Çok özeniyorum:(

kim ne tür seylere bakiyorsa etkilesim olarak onlar cikiyor olsa gerek zira ben pembis gelinleri görmedim hic :) ama tahmin etmek zor degil, bu insanlar like manyagi olmus bir gurup gelinkizlar...

Yanlış tanımlayabilirim ama bence onlar okb’nin bir çeşidini yaşıyor, yada sadece etrafa böyle göstererek mutlu oluyorlar.

Dünyanın düzeni bu değil, bana göre en azından.
Bir yerde var bi pürüz ama görmezden gelip hasır altı yapıyorlar.

Bakalım bu furya ne kadar sürecek?!?

Yapıyorum canım evim sürekli temiz düzenli ama dağınık zamanlar da olur bunlar hep mükemmel görünüyor

pembis gelinler kim
bir arkadaş instagraminda birşeylere bakıp
" yaa bir onun mutfağına bak bir benimkine demişti bir ara"
para verseler izlemem
bana ne yani milletin evinin temizliğinden pişirdiği yemekten.
kendi hayatimizdakilerinin kıymetini bilmek yerine neden baskalarina ozenmek?
sosyal medayadan biraz uzak durmak en iyisi galiba bu zamanda

Sosyal medyada. Herkez mutlu herkzın hayatı mukemmel oyuzden sıldım kullanmıyorum

• Eminim ki.bir çoğu gösteriş samimiyetten o derece uzaklaştık artık. Bazısı arkadaş ortamında hikaye atıyor mesela arkadaşlarını gösteriyor hepsinin elinke telefon yani sen orda sohbet muhabbet için toplanmışsin ama ne yapıyorsun gösteriş değilde nedir.
  • Adam evini cekicem diye gerçek hayatını yaşayamıyor 7 24 ınstagramda hayatımı atıyor.
  • Yani ozenilecek imrenilcek birşey yok çok kişi içindeki boşluğu instagramla dolduruyor

Hergun baska ulkede baska mekanda yemekte gicir gicir elbiseler deseniz yine anlarim da her gun yer silmelerine mi ozendiniz?
Bunlar hangi hesaplar inanin bilmiyorum. Zeyzor falan tamam ama sunumlu kahveleri falan hic bilmiyorum. Mopla poz neden verilir ya bir dusunsenize... size normal geliyor mu?

Tanidiklarim var kocasindan yaka silkiyo.. yazmis kocasiyla fotosunun altina; ömrümle kahvaltı... iyikim bla bla bla:) bilmesem ok ama...

Yok rtık yaa ben eşimin baskısına arada fotomuzu paylaşıyorum ama altına ömrüm yazmıyorum :)

O da iyiymiş :)

Sosyal medyaya bakma hiç. İnsanlar genelde kendini olduğundan farkı göstermeye bayılıyor.
Misal komşun geçen foto paylaşmış. Küçük kızıyla kek yaparken çekilmiş bir fotoğraf. Canım kızım kek yapıyoruz emojiler falan. Ama aynı anlarda da bağırış çağırış gürültülerini duyuyorum. Kızına bağırıyor ağıza alınmayacak laflar. Kız ağlıyor bir yanda. En son kovaladı kızı mutfaktan.
Sana böyle böyle bir sürü örnek verebilirim :) hiç yorma kafanı kendini de üzme

Ya bazilari var her gun ne yiyo kahvaltida aksam yemeginde paylasiyi sunum diye :) arada bi ok.. ama uc ogun paylasmak ne? Kahve fotisi gormekten oyggg geldi.. bazi yemek sayfalarini seviyorum lafim onlara degil. Millet sirf oraya koymak icin yemek yapio sanirim. Bi insan niye her gun mutfak tezgahini kopuklerken foto cekinip atar mesela? Neden her gun giyinip suslenip elinde tepsiyle tezgah onunde foto cekinir:) biri bana aciklasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…