Ay yaaa yazik : (Sosyal medyaya bakma hiç. İnsanlar genelde kendini olduğundan farkı göstermeye bayılıyor.
Misal komşun geçen foto paylaşmış. Küçük kızıyla kek yaparken çekilmiş bir fotoğraf. Canım kızım kek yapıyoruz emojiler falan. Ama aynı anlarda da bağırış çağırış gürültülerini duyuyorum. Kızına bağırıyor ağıza alınmayacak laflar. Kız ağlıyor bir yanda. En son kovaladı kızı mutfaktan.
Sana böyle böyle bir sürü örnek verebilirim :) hiç yorma kafanı kendini de üzme
Ben de aynen böyle kaldim canım
Oha ohaArkadaşım ictigimiz kahveyi face e koymak için binbir tane filtre uygulamaya uğraşırken, çocuğu koltuktan düşüp aglamaya başladı
Kadın off aglayip başımı agrıtma işim gücüm var deyip çocuğa bakmadi bile
Cogu böyle zaten gostermelik..
Gerçekten de öyle yani benim evladim cani yanacak aglayacak ben face/instagram foto yukleyecegim...Oha oha
Bu kisiyi yakindan taniyorum.. yazabilir cnm herkes istediginide.. durumlarini biliorum. Benim durumumu bilen birileri varken kocamla foto paylasip oyle yazsam o da garip olur.
Yok rtık yaa ben eşimin baskısına arada fotomuzu paylaşıyorum ama altına ömrüm yazmıyorum :)
O da iyiymiş :)
Ben de aynen böyle kaldim canım
Oysa ki çocuğun cani acısından agliyordu ben aldim kucagima bi de azar isittim alıştırma şunu aglar aglar susar!!!
Faceine baksan çocuğuna aşık anne 'allahi onu mutlu etmek için vermis meleğini,en degerlisiymis..
Evim temız ama dağınık olabılır. 3 çocuğum var sokağa çıkamayınca evi tabikide dağıtacaklar onlar oyun oynarken mutlu olduklarını görünce bende çok mutlu oluyorum. Dağınıklık nedırkı toplanır hemen. O yüzden çocuklara asla kızmam. Toplayın dıye bı cok kez uyarırım o ayrı toplamazlar bana kalır toplamak olsun. Onların yapmacık hayatlarına bakıp ımrenmektense benım kendı Ailemle olan mutluluğumu görüp daha da mutlu olmaya çalışırım.Yapıyorum canım evim sürekli temiz düzenli ama dağınık zamanlar da olur bunlar hep mükemmel görünüyor
Geberecem onlari oyle gorunce, ama gulmekten :)Aynen ya evet. Bizimde var tanıdık. Boşanacaklardı resmen kadın evi terketti, foto atmış kocişli mocişli arımlı balımlı iyikimli birşeyler.
Valla deli oluyorum ne oluyor yabi takipcin begenin cok olunca.Çocuğu sırf sosyal medyada paylaşmak için doğurdu sanırım
Ya herseyimiz gosteris valla herseyimiz ne yazikki cok uzucuGerçekten de öyle yani benim evladim cani yanacak aglayacak ben face/instagram foto yukleyecegim...
Bu kisiyi yakindan taniyorum.. yazabilir cnm herkes istediginide.. durumlarini biliorum. Benim durumumu bilen birileri varken kocamla foto paylasip oyle yazsam o da garip olur.
Kesinlikle yorumunuza katılıyorum para için bütün özel hayatını mahremiyetlerini sergiliyorlar bana doğru gelmiyor. İnsanin en özel yeri yatak odası oralar bile paylaşılıyor. Ne yazık ki bu insanlara para kazandıranda yine bizim insanlarımız.Onlar zaten para İçin yapıyor firmalar ile reklam karsılıgı çalışıyor sizde özendiriniz ile kalıyorsunuz. Ben hiç ilgilenmiyorum mesela her gün temizlik yapıyorsa ya çok pasaklı Yada hiç başka uğraşı Yok, sunum sunum diye deliren de boş insan geliyor bana kitap okurken hiç gördün mü anca temizlik sunum reklam alttan alta yerleştirdikleri fikir kadın temizlik yapar yemek yapar
Kesfette bunun gibi daha az gonderi gor kismina tikla gormezsin.Ben gormuyorum gorsemde ozenmiyorum cunku benim hayatim bana daha guzel sizde kendi elinizdekilere sukredin.Canım takip etmiyorum bunlar hep keşfette çıkıyor
Benim bi tane oglum var ne zman temizlik yapsam o gun kesin bisey doker haliya koltuga inanin silmeye halim kalmadi koltuklar artk lekeli lekeli inanin bende onlardaki enerjiye anlam veremiyorumKızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Keşke sende onu çekseydin çocuk düşmüş bakmamış yaValla deli oluyorum ne oluyor yabi takipcin begenin cok olunca.
Sonra da gerçek zannedip özeniliyoYa herseyimiz gosteris valla herseyimiz ne yazikki cok uzucu
Dogru..ben bozuntuya vermem tabii.. bananeki sonucta.O yüzden işte anlatmayın herkese her şeyi diyorlar.
Ben anlatmadan da yaşayamadığım için.. :S
Neyse belki amacı gösteriş değildir.
Kendini kandırıyordur.
İnsan bazen kendini kandırmak ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?