Çok özeniyorum:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil

Banu diye bir kız vardı.
Ibretlik halleri var videolarda. Bi ara görmüştüm.
Şuan pikniğe gidiyorum, şuan su içiyoruz falan.
Özeniyorsanız onu izleyin efenim

Düşünsene sen şuan ağlıyorum, şuan gülüyorum diye resim atar misin?
O da aynı mantık

İnşallah gerçekten mutludurlar.
Bir yerlerde mutlu kadınlar olduğunu bilmek istiyorum.

Benim hayatım mükemmel değil.
Elimde sağlığım ve mesleğim var çok şükür diyerek yaşıyorum..

Fotoğraflarımıza bakan ne kadaaaann mutlu bir çift diyordur muhtemelen..

Boşver sen instagrama ayırdığın vakti hayatını mükemmelleştirmeye ayır.
Yiyemediğini ye o sıra mesela, kendini mutlu et :)
Daha mantıklı..

Size şöyle söyleyim gerçekten mutlu insan sosyal medyada paylaşım derdine düşmez, bir şeyleri ispat çabasına girmez. Çünkü mesela ben mutluysam sosyal medya en son aklıma gelir. Depresyondayken elimde telefon olur genelde. Açıkcası kocamın pembiş karısı olacağıma işimde gücümde olmayı tercih ederim. İnanılmaz yapmacıklar.

Elbette güzel zamanları çekip koyuyorlardır. Dağınık oldukları hasta oldukları zamanı koymazlar ki.

Sunum sunum diye suyunu çıkardıkları şey o kadar saçma geliyor ki bana. Kahvemi yaparım yanına çikolatam lokumum suyum tepsiye koyarım, kocamla karşılıklı içeriz. Kahveyi yapıp yanına saksı vazo çiçek vs bilimum nesne ile fotoğraf çekip paylaşmak da nesi :)

Hele temizlik yaparken viledalı fotoğraf koyanlar :) temizlik ya altı astarı.

İnsanlar herşeyi çoook büyütüyor.

Soframızda tertip düzen olsun, lezzetli yemeğim olsun muhabbetimiz olsun en güzel sunum.

Sakın özenmeyin. Çoğumuzun evi aynı :)

Başınız sağolsun. Ben instagram ı hiç sevemedim çok sahte geliyor bana. Siz milletin boş zamanına, rahatlığına ozeniyorsunuz birileri de sizin evliliğinize çocuklarınıza özeniyor. Resimlerdeki çoğu hayat yalan bence. Gerçekten hava basan 1-2 şahıs var, geri kalan hepimiz o şahıslar gibi olmaya çalışan, onlara benzemeye özenen kimseleriz işte. Kimse sosyal medyadaki gibi mutlu değil Bence elinizdekilere şükredin. Başklarına aldırmayın. Sadece foto çektikleri yerleri temizlemediklerini nerden bilebiliriz? Kayiplariniza çok üzüldüm. Herkesin acısı, imtihanı farklı. İnanın.

Ben de hamilelikten dolayı bebekle ilgili sayfalara baktım ve hep keşfette pembik gelinlerin hamişlik pozlarını görüyorum. Çok saçma geliyorlar bana. Pembik ev dizenler pembik bebek odaları yapıyor. Erkek bebekse de ona göre işte.
Hayat amacım uyanır uyanmaz o gün millete ne sergileyeceğim olmasın. Elalem için yaşamayım.

Bende de iki çocuk var aksine hep iki çocukla evin ne kadar dağınık karmasık olduğunu söylüyorum hiç bir zmn saklamıyorum fotoğraf çekmeden önce kulis yapmıyorum
Benim gbilerde oldukça geniş bir kitle siz aksi yönde toplulukların seyircisi olmuşsunuz

takip etmeyin.
geçende konusu oldu burada. bende insg kullanıyorum ama hiç görmüyorum bu dediklerinizi.
hayatları toz alıp temizlik yapıp sofra kurmaktan ibaret insanları ne sebeple takip ediyorsunuz ki?
Canım takip etmiyorum bunlar hep keşfette çıkıyor

Ben burdaki konuları da okuyunca nispeten mutlu ve huzurlu bi hayatımın olduğunu farkediyorum çoğu zaman,ama hiçbir sosyal medya hesabımda öyle muhteşem fotoğraflarım yok,eşim de paylaşmaz hiç,kendimden yola çıkarak diyorum ki onlar reklam hesabı olabilir nispet hesabı olabilir ama mutlu insan hesabı olabilir mi cidden sanmıyorum,o da bambaşka bi bağımlılık,evlerden ırak olsun

Instagrama bakıp iç gecırecegıne sende kendı ev İşini yap mutlu ol. Gereksız geliyor bana başkalarının hayatlarını izlemek özenmek. O yüzden kullanmıyorum sosyal medya. Boşuna vakit kaybı o ne gıymiş o nereye gitmiş banane. Göstermelık hayatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…