Çok özeniyorum:(

Maalesef öyle. Allanıp süslenip daha yaşına bile girmeyen bebekleri ne hallere sokuyorlar. Daha geçen sene ünlü bir insta momun sahte psikolog olduğu ortaya çıkmıştı fakat bilin bakalım ne oldu;bırakın özür dilemeyi kadın eskisinden de çok çocuklarını teşhir etmeye ve milleti aşağılamaya devam etti ben zenginim en güzel aile bende diye ve insanlar bu tipleri kendi elleriyle yüceltiyorlar. Allah akıl fikir versin,gece gündüz çalışıp asgari ücretle evi geçindirmeye çalışan bunca vatandaşımız varken özel hayatını teşhir ederek dünya kadar para kaldıranları görünce hayret ediyorum.

Kusura bakma ama bana bu hayatlari ozenen cahil gibi geliyor.Benim instagram vs yok kapattim kafam cok rahat kimse umrumda degil.Bizim bir akraba vardi esinin yaptigi suprizleri yasadigi super hayati hep fotosunu atardi.Soyle baksan vay be adama bak neler yapiyor karisina fotolarda ne kadar mutlular dersin ama kiz birine icim almiyor bu adami demis mesela.Cok sahte geliyor bana ya herkes forolarda cok guzel kiyafetler on numara esleriyle felan cok mutlular sozde.Ben pek inanmiyorum ama mutlu ya da mutsuzlar banane yani.

Ben de düşünmüyor değilim.Bazen düzenle ilgili yeni şeyler de kattım aslında bazı şeylerden bana fikir oluyor alıyorum ve ben de çalışan biri olarak o kadar düzenli olamıyorum olursam sağlığımı kaybediyorum.Vücut alarm veriyor 2 katı ev temizlemek 2 çocukla o kadar zor ki ben yetişemiyorum.Ama kocasıyla berbat ilişkisi olduğu halde canım tatlı kocişimle kahve keyfi diyenlere asla inanmıyorum.Ben mutlu anımda o anı yaşamaya sıradan bir ansa fotoyla yakalamaya çalışanlardanım.Zira mutlu olduğum an da aklıma telefona bakmak pek gelmiyor

Takip etme
Kendini kimseyle kıyaslamana gerek yok
Kapat sosyal medya hesaplarını
Benim yok mesela
Millet ne yapıyor bilmiyorum :)

O sosyal medyadaki fotolar hayatlarının kırpılmış hali. Elbette onların da sıkıntıları var. Önemli olan o sıkıntıları nasıl algıladıkları yorumladıkları ve baş ettikleri.
Bir de sürekli cok yoğun bir biçimde mutlucuk foto video paylaşımı yapanları doğal ve normal bulmuyorum. Neyin arayışı ve kanıtının çabasındalar diye düşünmeden edemiyorum.
Son olarak hayatini kimsenin hayatı ile kıyaslama. Kafayi yersin zamani gelir...Bolca ve daimi şükret.

Bir arkadaşım çocukların öldürülmesini kahve masasındaki kızının resmi ile üzülerek kınamıştı(!) Çünkü sunum delisi olmak bunu gerektiriyordu.Cok söz geldi aklima söyleyecek ama söylemedim.Boyle bir insana ne söylenebilirdi ki?

Eklentiler

• BeautyPlus_20180211125158_save.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 271

çocukla temizlik yapmaktan çok evi temiz tutmak yoruyo insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…