasıl öyle birşey yaptın inanamıyorum diyor. Çünkü kendisi de aldatıldı, geçen Eylül'de de boşandı.
Allah yardım etsin, çok zor bir durum. Umarım en kısa zamanda vazgeçer.

Kardeşinize laf ettirmemenizi anlarım, ama bir kadının kocasına maddi olarak bağlanmış olmasını dile getirmenizi anlayamadim.
Hele ki kardeşiniz de bu adamın maddi imkanlarından faydalanıyorken.
21 yaş için küçük değil diyenler olmuş, 28 yasindayim, 21 yaş küçük arkadaşlar. Kandirilmaya, heveslere, yanlislara gayet musait. Benim için 17 den farksız. Hele ki karşısındaki en az 30yaşında ve evli bir adamsa.
Doğruluğunu bilemem, Allah kimseyi böyle bir şeyle sinamasin ama ben verilen tavsiyeleri yapamazdim. Bu durumda yanında olamazdım. Böyle bir şeye canımlı cicimli yaklaşmak büyük sabir ister.
Ben konuşmazdım, kardeşimi yok sayardım.

Ayrica ne demek okulunu dondurmak? O yasa kadar ailenin verdiği emek çöp mu yani elin evli adamı yüzünden?
Konuşacak ve iyi yaklaşmaya calisacaksaniz en azından okula dönsün. Zaten okul ona yasitlarinin nasıl yaşadığını hatırlatır, insanlardan utanır böyle bir durumda olduğu için. Kendisi vazgeçer kendi düştüğü durumdan. Adam da bunu akıl etmiş ve okula gitme demis zaten.

Benim de cok yakin bir arkadasim ayni hataya dustu, ne dediysem, ne yaptiysam vazgeciremedim. Küstüm falan ama hiç dinlemedi. Zamanla kendisi anladı çünkü adam boşanmadı tabiki. Velhasıl maalesef örneği çok. Boşansa ne olacak, bir karısını aldatan öbür karısını da aldatır. Aldatmak kadınla ilgili değil adamın kişiliğiyle ilgili bir şey. Adamın kişiliği bozukmuş, bunu da kardeşinize söyleyin, o da ileride mutsuz olur, böyle kişiliksiz biriyle olacağına düzgün karakterli birini bulsun.

Kardeşiniz 18'den büyükse pek yapıcak bişey yok. Aileye filan söylemezdim yerinizde olsam.Yanlışta olsa ikiside yetişkin insanlar. Yaptıkları hatalardan şahsi olarak sorumlular zaten önünde durmakta kolay değil çocuk değilki bu. Böyle seyleri yapmamanın ve yaşamamanın tek kolay yolu Allah korkusudur.Bu kardeşinizde belliki eksik ne yazıkki. Bu yüzden size mantıklı görünen her açıklama ona öyle gelmicektir. Kendimi düşünüyorum, hiç bişeyden korktuğum için değil, sadece Allah korkusundan yapmazdım. Yaşattığını yaşarsın kavramı sebebiyle yani. Bir gün aldatılmak istemiyorsam, kimsenin hayatındaki insanı aldattığı kişi olmam. Kendime olan saygımdan dolayıda ikinci tercih asla olmam. Evet, evli bir adamı sevebilirim belki.Ama oda beni seviyorsa karısından boşanıp öyle gelmesini söylerim.Boşanamıyorsa da arkamı dönerim buda olayın gurur kısmı. Bu söylediklerimi bu sebep sonuç ilişkileriyle kardeşinize aynen iletin. Ama bu söylediklerinizin ona yardımcı olmicağını sizde görüceksiniz.Doğru söylüyosun ayrılıcam o zaman demicektir.Çünkü ne yazıkki bu tamamen kişinin kalbindeki Vicdan olgusuyla alakalı. Bu yüzden sadece kendinizce doğru olmamasının sebeplerini ve olması gerekenleri paylaşarak kenara çekilin.Ona bırakın. Eğer üzülürsede bu üzülmeyi hak ettiği içindir.Adam karısından boşanmayıp kardeşinizi sevgilisi olarak yanında taşımaya devam edicekse bunuda kardeşiniz böylesini hakettiği içindir. Hak'tan kastım, kendi tercihleri doğrultusunda bu yola girdiyse bu sonuçları kendisinin kendi hayatına layık görmesi. Ablasınız,üzülüyorsunuz anlıyorum. Ama ne yazıkki yetişkin bir birey için yapıcak çokta fazla bisey yok.

Sözden anlamıyorsa kötek onu denerdim kararında olacak dozda

Para çekiyor tabikiiii

valla çok üzücü bir durum, sadece konuşup uyarabilirsin, sonuçta olacaklara mani olamaıyor insan, ancak adamın karısının haberdar olmasını sağlayın falan yazmış birilleri, bence rezillik çıkabilecek her davranıştan kaçının, çünkü ne kadar içine bulaşılırsa o kadar kötüleşir bu vahim durummm

O evli kadının yerinenkendinizi koyun. Kız kardesiniz ş.....z ve ilişkide olduğu adam müsveddesi de ş....z

Ifşa edin ne diyim. Kadına bildirin. Bu kadar onursuz oluyorsa her sey mübah bence.
çok yanlış düşünüyorsunuz.unutmayın herşey insanlar için.buda benim başıma gelmez ben bunu asla yapmam demeyin.sakında kınamayın.allah kınadıgın şeyi bu dünyada sana yaşatmadan yanına almaz.bence bunu yerine olumlu yapıcı akıl verici yorumlar yapın derim necizane ..

Vay efendim eşi maddiyat için bağlanmış!! Nerden biliyosun kadının duygularını?
küçük yelloz kardeşin niye bağlandı onu bi düşün istersen

Yorumların geneli laf salatası... İyi kötü tavsiye/ teselli veren çok az.

Kadınlar gene birbirine düşmüş. Bu erkekler az bile şımarıyor.

Sırf kadın diye, sırf cinsiyeti yüzünden masum olmayan birini melek göstermek fıtratım değil
Bu kk da çok oluyor bu
Kadınsa ama kötüyse sorf kadın diye pohpohlayanlar
Adına da "Kadın dayanışması" deniyor
Benim kitabında adaletin insanlığın namusun sadakatin cinsiyeti yoktur

Çok mutlu oldum boşanmasına
Aynı acıları yaşamasına
Aldatılmasına
Ne yalan söyliyin

Vay efendim eşi maddiyat için bağlanmış!! Nerden biliyosun kadının duygularını?
küçük yelloz kardeşin niye bağlandı onu bi düşün istersen

Kesin saf masum aşktır
Ama karısı öyle mi? Yılan kadın para için boşanmıyor. Bırakmıyor ki aşıklar kavuşsun, sevenler mutlu olsun. Böyle durumlarda asıl karılarını linç etmek lazım nasıl aşıkların arasına girer diye. Dimi konu sahibi?

21 yaş küçük değil mi?
Yapmayın kızlar küçük tabiki.
Bu onun yaptığını meşrulaştırmaz tabiki de.
En katı olduğum konudur evli erkek muhabbeti.
Ama yine tüm suçu 2.kadına atmalar başlamış.
Adam melek zaten kız ayartmıştır kesin.
Siz de kardeşinizin arkasında durduğunuzu karşıdaki karaktersiz erkeği gösterin ki yanlış yapamasın.
Tatlı dille konuşun kardeşinizle.Yoksa hepten kaybedersiniz.Karşı taraf maddi manevi gözünü boyamış zaten.Kardeşinizi bir dinleyin önce.Belki tehdit ediyor.Gözünü korkutuyor.

Konu sahibi kıyamam kardeşine,

Karısı olacak utanmaz kadına dava açsın adam.
Üzerine olan tüm varlığını ailesinin üzerine geçirsin.
Şimdi karısı malların üstüne konmak isteyebilir.
Hatta SSK falan varsa işsiz göstermesi lazım kendini.
Nafaka falan uğraşmasınlar..
Sonuçta kardeşinin de bu parada rızkı var!

(Bunları sadece karısı kocasına maddi açıdan bağlı diyerek komik ötesi oldugun için yazdım)

Yoksa amacının yardım istemek olduğunun farkındayım.

Fakat, inandırıcı değilsin.

Kardeşin istemediği sürece siz hiç birşey yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…