Başınız sağolsun. Ben instagram ı hiç sevemedim çok sahte geliyor bana. Siz milletin boş zamanına, rahatlığına ozeniyorsunuz birileri de sizin evliliğinize çocuklarınıza özeniyor. Resimlerdeki çoğu hayat yalan bence. Gerçekten hava basan 1-2 şahıs var, geri kalan hepimiz o şahıslar gibi olmaya çalışan, onlara benzemeye özenen kimseleriz işte. Kimse sosyal medyadaki gibi mutlu değilKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Canım takip etmiyorum bunlar hep keşfette çıkıyortakip etmeyin.
geçende konusu oldu burada. bende insg kullanıyorum ama hiç görmüyorum bu dediklerinizi.
hayatları toz alıp temizlik yapıp sofra kurmaktan ibaret insanları ne sebeple takip ediyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?