Çok özeniyorum:(

Ay şu an benim ev bomba patlamış gibiiiiiiiii :)
Dağınık, tozlu rezil haldeyiz
Cuma haftanın son iş günü, pilim bitik iğne bile kaldıramam
Sen ne bakıyorsun o pembiş gelinlere yaw, yalan hepsi :)))
Bir de ben o türlerin mutsuz insanlar olduğunu düşünüyorum, boş reklam yani, sosyal medya da kullanmıyorum zaten saçma geliyor bana, hiç kullanmadım şimdiye dek

Benim insta yok, facebook acmistim 10 sene once, arkadaslarim ekli diye kapatmiyorum ama hic paylasim yapmam, montessori etkinlikleri kukla yapimi vs takip ediyorum o kadar.
4 duvarin arasi cumle aleme ifsa edilmez, bana ters geliyor.
Ama gezginler takip edilebilir, sonucta hayat deneyimi paylasiyor, patlican oturtma degil.

Gerçekten mutlu ve dolu bir hayatları olsaydı her şeylerini çekip de sosyal medyaya atmaya vakitleri kalmazdı. Eminim hayatları o kadar boş ki tek uğraşları bu. İnsanın sahip olduklarıyla övünmesi ve her şeyini teşhir etmesi kadar bana gereksiz gelen bir şey yok. Yok sunum yok kocişkom... Gereksiz yahu gereksiz

Yedi cocuk mu yok daha neler :)
Sayfasinin adi ne hemen bakmaliyim

Sosyal medyayı hep yapmacık bulmusumdur. Sizin bahsettiğiniz günlük hayat telaşı normal olandır. Instagram'da facebookda pembe resimler verenler hiç samimi gelmiyor bana.

Maddi durumu yerinde olup,evinde hizmetlisi bulunan kişilerin mutsuz hayatlarını bastırma içgüdüsüyle girdikleri savaşın gösterisi ..
Ya da yeni evlenenen gelinciklerin can sıkıntısından görmemiş gibi sürekli evlerinden görseller paylaşması durumu...

Ben de yeni evliyim ama paylaşım yapmak için sunuma dönüştürmek yerine hazırladığım şeyleri eşimle keyifle yemeyi tercih ediyorum. Elime vileda sopası alıp poz vereceğime alırım o vileda sopasını evi gerçekten silerim hhahaha :)))))

Takılmayın böyle şeylere , evde huzur olsun gerisi hikaye .. Onlar bize özensin

Tanidiklarim var kocasindan yaka silkiyo.. yazmis kocasiyla fotosunun altina; ömrümle kahvaltı... iyikim bla bla bla:) bilmesem ok ama...
Bunlardan cok var ben de taniyorum bizzat
Bosanma dusuncesi aklinda dolasirken ruhum , balim , hayatımın anlamiyla yemek vs diye paylasim yapan gördüm:)))

Benim de var bir arkadaşım. Yıllardır görmüyorum ama takipleşiyoruz kendisiyle.

Bu hanım kızımız sabah kalkmasıyla başlayıp gece yatmasına kadar her hatunu paylaşıyor. Sabah kahvaltısı, sabah kahvesi, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, akşam yemeği, yatsı kahvesi falan

Bir de her gün bir yerlerde geziyor. İki çocuğu var nasıl bir enerjidir aklım almıyor. Evinin işini gece yapıyor bence yoksa mümkün değil yetişmez kendimden biliyorum.

Instagramda hic paylasim yapmadigim icin b.k gibi bir hayatim oldugunu sanmasinlar diye haftasonu hazir saclarim fonlu yüzüm makyajliyken iki foto cekineyim de paylasayim dedim.
Hepsinde kucagimda cocukla agzim bir yanda gözüm bir yanda cikmis, yine paylasamadim :))))

Allah akil fikir versin zordur boyle yasamak

Bende genelde hep boyle dusunurdum canim ama taa ki alt komsumun hallerini gorene kadar.. Bunlar yeni evliyken gumbur gumbur sesleri gelirdi bi kavga kiyamet kopar giderdi. 10 dakika sonra bakardimki internete yazmis. "Musmutlu Kocasinin Birtanesi " . Yani derdim ki dedigiyle yaptigi bir degil. Bosu bosuna dertlenmeyelim. Allah a sukur basimizda kapi gibi kocamiz sicacik yuvamiz birde bebislerimiz var.( benimki yolda )
Rabbim hic birinin eksikligini gostermesin. Bu bize yeter :)

Ay ne guzel :) gobek yapana illede makarba sart degil bacim :)

evet göbeğinin doğuştan olduğunu iddia ediyor ama aksam yemeğinden sonra ağzı bos kalmiyo bide makarna pilav yese tamam

ona da bi pembik gelin almaliydi annesi yazık ac kaliyo
makarna pilav tatlı meyve sevmeyen bi karısı var sunumlu tabaklar önüne geleceğine herşeyi önüme getiriyo yemiyorum onun da boğazına diziliyo ama hala göbekli

Eleştirince de "kıskanıyorsun senin evin nası bakalım" deniliyor.
Evimde 1 tane bile pembe bir eşya yok. Hansel ve Gretel masalındaki cadının evi gibi geliyor o evler.
Daha çok iskandinav/endüstriyel/minimal döşenmiş evleri seviyorum evim de öyle az eşyalı süssüz.
O evleri nasıl temizliyorlar beni hafakanlar basıyor görüntüsü bile

ya ne kadar saçma geliyor bana anlatamam nedir yani kahvenin yanında biblo çiçek taşlı tepsi sunum yapacaz derken kendilerine eziyet çektiriyorlar ben bi mantık kuramıyorum. bak evimde mutluyum diyosun her çocuk olan ev dağınıktır doğal hem öyle herşey yerli yerinde olmaz sonuçta insan yaşıyo evde her şeyi düzen için de tutacam derken yıpranırsın vücut olarak boş ver sen sunumsuz kahveni yap bi güzel afiyetle iç

başınız sağ olsun Allah sabırlar versin. onların hepsi kurgu, millet ego mastürbasyonu yapıyor gelen beğeni ve yorumlardan. bir insan hep mutlu olabilir mi, mümkün mü bu? tabii ki hayır. sizi mutsuz edecekse, modunuzu düşürecekse hiç bakmayın. ben de mesela yemek fotoğrafı paylaşanlara sinir oluyorum. yurtdışındayım, yemekler güzel değil, beğenmiyorum. bir gece çok açtım, yiyecek de bir şey yoktu odada, birisi yine yediği yemeği paylaşmış. o kadar güzel gözüküyordu ki hem açtıktan hem de sinirden ağladım resmen.

Ya hadi gelinleri geçtim o pembe evlerde o koca koca sert mizaçlı adamlar nasıl yaşıyorlar ya

Adamın yatak odasının en ince ayrıntısına kadar biliyoruz çoğunun pes

.
Hepsi için demiyorum ama o dediklerin varya kocasının önüne bir kase çorba koymasa bile çok iş yapıyor gibi gozukurler..Sırf reklam kokan hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…