valla buluşunca istediği şeyleri yapmicaz, evlenmeden olmaz diyorum ona hep, bi keresinde yine böle dedim "ben artık dayanamıyorum, istemeye gelcem seni" demiştikaydirigubbakcemile3 hatta bişeyler yapalım da nolursa olsun moduna geldi, bişey olsun da her şeye razı yani:)) ama ne bilim ben de çok istiyorum ama benim içim rahat etmez, sonra pişman olacağım bişeyi yapmak istemiyorum...Bizde 2 3 haftada buluşuyoruz, buluşmadan bir hafta önce başlıyo,aşkım buluşunca ne yapcaz demeye :kedi: buluştuktan sonrada birde degerlendirmesini yapıyoruz sositososito
bir kere buluşmaya gitmeden önce ne kadar özledin görcem demiştim de o gün duman oldum duman bi daha tövbe ettim demiyorum kaydirigubbakcemile2
valla buluşunca istediği şeyleri yapmicaz, evlenmeden olmaz diyorum ona hep, bi keresinde yine böle dedim "ben artık dayanamıyorum, istemeye gelcem seni" demiştikaydirigubbakcemile3 hatta bişeyler yapalım da nolursa olsun moduna geldi, bişey olsun da her şeye razı yani:)) ama ne bilim ben de çok istiyorum ama benim içim rahat etmez, sonra pişman olacağım bişeyi yapmak istemiyorum...
ya bi de şöle bi durum var, kendisinin benden önce çok hareketli bi cinsel hayatı olmuş, biz de 1.5 yıldır beraberiz ama sürekli hasret çekmek zorunda kaldık, tanıştığımızda istanbul'a gezmeye gelmişti, sonra memleketine geri döndü, çıkma teklifini falan hep net üstünden yaptı, ara ara beni görmeye geldi, hep içimde bi umut vardı burda bi iş bulur diye ama memleketinde işe girdi, hayallerim yıkıldı, sonra o üniversite için yanına gelmemi istedi, iyi bi puan yapıp istanbulu kazanınca yanına gidemedim, hep imkansızlıklar önümüzü kesti diyebilirim... sonra vakit sıkıntısından dolayı yanıma gelemedi, tam onu hallettik derken patronuyla sorunlar yaşadı işten ayrıldı, bu sefer para sıkıntısı oldu, şimdi tekrar işe girdi para sıkıntısını çözdük yine ama bu seferde yine vakit sıkıntısı çıktı karşımıza...
Bizde de hersey dozunda avucumun içine öper çok hoşuma gider mesela :kedi:
ya bi de şöle bi durum var, kendisinin benden önce çok hareketli bi cinsel hayatı olmuş, biz de 1.5 yıldır beraberiz ama sürekli hasret çekmek zorunda kaldık, tanıştığımızda istanbul'a gezmeye gelmişti, sonra memleketine geri döndü, çıkma teklifini falan hep net üstünden yaptı, ara ara beni görmeye geldi, hep içimde bi umut vardı burda bi iş bulur diye ama memleketinde işe girdi, hayallerim yıkıldı, sonra o üniversite için yanına gelmemi istedi, iyi bi puan yapıp istanbulu kazanınca yanına gidemedim, hep imkansızlıklar önümüzü kesti diyebilirim... sonra vakit sıkıntısından dolayı yanıma gelemedi, tam onu hallettik derken patronuyla sorunlar yaşadı işten ayrıldı, bu sefer para sıkıntısı oldu, şimdi tekrar işe girdi para sıkıntısını çözdük yine ama bu seferde yine vakit sıkıntısı çıktı karşımıza...
Bizimde 6 yıl olacak ama nasıl ben 2 yıl üniversiteye gittim geldim, o askere gitti 1,5 yıl tam kavustuk derken ayrıldık 2 yıl ayrı durduk en nihayetinde barıştık yine bir yıl olacak engelleri takma kafana tekbirde yazılan,takdirde bozulmaz eger kaderinde varsa bir şekilde olura.s
Ne mi diyorlar suan yanında olsam elinden tutsam sana kocaaaman sarılsam vs vs :)fazla mı masumuz ne :roflol:
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım içinneyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:
Bizde 2 3 haftada buluşuyoruz, buluşmadan bir hafta önce başlıyo,aşkım buluşunca ne yapcaz demeye :kedi: buluştuktan sonrada birde degerlendirmesini yapıyoruz sositososito
bir kere buluşmaya gitmeden önce ne kadar özledin görcem demiştim de o gün duman oldum duman bi daha tövbe ettim demiyorum kaydirigubbakcemile2
koptum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İki tarafta akrep burcu olunca sonucu bu oluyo sanırım :kedi: :dance:
Bizde öyleyiz valla ikimizde akrep burcu sengözlerimebaksanab
Ben çok memnunum ikimizde kıskanç ikimizde asırı sahiplenici ikimizde hareketli :dance:
Valla benimde şikayetim yok başka burç bana uymazdı zaten akrebe akrep en iyisi ama çok inatlaşıyoruzzzz sırnaşık şey
bizim tam olarak şöle olmuştu, ilişkimizin 4. ayı mıydı 5. miydi pek hatırlamıyorum ama "üzerinde ne var" demişti, tabi ben dumurkafamçokkarıştı "işte mavi tişörtüm var" gibi bi cevap verdim, "onun altında ne var" dedi; bu arada çok tatlı bi ses tonu vardı, "işte siyah badim var" dedim, "onun altında ne var" dedi, utana sıkıla söledim yine bu arada her sorunun arkasından bi 10 dakka susuyodum utandığım içinneyse her şeyi söledim üstümdeki, bi daha sordu "onun altında ne var", içimden "ohaa, ne diyo bu" falan diye düşünmüştüm baya baya utandım, sonra "mavi tişörtünü çıkartim mi" falan diye devam etmişti, gerisini az çok tahmin edebilirsin sanırım:kedi:
Ne mi diyorlar suan yanında olsam elinden tutsam sana kocaaaman sarılsam vs vs :)fazla mı masumuz ne :roflol:
ayy herkes aynı şeyleri yaşıyormuş ya:kedi: bende utanıyordum kimseye söylemiyordum .. meğerse normalmişiz baya. .sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?