- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
9 ay oldu.Hadi ya açar mı konuyu bilmiyorumkismile
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizi geleceği alilelerimizi evimizi bi de o çocuk gibidr heyecanlı heyecanlı yaptığı işleri anlatır bana . herşeyi konuşuyorz berabr olduk mu hiç kavga etmeyiz hiç hemde 7 ay oldu şükürler olsun çok iyiyiz sadece telefonda tartışırz biraz
:roflol:
açar açarrr hiiç merak etme sen hatta 9ay icinde biriktirdiklerini birdden söyleyiverir senin uslu melek bildigin sevgilin senin abazan olur hahaha:roflol:alkisalkisalkis
ben de öyle düşünürdüm hep. kötü hissederdim.
çoğunlluk aynıymış demekki.:kedi:
canım biz bide bu yüzden ayrıldık. ben tecrübesizdim bide ablam kuzenim falan hep sakın şöyle yapma böyle yapma dokundurtma sakın bilmem ne diye konuştular. böle konuları açtı ilk önce tel.de ben de bunları konuşmayalım dedim.. o da ben bunları senle konuşmazsam kimle konuşucam dedi..tamam dedim konuşalım.. görüşünce de benim yabaniliğimden ayy elleme sarılma demelerimden bunaldı. hep denir ya erkekler ilk olmak isterler falan benimkinin hiç hoşuna gitmedi böyle acemice davranışlarım.. ayrıldık ama sonra barıştık..daha sonra da cinsellik ilk konu oluyordu valla.. ne yalan söyliyim..
canım erkekelr malesefki soğukluğu sevmezler hani elleme, yapma,dokunma falan...bizim gibi düşünmüyor onlar bu sebepele mi ayrıldınız kız yoksa
ama neyseki barışmışsınız cinsellik konuları da devam etmiş hehehe hadi kolay gelsin bacımsempatiksalakcinni
evet tam olarak bu yüzden ayrıldık sonra barıştık ama ben özür dilemek zorunda kaldım.. ya birazcık anlayışlı olmasını beklerdim aksine oda baya istekli çıktı.. bide bana sen çok şanslısın her erkek benim gibi değildir derdi cinsellik konusunda sempatiksalakcinni
akannehir şimdi tamamen ayrıyız. . akannehir
süpersiniz yaa :roflol::roflol::roflol:
biz her şeyden konuşurdk
dedikodu bile yapardk
ama ilk zamanlar çok çekiniyodum
öküz gibi yemek yiyodum yanında:roflol::roflol:
şimdi ayrıyız,sevgilimi terkettim
ama ben şeffaflıktan yanaym aklinialirimsmile
konuşurum her şeyisempatiksalakcinni
aaa ayrıldınız mı
oo bayağa olmuş hiç konuşmadınızmı gerçekten
ama eli kulağındadır şekerim seninki dayanamaz artıkdelikafadulden
Nasıl girerki konuya eğer öylebişey olursa ben değiştireyim daha açılmadan konu delikafadulden
kız hem çekiniyon hem nasıl öküz gibi yemek yiyonsempatiksalakcinni
niye değiştirc
en ki. . cinsel yönden hiç onu düşünmüyor musun sen ? o da seni düşünüyor. bi sakıncası yok konuşmanın hatta birbirine daha yakın olduğunu hissediyor insan. .herşeyi konuşabilmek lazım.. eğer kış aylarındaysa üşüdüm falan dersin o da benseni ısıtırım der konuya girer ama yazın bilmiyorum. .:hulya:
yanii ilk zamanlar çekiniyodm
sonra bi açıldm piir açıldm delikafadulden
yazında seni serinletirim der heralde aklinialirimsmile:kedi:
niye değiştircen ki. . cinsel yönden hiç onu düşünmüyor musun sen ? o da seni düşünüyor. bi sakıncası yok konuşmanın hatta birbirine daha yakın olduğunu hissediyor insan. .herşeyi konuşabilmek lazım.. eğer kış aylarındaysa üşüdüm falan dersin o da benseni ısıtırım der konuya girer ama yazın bilmiyorum. .:hulya: