Çok özel olmazsa :)

aynen bizde yanyana oldukmu hic kavga etmeyiz küs olsakta gözgöze geldikmi barısrıveriyoz :d ama telefonda birbirimizi yiyorz:

ben de öyle düşünürdüm hep. kötü hissederdim.
çoğunlluk aynıymış demekki.:kedi:

canım biz bide bu yüzden ayrıldık. ben tecrübesizdim bide ablam kuzenim falan hep sakın şöyle yapma böyle yapma dokundurtma sakın bilmem ne diye konuştular. böle konuları açtı ilk önce tel.de ben de bunları konuşmayalım dedim.. o da ben bunları senle konuşmazsam kimle konuşucam dedi..tamam dedim konuşalım.. görüşünce de benim yabaniliğimden ayy elleme sarılma demelerimden bunaldı. hep denir ya erkekler ilk olmak isterler falan benimkinin hiç hoşuna gitmedi böyle acemice davranışlarım.. ayrıldık ama sonra barıştık..daha sonra da cinsellik ilk konu oluyordu valla.. ne yalan söyliyim..

canım erkekelr malesefki soğukluğu sevmezler hani elleme, yapma,dokunma falan...bizim gibi düşünmüyor onlar bu sebepele mi ayrıldınız kız yoksa
ama neyseki barışmışsınız cinsellik konuları da devam etmiş hehehe hadi kolay gelsin bacımsempatiksalakcinni

evet tam olarak bu yüzden ayrıldık sonra barıştık ama ben özür dilemek zorunda kaldım.. ya birazcık anlayışlı olmasını beklerdim aksine oda baya istekli çıktı.. bide bana sen çok şanslısın her erkek benim gibi değildir derdi cinsellik konusunda sempatiksalakcinni

akannehir şimdi tamamen ayrıyız. . akannehir

süpersiniz yaa :roflol::roflol::roflol:
biz her şeyden konuşurdk
dedikodu bile yapardk
ama ilk zamanlar çok çekiniyodum
öküz gibi yemek yiyodum yanında:roflol::roflol:
şimdi ayrıyız,sevgilimi terkettim
ama ben şeffaflıktan yanaym aklinialirimsmile
konuşurum her şeyisempatiksalakcinni

aaa ayrıldınız mı

kız hem çekiniyon hem nasıl öküz gibi yemek yiyonsempatiksalakcinni

Biz hemen hemen her konuyu konuşuruz, tartışırız aramızda. Telefonda konuşmayı çok fazla sevmem, eğer bir konu varsa uzun sürer telefon konuşmamız ama olağan bir zamansa çok kısa konuşuruz. Buluştuğumuzda, birlikteyken her şeyden muhabbet ederiz, özellikle siyaset çok tartışırız. Ülkenin durumunu falan uzun uzun tartıştığımız olur. :)

siyaset gündem..
ailelerden...
arkadaşlardan..çevremizden..
okuldan.. sınavlardan... kitaplardan..
planlardan.. hayallerden.. gelecekten..
sorunlarımızdan..
kozmatik takıntım var kozmatiklerin zararlarından uzun uzun konuşuyo...
sonra uzak memleketlerde olduğumuzdan buluşunca ne yapacağımızdan..
hasretimizden sevgimizden..bazen kızgınlıklarımızdan..
kıskançlıkların zararlarından..
+18 bazen ama sevdiceğim konuşmaktan hoşlanmadığımı bildiğinden pek açmıyo konuyu..
sonra...ayy yeter yaf çok konuşuyoruz laelaelaelaelae

Nasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden

niye değiştircen ki. . cinsel yönden hiç onu düşünmüyor musun sen ? o da seni düşünüyor. bi sakıncası yok konuşmanın hatta birbirine daha yakın olduğunu hissediyor insan. .herşeyi konuşabilmek lazım.. eğer kış aylarındaysa üşüdüm falan dersin o da benseni ısıtırım der konuya girer ama yazın bilmiyorum. .:hulya:

kız hem çekiniyon hem nasıl öküz gibi yemek yiyonsempatiksalakcinni

yanii ilk zamanlar çekiniyodm
sonra bi açıldm piir açıldm
delikafadulden

yazında seni serinletirim der heralde aklinialirimsmile:kedi:

Hmm anladım öyle bi konu geçti hastayım üşüyorum dedim yanında olsam sıkı sıkı sarardım ısınırdın hiçde ayrılmazdım başından iyileşene kadar uyumazdım demişti yani ilerlermedi daha fazla.Bana ters gelir konuşamam heralde gerçi hiç o konu açılmadı ama açılsında istemem uzunn süre :uhm:

zhebani evet mantıklı klima gibi haha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…