Çok özeniyorum:(

Ay yaaa yazik : (

hiç özenmeyin bence..
kocişle hafta sonu gezmeleri diye paylaşım yapıp duran bir pembiş itiraf etmişti, her hafta sonu gezmeden kavgayla dönüyoruz diye
çoğu reklam tanıtım para peşinde...

Onlar zaten para İçin yapıyor firmalar ile reklam karsılıgı çalışıyor sizde özendiriniz ile kalıyorsunuz. Ben hiç ilgilenmiyorum mesela her gün temizlik yapıyorsa ya çok pasaklı Yada hiç başka uğraşı Yok, sunum sunum diye deliren de boş insan geliyor bana kitap okurken hiç gördün mü anca temizlik sunum reklam alttan alta yerleştirdikleri fikir kadın temizlik yapar yemek yapar

Yok rtık yaa ben eşimin baskısına arada fotomuzu paylaşıyorum ama altına ömrüm yazmıyorum :)

O da iyiymiş :)
Bu kisiyi yakindan taniyorum.. yazabilir cnm herkes istediginide.. durumlarini biliorum. Benim durumumu bilen birileri varken kocamla foto paylasip oyle yazsam o da garip olur.

Çocuğu sırf sosyal medyada paylaşmak için doğurdu sanırım

Yapıyorum canım evim sürekli temiz düzenli ama dağınık zamanlar da olur bunlar hep mükemmel görünüyor
Evim temız ama dağınık olabılır. 3 çocuğum var sokağa çıkamayınca evi tabikide dağıtacaklar onlar oyun oynarken mutlu olduklarını görünce bende çok mutlu oluyorum. Dağınıklık nedırkı toplanır hemen. O yüzden çocuklara asla kızmam. Toplayın dıye bı cok kez uyarırım o ayrı toplamazlar bana kalır toplamak olsun. Onların yapmacık hayatlarına bakıp ımrenmektense benım kendı Ailemle olan mutluluğumu görüp daha da mutlu olmaya çalışırım.

Bu kisiyi yakindan taniyorum.. yazabilir cnm herkes istediginide.. durumlarini biliorum. Benim durumumu bilen birileri varken kocamla foto paylasip oyle yazsam o da garip olur.

O yüzden işte anlatmayın herkese her şeyi diyorlar.
Ben anlatmadan da yaşayamadığım için.. :S

Neyse belki amacı gösteriş değildir.
Kendini kandırıyordur.
İnsan bazen kendini kandırmak ister

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum para için bütün özel hayatını mahremiyetlerini sergiliyorlar bana doğru gelmiyor. İnsanin en özel yeri yatak odası oralar bile paylaşılıyor. Ne yazık ki bu insanlara para kazandıranda yine bizim insanlarımız.

Benim de babam sürekli zorla resmimi atıyor canım kızımla vesaire
Ha sorsanız buluşmalar iyi mi geçiyor hayır
Bir kere çok kötü çıkmışım kendisi çok iyi çıktı diye atmaya kalkıştı eşi engel oldu gerçekten myhappyending iyi çıkmamış diye
Surat yaptı
Yemek yerken de kamerayı burnuma dayar
Çekme yani bırak yiyelim diyemiyorum da surat yapar diye
Hiçbir şey gözüktüğü gibi değildir

Benim bi tane oglum var ne zman temizlik yapsam o gun kesin bisey doker haliya koltuga inanin silmeye halim kalmadi koltuklar artk lekeli lekeli inanin bende onlardaki enerjiye anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…