- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
telefonda habıre ilanı aşk edıyoruz bırbırımıze sonra da hayallere dalıyoruz evlenmişizde çocugumuz olmuşta onla ugraşıyomuşuz falanyakında nişanımızda olucak bu aralar aramızda muhabbet nişan muhabbetleri
bıze hiç bellı olmuyor yav sabahın körunde bisiklet sürmeye gidiyoruz sırnaşık şeybuluştugumz zamanlar aaa hadi piknık yapalım dıyoruz bı gırıyoz marketesonrada dogruu yeşillige bazen haberım olmadan benı almaya gelıyor hadı çabuk hazırlan gezmeye gıdıyoz hadi iyisın bak dıyo o kadar hazırlanıyorum sonra bı bakıyorum sinemaya gidiyoruz eve giderkende çok gezdırdın benı ayaklarım agrıdı diye dalga geçiyorumkaydirigubbakcemile3
siz yemek yemekten çekınoyosunuz ben ilk buluştuugmuzda istem dışı gegirmiştim:roflol:
Nasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden
Hmm anladım öyle bi konu geçti hastayım üşüyorum dedim yanında olsam sıkı sıkı sarardım ısınırdın hiçde ayrılmazdım başından iyileşene kadar uyumazdım demişti yani ilerlermedi daha fazla.Bana ters gelir konuşamam heralde gerçi hiç o konu açılmadı ama açılsında istemem uzunn süre :uhm:
zhebani evet mantıklı klima gibi haha
telefonda habıre ilanı aşk edıyoruz bırbırımıze sonra da hayallere dalıyoruz evlenmişizde çocugumuz olmuşta onla ugraşıyomuşuz falanyakında nişanımızda olucak bu aralar aramızda muhabbet nişan muhabbetleri
bıze hiç bellı olmuyor yav sabahın körunde bisiklet sürmeye gidiyoruz sırnaşık şeybuluştugumz zamanlar aaa hadi piknık yapalım dıyoruz bı gırıyoz marketesonrada dogruu yeşillige bazen haberım olmadan benı almaya gelıyor hadı çabuk hazırlan gezmeye gıdıyoz hadi iyisın bak dıyo o kadar hazırlanıyorum sonra bı bakıyorum sinemaya gidiyoruz eve giderkende çok gezdırdın benı ayaklarım agrıdı diye dalga geçiyorumkaydirigubbakcemile3
siz yemek yemekten çekınoyosunuz ben ilk buluştuugmuzda istem dışı gegirmiştim:roflol:
ooo güzelim seninki tam konuyu açıyomuşki
açamamışsempatiksalakcinni
sizin daha yeni heralde ilişkiniz
9 ay demiştim ya canım.Bilmem belki değişir bi süre sonra belki Ama şimdi çekiniyo benden baya tepkilerimden çok korkuyo a.s Yapmaz açmaz konuyu dememek lazım anladığıma göre yerimseniben
saol canıma.s.Ne güzel vakit geçiriyorsunuz alkisalkisalkis
Ayy geğirdin mi ben bidaha bişey yemezdim yanında yine aynı şey olur diye kaydirigubbakcemile3
Ama olsun insanlık hali :sm_confused: :dance:
bende soda içmiştik göökk diye geğrmştim:roflol::roflol::roflol::roflol:
biz 4. seneye yaklaşıyoruz ama benimki hiç öyle konulara girmedi yaa acaba bi sorun mu var bizde:) ne diyolar mesela yani cinsellik konusmalarında sınır ne of ne cahilim yaa:/ ama herkesin bunları yaşamış olması ve bizde böyle biseyin olmaması bunca zamandır beni düşündürdü acaba utanıyo mu ama utangac biri de degildirr
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım içinNasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım içinneyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım içinneyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:
ahhaaha:))) "gelim mi yanına", evet yaa hep bunu söyleyerek başlar muhabbetekaydirigubbakcemile3bu üstünde ne var muhabbeti genel olarak var sanırımdelikafadulden benimkide ne yapıyon uzanıyom geliim mi yanına sen bilirsin ee ne yapıyoz bilmem uyuyalım uykum yok benim var derim uyutmamki üstünde ne var der bende askım uslu derim duramam der güleriz öyle acılır konuohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3Benimki hep yemekten girer muhabbete,aşkım bu aksam fazla kaçırdım galiba derim,oda geleyim askım yanınada o kalorileri birlikte yakalım der
kaydirigubbakcemile3bide ilk başlarda hep kendi konuşurdu bu muhabbetlerde, şimdi benim konuşmamı istiyor, ehh baya da bi zaman oldu artık utangaçlık da gittiboshayallersmile bide 8 aydır görmedim, çok özledim... :asigim:mafoldumben benim de hoşuma gidiyo bu tarz muhabbetler artık, çünkü kendimi ona çok yakın hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?