- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
bunuda en güzel şeyma şubaşı yapıyor vallahi kadın hayatı yaşıyor misss misssss“Canım annemle akşam ziyafeti “ diye fotoğraf paylaşıp ertesi gün “gene gittik Allahın cezası kaynanama” diyen bir arkadaşım var.
O ilişkiler ve pembe hayatlar değil de ben sırtına çantasını takıp dünyayı gezenleri çok kıskanıyorum. O okyanus kenarları, tropikal içecekler, rengarenk halk pazarları, etnik kıyafetler, ilginç yiyecekler, deniz, güneş, kum...
Ya hadi gelinleri geçtim o pembe evlerde o koca koca sert mizaçlı adamlar nasıl yaşıyorlar ya
Adamın yatak odasının en ince ayrıntısına kadar biliyoruz çoğunun pes
Sadece yatak odası mı. Banyo tuvaleti de görüyoruz.
Son zamanlarda düğün gecesi konseptli fotoğraflar görüyorum. Profesyonel fotoğraflar. Çift gelinlik damatlıkla otel odasında yatağın üzerinde oturuyor. Farklı farklı pozlar. Bazen kadının duvağı çıkartılmış erkeğin ceketi papyonu/krevatı çıkartılmış oluyor. Şükür ki giyinikler henüz.Bu foto çekilme işinin ucu nereye varacak bilemiyorum.
Yaaa bazısı mutlu rolü oynuyor benim hayatımda var böyle bı iki tanesi kocası evde sarıp sarmalamaz dışarda başkalarıyla takılır durumuna kocasıyla sarmastigi fotoyu koyar hediye almış der koyarr..Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Ben de evcileri değil gezmecileri takip ediyorum. Gezenleri kıskanıyorum ama iyi de oluyor, fikir ediniyorum. Yalnız kötü tarafı, bazen fotolar o kadar güzel oluyor ki mekanın kendisi sönük kalıyor. Hee burası mıymış oluyorsun :)
Bir de yorumlar çok ilginç oluyor. Mesela birisi Paris'e gitmiş... Daha geçen hafta oradaydım, özlediğim şehir, şu cafe de şunu yemeden dönme gibi yorumlarla "hıh ben de gittim" mesajı veriliyor :)
Özendirdin bak şimdi:)“Canım annemle akşam ziyafeti “ diye fotoğraf paylaşıp ertesi gün “gene gittik Allahın cezası kaynanama” diyen bir arkadaşım var.
O ilişkiler ve pembe hayatlar değil de ben sırtına çantasını takıp dünyayı gezenleri çok kıskanıyorum. O okyanus kenarları, tropikal içecekler, rengarenk halk pazarları, etnik kıyafetler, ilginç yiyecekler, deniz, güneş, kum...
Aynen Banu Ciftci bambaska yasandalyelere biskrem oturtan, mandalinaya pasta şemsiyesi saplayan pembiş simli yastıklı kadınların bunları gösterme çabasına mı özeneceğim yahudr banu çiftci'ye özeniyorum bak, afrikaya gidiyor ordaki kadınların derdine çare olabilmek için ,su kuyusu bile açtırmış.. böyle amaçlara hizmet etmesi lazım bence sosyal medyanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?