Canım takip etmiyorum bunlar hep keşfette çıkıyor
Emin olun onlar sadece görünen yüzü. Bir de görünmeyen yüzü varBunlar her gün kocayla sarmaş dolaş poz veriyorlar hiç mi kocayla kavga etmezler
Yapıyorum canım evim sürekli temiz düzenli ama dağınık zamanlar da olur bunlar hep mükemmel görünüyorInstagrama bakıp iç gecırecegıne sende kendı ev İşini yap mutlu ol. Gereksız geliyor bana başkalarının hayatlarını izlemek özenmek. O yüzden kullanmıyorum sosyal medya. Boşuna vakit kaybı o ne gıymiş o nereye gitmiş banane. Göstermelık hayatlar.
İnsta nı kapatBunlar her gün kocayla sarmaş dolaş poz veriyorlar hiç mi kocayla kavga etmezler
Yapıyorum canım evim sürekli temiz düzenli ama dağınık zamanlar da olur bunlar hep mükemmel görünüyor
Tanidiklarim var kocasindan yaka silkiyo.. yazmis kocasiyla fotosunun altina; ömrümle kahvaltı... iyikim bla bla bla:) bilmesem ok ama...
Tanidiklarim var kocasindan yaka silkiyo.. yazmis kocasiyla fotosunun altina; ömrümle kahvaltı... iyikim bla bla bla:) bilmesem ok ama...
Arkadaşım ictigimiz kahveyi face e koymak için binbir tane filtre uygulamaya uğraşırken, çocuğu koltuktan düşüp aglamaya başladı
Kadın off aglayip başımı agrıtma işim gücüm var deyip çocuğa bakmadi bile
Cogu böyle zaten gostermelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?